Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ουκρανία-Ρωσία: Προς έναν «θερμό πόλεμο»; Προώθηση της Ατζέντας της Μεγάλης Επαναφοράς;



Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 9 Απριλίου 2022

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες Ψυχρού Πολέμου από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 έως το 1991, και άλλες 2 δεκαετίες Ψυχρού Πολέμου 2.0, από τις αρχές του έτους 2000, όταν ο κ. Πούτιν ανέλαβε την Προεδρία της Ρωσίας, των ΗΠΑ μέσω του ΝΑΤΟ και με τους Ευρωπαίους υποτελείς της, έχουν πλέον εμπλακεί σε θερμό πόλεμο με τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας την Ουκρανία ως πληρεξούσιο.

Αυτό έγινε πολύ έξυπνα.

Από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο που υποκινήθηκε από τις ΗΠΑ τον Ιούνιο του 1914, το συμφέρον της Ουάσιγκτον ήταν να υποτάξει την τότε ρωσική αυτοκρατορία και αργότερα τη Σοβιετική Ένωση και τώρα τη Ρωσία. Αυτός ο στόχος ισχύει μέχρι σήμερα. Ο κύριος στόχος ήταν και είναι να καταλάβει αυτή την τεράστια χώρα, το πλουσιότερο σε πόρους έθνος στον κόσμο, μια θέση που η Ρωσία αναμφισβήτητα εξακολουθεί να κατέχει σήμερα.

Τα προσχήματα της Ουάσιγκτον είναι πολλά. Με την έναρξη της Σοβιετικής Επανάστασης, λένε, ο κομμουνισμός ήταν ένας κίνδυνος για τον κόσμο και ειδικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η «εθνική ασφάλεια» είναι πάντα ένα έξυπνο επιχείρημα – και πουλάει καλά, αφού κάθε χώρα υποτίθεται ότι θεωρεί την «εθνική ασφάλεια» ως πρώτη προτεραιότητα.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ο ανταγωνισμός που καθοδηγείται από τις ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, ακολουθούμενος στενά από την Ευρώπη, στρεφόταν κυρίως εναντίον ενός ανθρώπου, δηλαδή του ηγέτη της Ρωσίας, του Προέδρου Πούτιν. Είναι πάντα πιο εύκολο να δαιμονοποιήσεις έναν άνθρωπο παρά μια ολόκληρη χώρα. Αυτό κάνει καλύτερα το Inner Circle της Ουάσιγκτον.

Στόχος του κ. Πούτιν ήταν και είναι να αποκαταστήσει τη Ρωσία ως μια ασφαλή και αυτάρκη κοινωνία, διατηρώντας παράλληλα σχέσεις, αλλά όχι εξαρτημένη από τη Δύση. Η αυτάρκεια στο μέτρο του δυνατού και η ασφάλεια είναι αυτό που πρέπει να βλέπει κάθε ηγέτης ως προτεραιότητα για τη χώρα του.

Ο κ. Πούτιν, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της KGB, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο πολιτικό μυαλό του δυτικού ηγεμόνα.

Όταν  ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ , ο τελευταίος ηγέτης της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (ΕΣΣΔ), συνθηκολόγησε το 1991, ζήτησε από τους δυτικούς συμμάχους μια υπόσχεση ότι ΔΕΝ θα επεκτείνουν το ΝΑΤΟ πέρα ​​από το Βερολίνο, ως προϋπόθεση για να επιτρέψουν την ενοποίηση της Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

Εικόνα αριστερά: Γκορμπατσόφ με Ρίγκαν

Αυτό επιβεβαίωσε ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ , με τα περίφημα πλέον λόγια:

«Το ΝΑΤΟ δεν θα μετακινηθεί ούτε εκατοστό πέρα ​​από το Βερολίνο ».

Έγγραφα σε αυτόν τον βαθμό είναι διαθέσιμα στο Πολεμικό Μουσείο του Βερολίνου.

Όλοι ξέρουμε τι έγινε τότε. Η υπόσχεση δεν τηρήθηκε και σήμερα το ΝΑΤΟ έχει επεκταθεί από 16 χώρες το 1997, σε 30 σήμερα, εκ των οποίων οι 28 στην Ευρώπη. Πολλά από τα νέα βρίσκονται στην Ανατολική Ευρώπη, τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες – δείτε τον χάρτη.

