Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΟΙΚΤΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΟΙΚΤΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

 ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ




Τασιόπουλος Γιώργος 

Τώρα που κόπασαν οι πανηγυρισμοί του πολιτικού προσωπικού για τα 50χρονα της Γ' Ελληνικής Δημοκρατίας μπορούμε να το ομολογήσουμε.

Θλίψη νιώσαμε βλέποντας τους επισήμους να κατεβαίνουν τη μαρμάρινη κλίμακα που οδηγεί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

Και ας ήταν ανάμεσά τους, πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, μέλη της κοινωνίας των πολιτών και της ακαδημαϊκής κοινότητας, διακεκριμένοι αθλητές, δήμαρχοι ακριτικών νησιών, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Στην ομιλία της ανάμεσα στα άλλα η Πρόεδρος τόνισε: 
"Γιορτάζουμε σήμερα τη Μεταπολίτευση, την πιο ομαλή και προοδευτική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας. Μια πολιτική, κοινωνική και πολιτισμική κατάκτηση των Ελλήνων. Με ορόσημο την καθολική απόλαυση της δημοκρατίας και την άρση των αποκλεισμών και των διακρίσεων"

"Κ α θ ο λ ι κ ή   απόλαυση", και σκεφτόμουν την τόση βία απέναντι στους αγανακτισμένους πολίτες μετά την πτώχευση της χώρας μας...
Τους εκατοντάδες χιλιάδες που έχασαν ή αγωνιούν μην χάσουν το σπίτι τους...
Τα νέα ζευγάρια που ακόμη δεν μετανάστευσαν, σε μια χώρα με τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, και σκέφτονται την τεκνοποίηση σαν να πρόκειται για τους κόπους συμμετοχής σε Ολυμπιακό άθλημα με άγνωστη την ευόδωση των προσδοκιών τους.

Όχι κ. Πρόεδρε, και "αγαπητοί" αρχηγοί πτωχευμένων κομμάτων που μακροημερεύουν με δανεικά όπως και το κράτος μας, που όμως των κομμάτων σας είναι αγύριστα, αλλά της χώρας σισύφειο βάρος στις πλάτες των παιδιών μας, των εγγονών μας και των δισέγγονών μας!

Όχι, όσο το Κυπριακό παραμένει η μεγαλύτερη και ανοιχτή πληγή του ελληνισμού δεν έχετε δικαίωμα για πανηγύρια.

Τα πανηγύρια του Ερντογάν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο,  στην Καρπασία, τη Μόρφου και τη Κερύνεια σκεπάζουν τους δικούς διθυράμβους για το δικό σας έργο που δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ταπεινωτική υποταγή σας στην ιδεολογία των μνημονίων και την παραχώρηση για 100 χρόνια της εθνικής περιουσίας στους δανειστές.

Τα πανηγύρια σας στοχεύουν στον πλήρη αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από το που πραγματικά την οδηγείτε.

Κουρελιάσατε το Σύνταγμα και πραξικοπηματικά αγνοήσατε το  δημοψήφισμα, με το υπερήφανο 61% του ελληνικού λαού να ψηφίζει ΟΧΙ.
____________

Κοινοποιώ την καταγραφή των "επιτυχιών" του πολιτικού μας προσωπικού όπως τα αναφέρει ο
Μελέτης Μελετόπουλος 
Meletis Meletopoulos II :


        _____*****____



ΠΗΓΗ - Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.