Είναι προφανές ότι η προσέγγιση όλο και πιο κοντά στη Μόσχα αποτελεί απειλή για τη Ρωσία. Θα γινόταν αντιληπτό ως απειλή από την Ουάσιγκτον, εάν η Ρωσία ή η Κίνα έχτιζαν μια στρατιωτική βάση στο Μεξικό ή στην Κεντρική Αμερική.

Θυμάστε την κουβανική πυραυλική κρίση, όταν οι μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του τότε προέδρου JF Kennedy και του Ρώσου Προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος, Nikita Khrushchev , έσωσαν δυνητικά τον κόσμο από έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα;

Γιατί να ανεχόταν τώρα ο κ. Πούτιν αυτή την προφανή καταπάτηση της χώρας του από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και την τελευταία απόπειρα εισόδου στην Ουκρανία;

03 Ιουνίου 1961 Ο Πρόεδρος Κένεντι συναντά τον Πρόεδρο Χρουστσόφ στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βιέννη.

Η Ουκρανία, παρεμπιπτόντως, έχει γράψει την πρόθεσή της να αποκτήσει ένταξη στο ΝΑΤΟ στο Σύνταγμά της .

Πόσο τολμηρό.

Επίσημα οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ λένε ότι η Ουκρανία δεν θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά οι ενέργειες δείχνουν διαφορετικά.

Τα τελευταία τουλάχιστον 10-15 χρόνια, και ιδιαίτερα μετά την υποκίνηση του πραξικοπήματος του Μαϊντάν από τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στο Κίεβο στις 22 Φεβρουαρίου 2014, οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΝΑΤΟ προμήθευσαν στην Ουκρανία πολεμικό υλικό αξίας δισεκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων, πυραύλους υψηλής ακρίβειας, αντι- αεροσκαφών και αντιαρματικών συστημάτων, τα περισσότερα από τα οποία παράγονται στις ΗΠΑ. Εκ των πραγμάτων , αυτό θα μπορούσε εύκολα να ερμηνευθεί ότι καθιστά την Ουκρανία ένα σιωπηλό μέλος του ΝΑΤΟ.

Για τον κ. Πούτιν, αυτό ξεπερνούσε μια κόκκινη γραμμή. Καταληπτώς. Ειδικά από τη στιγμή που η Συμφωνία του Μινσκ του 2014 δεν έγινε ποτέ σεβαστή και τηρήθηκε. Η σύνοδος του Μινσκ πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν , του τότε προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο , της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ , του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και των εκπροσώπων και ηγετών των δύο επαρχιών του Ντονμπάς, κ. Alexander Zakharchenko , Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR). και τον κ. Igor Plotnitsky , Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ (LPR). (Δες παρακάτω)

Τα βασικά σημεία των μέτρων που συμφωνήθηκαν περιελάμβαναν κατάπαυση του πυρός, απόσυρση βαρέων όπλων από την πρώτη γραμμή, απελευθέρωση αιχμαλώτων πολέμου, συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ουκρανία, χορήγηση αυτοδιοίκησης σε ορισμένες περιοχές του Ντονμπάς και αποκατάσταση του ελέγχου των κρατικών συνόρων στην Ουκρανική κυβέρνηση.

Καμία από αυτές τις συμφωνίες δεν τηρήθηκε και οι δυτικοί ηγέτες, που συμμετείχαν στη Συμφωνία του Μινσκ, δεν έκαναν τον κόπο να τις επιβάλουν. Για παράδειγμα, το δεξιό ναζιστικό τάγμα Azov, που ενεργούσε στην ανατολική Ουκρανία, βομβάρδιζε και τρομοκρατούσε τον πληθυσμό του Ντονμπάς για 8 χρόνια, από το πραξικόπημα του Μαϊντάν το 2014. Σκότωσαν 14.000 αμάχους, συμπεριλαμβανομένων 3.000 έως 4.000 παιδιών, τα περισσότερα θύματα είναι ρωσικής καταγωγής.

Αυτό σπάνια αναφέρεται στα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Για τον κ. Πούτιν, η χάραξη μιας κόκκινης γραμμής ήταν εμφανής. Όχι άλλη επίθεση του ΝΑΤΟ, Όχι όπλα του ΝΑΤΟ ή της χώρας του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, όχι επιθέσεις στις επαρχίες του Ντονμπάς, όχι προσωπικό του ΝΑΤΟ και εκπαίδευση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Μάλιστα, ο κ. Πούτιν ζήτησε μια ουδέτερη, αποστρατικοποιημένη Ουκρανία, ουδέτερη όπως η Αυστρία και η Σουηδία.

Τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

Και αυτό που ήταν άκρως επικίνδυνο για τη Ρωσία, ήταν τα 25 με 30 εργαστήρια βιοπολέμου σε ουκρανικό έδαφος και χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ, τα οποία η Ουάσιγκτον αρνιόταν ως «θεωρία συνωμοσίας» για μήνες, μέχρι που, προς έκπληξη του κόσμου, στις 9 Μαρτίου 2022, Η κ. Victoria Nuland, αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ομολόγησε σε ακρόαση της Γερουσίας ότι – ναι, οι ΗΠΑ είχαν χρηματοδοτήσει αυτά τα βιο-εργαστήρια (τα αποκάλεσε ευφημιστικά «ερευνητικά κέντρα») και πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ έπρεπε τώρα να καταστρέψουν διαφορετικά μπορεί να πέσουν στον έλεγχο της Ρωσίας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο γελοία είναι αυτή η δήλωση. Το Fox News Tucker Carlson το πλαισίωσε και το ανέλυσε καλά – δείτε αυτό .

Με αδυσώπητη επιθετικότητα και εχθρότητα της Δύσης κατά της Ρωσίας και του προσώπου του κ. Πούτιν – ο Ρώσος Πρόεδρος τέθηκε στη γωνία. Σίγουρα δεν επιδιώκει έναν πυρηνικό Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά θέλει ασφάλεια για τη χώρα του.

Μια δυτική ψεύτικη σημαία θα μπορούσε να προκαλέσει πυρηνική επίθεση του ΝΑΤΟ στη Ρωσία. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ ξεκίνησαν έναν πόλεμο με βάση μια «ψεύτικη σημαία», που διαπράχθηκε από τις ίδιες τις ΗΠΑ ή από έναν στενό σύμμαχο ή πληρεξούσιο – σκεφτείτε απλώς το αυτοτραυματισμένο περιστατικό στον Κόλπο του Τόνκιν, το USS Η επίθεση του Maddox, που πυροδότησε τον πλήρη πόλεμο του Βιετνάμ. Και είναι πολλοί άλλοι.

Μεγάλη επαναφορά φάσης 2.0

Αυτή είναι η ιστορία. Τώρα στο παρόν.

Η Ρωσία παρενέβη στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022. Έκτοτε, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Ρωσία και την Ουκρανία. Σχεδόν μέχρι σήμερα ο Covid εξαφανίζεται από την παγκόσμια σκηνή, τουλάχιστον επίσημα. Ο Covid έχει φύγει από τα πρωτοσέλιδα, παντού. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Η γεωπολιτική δεν γνωρίζει συμπτώσεις – μόνο σχέδια και στρατηγικές.

Η ολοένα ισχυρότερη και πιο αδυσώπητη πρόκληση για να τραβήξει τη Ρωσία σε πόλεμο με την Ουκρανία – μπορεί να είχε σχεδιαστεί από το WEF και τους διαχειριστές του WEF; – Επειδή η πλήρης και τελική ατζέντα του WEF είναι πολύ πιο ισχυρή και ευρύτερη και μεγαλύτερη και βαθύτερη – από το Covid και τον πόλεμο μαζί. Αλλά ο Covid και ο πόλεμος είναι τέλεια εργαλεία για την προώθηση της Ατζέντας (ΟΗΕ) 2030, γνωστή και ως η ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς.

Η παραπάνω εικόνα μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το ποιος διευθύνει το σόου στην Ουκρανία. Απεικονίζει τον Klaus Schwab , Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του WEF, με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Zelenskyy σε μια άνετη συνομιλία.

Covid ισούται με Great Reset 1.0.

Ήταν να βάλεις τους ανθρώπους σε δέος, να τους κατηχήσεις με ένα απαίσιο ψέμα, να σκορπίσεις φόβο, να κάνεις τους ανθρώπους υποταγμένους –και υπάκουους στις αρχές– ενώ πίστευαν ότι αυτές οι αρχές – και των 193 χωρών μελών του ΟΗΕ – όλες θέλουν μόνο το καλύτερο για τους ανθρώπους τους. Όπως θα έπρεπε να είναι. Λοιπόν, κάνεις αυτό που λένε. Οι κυβερνήσεις υποτίθεται ότι είναι οι προστάτες του λαού τους.

Κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε τελείως λάθος. Εμείς οι άνθρωποι, πρέπει να το βάλουμε στο μυαλό μας ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Οι κυβερνήσεις μας, τις περισσότερες φορές, είναι εχθροί μας.

Θέλουν το χειρότερο για τους ανθρώπους – μια παγκόσμια γενοκτονία vaxx, κλοπή περιουσιακών στοιχείων μέσω τεχνητών, ψευδώνυμων χρεοκοπιών που προκλήθηκαν από τον Covid, μετατόπιση των εκκαθαρισμένων ακινήτων από τα κάτω και το κέντρο προς τα πάνω, προκαλώντας οικονομικές κρίσεις και τελικά, πλήρη ψηφιοποίηση τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων ιδίως των οικονομικών πόρων, τα χρήματά σας (όχι άλλα μετρητά) και – ναι – τον ​​ανθρώπινο εγκέφαλο – ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των επιζώντων ανθρώπων.

Ο Klaus Schwab, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του WEF το αποκαλεί μεταμόρφωση των ανθρώπων σε υπεράνθρωπους – έτσι ώστε με την ολοκλήρωση της Ατζέντας 2030, της Μεγάλης Επαναφοράς – «δεν θα έχετε τίποτα, αλλά θα είστε ευτυχισμένοι».

Εδώ είναι μια πλήρης περιγραφή της Υπερανθρωπιστικής Ατζέντας .

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμη – το Covid-19, γνωστό και ως SARS-Cov-2, δεν υπήρξε ποτέ, δεν ταυτοποιήθηκε ποτέ, δεν απομονώθηκε ποτέ επιστημονικά.

Αυτά τα 4 λεπτά. τρέιλερ του The Viral Delusion , μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ 6 ωρών – με συνεντεύξεις επιστήμονες και γεγονότα στο τραπέζι – το τρέιλερ σας λέει τα περισσότερα από όσα πρέπει να γνωρίζετε για να καταλάβετε ότι έχετε εξαπατηθεί εγκληματικά τα τελευταία δύο χρόνια. Ο κόσμος έχει εξαπατηθεί εγκληματικά. Εγκληματίες πολέμου είναι οι δυτικές ελίτ, το WEF και οι χειριστές του, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, που διαπράττουν εν γνώσει τους αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Κάντε κλικ εδώ ή στην οθόνη για προβολή

 

Αυτή η απάτη έχει προκαλέσει δισεκατομμύρια θύματα. Ακριβώς από τις άθλιες και θανατηφόρες παρενέργειες των ενέσεων mRNA που πωλούνταν ως εμβόλια, αλλά στην πραγματικότητα ήταν τα πάντα εκτός από εμβόλια. ήταν τρυπήματα δηλητηρίου, αποτελούμενα από διάφορες επιβλαβείς ουσίες, μία από αυτές είναι το οξείδιο του γραφενίου, που δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο του σώματός σας, προσβάσιμο από μικροκύματα 5G – που ανακαλύφθηκε από την Ισπανική Ερευνητική Ομάδα, «The Fifth Column». Δείτε αυτό . και έμμεσα, προκαλώντας τόσο στον Παγκόσμιο Βορρά όσο και στον Παγκόσμιο Νότο αμέτρητα οικονομικά ερείπια, ανεργία, ανέχεια, πείνα, σχετικές ασθένειες – και ναι, εκατομμύρια αυτοκτονίες από απελπισία.

Αυτή η απάτη έχει προκαλέσει δισεκατομμύρια θύματα. Ακριβώς από τις άθλιες και θανατηφόρες παρενέργειες των ενέσεων mRNA που πωλούνταν ως εμβόλια, αλλά στην πραγματικότητα ήταν τα πάντα εκτός από εμβόλια. ήταν τρυπήματα δηλητηρίου, αποτελούμενα από διάφορες επιβλαβείς ουσίες, μία από αυτές είναι το οξείδιο του γραφενίου, που δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο του σώματός σας, προσβάσιμο από μικροκύματα 5G – που ανακαλύφθηκε από την Ισπανική Ερευνητική Ομάδα, «The Fifth Column». Δείτε αυτό . και έμμεσα, προκαλώντας τόσο στον Παγκόσμιο Βορρά όσο και στον Παγκόσμιο Νότο αμέτρητα οικονομικά ερείπια, ανεργία, ανέχεια, πείνα, σχετικές ασθένειες – και ναι, εκατομμύρια αυτοκτονίες από απελπισία.

Όλα αυτά συνέβησαν με τη συγκατάθεση των Ηνωμένων Εθνών, του ΠΟΥ και των μεγάλων Movers and Shakers, του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS, της Κεντρικής Τράπεζας όλων των κεντρικών τραπεζών), ακόμη και της UNICEF — και φυσικά, τα Ιδρύματα Γκέιτς και Ροκφέλερ (οι κύριοι χρηματοδότες αυτής της απάτης της βιβλικής διάστασης). Και για να μην ξεχνάμε, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ –το WEF– και εκείνους τους σκοτεινούς χειριστές του WEF, ανάμεσά τους οι «οικονομικοί αυτοκράτορες» του κόσμου, οι BlackRock, Vanguard, State Street και Fidelity.

Μαζί, οι οικονομικοί αυτοκράτορες ελέγχουν περίπου 20 έως 25 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία, γεγονός που τους δίνει δύναμη μόχλευσης άνω των 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σε σύγκριση με ένα παγκόσμιο ΑΕΠ περίπου 90 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Με αυτή την οικονομική δύναμη, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με όποια χώρα θέλουν. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί από τη μια μέρα στην άλλη, ολόκληρος ο κόσμος, 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ χτυπήθηκαν από τον ίδιο ψεύτικο ιό (εντελώς παράλογο, αδύνατο στην πραγματικότητα) και στάλθηκαν όλοι μαζί σε πλήρες lockdown στις 11 Μαρτίου 2020, όταν ήταν μόνο περίπου 4.700 λεγόμενα καταγεγραμμένα κρούσματα Covid σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης πληρώθηκαν και εξακολουθούν να πληρώνονται δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια για να διαιωνίσουν την προπαγάνδα του ψέματος, την αφήγηση του Covid/vaxx. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν, επικεφαλής της Αυτοκρατορίας του Ψέματος (αντιγραφή δεξιά Πρόεδρος Πούτιν), διέθεσε πρόσφατα ένα άλλο δισεκατομμύριο δολάρια για να «επιδοτήσει» τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, έτσι θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν την αφήγηση για τον Covid και το Vaxx - και τώρα την προπαγάνδα κατά του Ρωσικού πολέμου .

Τι έπεται?

Στη σκιά του The Great Reset 2.0, ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας – σχεδιάζονται και ήδη πραγματοποιούνται οι προετοιμασίες για το επόμενο στάδιο.

Τα πράγματα συμβαίνουν με ταχύτητα, έτσι ώστε η περιβόητη Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ να μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι το 2030, πριν ξυπνήσουν όλοι. Για παράδειγμα, ο ΠΟΥ δεν ήταν μια πρωτότυπη υπηρεσία του ΟΗΕ, αλλά δημιουργήθηκε το 1948 από το Ίδρυμα Ροκφέλερ για να γίνει Παγκόσμιος Φορέας για τον έλεγχο της υγείας του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο Ροκφέλερ «κατάφερε» (τα λεφτά αγοράζουν τα πάντα) να ενσωματωθεί ο ΠΟΥ ως διεθνής οργανισμός υγείας του οργάνου του ΟΗΕ.

Για τον Ροκφέλερ, έναν υποτιθέμενο ευγονιστή, ο έλεγχος της υγείας του κόσμου είναι πλεονέκτημα. Εκείνη την εποχή ήταν επίσης ιδιοκτήτης της Standard Oil, του μεγαλύτερου γίγαντα υδρογονανθράκων στον κόσμο, και κυριολεκτικά του μονοπωλίου στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Αυτό οδήγησε τους Rockefeller and Co. να αποφασίσουν να μετατρέψουν τα μέχρι στιγμής κυρίως φυτικά φαρμακευτικά προϊόντα σε πετροχημικά φάρμακα. πιο κερδοφόρο και καλύτερα ελεγχόμενο.

Σήμερα, στη σκιά του πολέμου, ο ΠΟΥ προετοιμάζεται για να γίνει ο μοναδικός φύλακας στον κόσμο για την υγεία των ανθρώπων. Εάν το σχέδιο υλοποιηθεί, θα υπάρξει μια Συνθήκη Πανδημίας, βάσει της οποίας ο ΠΟΥ θα έχει έως το 2024 τον πλήρη έλεγχο των θεμάτων υγείας, πάνω από την κυριαρχία κάθε έθνους.

Ο ΠΟΥ θα αποφάσιζε τι είναι πανδημία (ενδεχομένως κάθε γρίπη μπορεί να είναι πανδημία), πότε υπάρχει πανδημία και πότε οι κυβερνήσεις πρέπει να υποτιμήσουν τους πολίτες τους . Δείτε αυτό: Η Δρ. Astrid Stuckelberger, πρώην μέλος του ΠΟΥ, εκθέτει το εγκληματικό μονοπώλιο (δείτε αυτό  και αυτό ).

Αυτό το σχέδιο συζητείται επί του παρόντος σε πολλές έκτακτες Παγκόσμια Συνελεύσεις Υγείας, όπου συνήθως αποφασίζουν οι υπουργοί Υγείας των χωρών.

Ωστόσο, αυτή η Συνθήκη για την υγεία θα ήταν ένα τόσο τερατώδες σχέδιο , που θα έπρεπε τουλάχιστον να επικυρωθεί από το κοινοβούλιο κάθε κυρίαρχης χώρας – γιατί, αν περνούσε, θα εξόντιζε την κυριαρχία κάθε έθνους.

Ενώ προετοιμάζεται η τυραννία για την υγεία του ΠΟΥ, η παγκόσμια οικονομία καταστρέφεται περαιτέρω από τον πόλεμο Ουκρανίας – Ρωσίας, το προπέτασμα καπνού για τις παρασκηνιακές δραστηριότητες και τις επακόλουθες ελλείψεις ενέργειας, ιδιαίτερα στη Δύση.

Θα υπάρξουν διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας – ήδη πλέον εμφανείς, με το πρόσχημα των απεργιών των φορτηγατζήδων του Καναδά, των ΗΠΑ και της Αυστραλίας – δηλαδή, Freedom Caravans. Αυτά τα Καραβάνια της Ελευθερίας δείχνουν στον κόσμο ένα μάθημα γενναιότητας ενάντια στην τυραννία, ειδικά αυτό στον Καναδά. Έχουν επιστήσει την προσοχή του κόσμου στο διαιωνιζόμενο παγκοσμίως ψέμα και έγκλημα στην ανθρωπότητα –τον αναγκαστικό εμβολιασμό– και άλλες υποτιμήσεις για τον Covid, όπως η άχρηστη και δηλητηριώδης μάσκα – και ειδικά στα παιδιά.

Η Ουκρανία και η Ρωσία είναι το καλάθι άρτου του κόσμου (η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιταριού στον κόσμο) . Ο πόλεμος θα μειώσει την παραγωγή τροφίμων, καθώς και θα διακόψει τις αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων.

Σε αυτή την καταστροφή θα προστεθεί η εκθετική αύξηση των τιμών των καυσίμων στη Δύση –λόγω του πετρελαίου και του φυσικού αερίου της Ρωσίας– λόγω κυρώσεων– που δεν γίνονται πλέον αποδεκτά στη Δύση, με αποτέλεσμα έως και ακραίες ελλείψεις, πληθωρισμό – ίσως και 30% στο 50% ακόμη και αν είναι προσωρινό, ο αντίκτυπος θα είναι μια παγκόσμια αλυσιδωτή αντίδραση

  • μειωμένη παραγωγή λιπασμάτων
  • υψηλότερες τιμές λιπασμάτων – με αποτέλεσμα τη μείωση της παραγωγής αγροκαλλιεργειών – λιγότερα τρόφιμα, παγκόσμιος λιμός και σε πολλές περιπτώσεις όπου η φτώχεια είναι ήδη ακραία, μπορεί να σημαίνει θάνατο από λιμό.
  • Οι υψηλότερες τιμές καυσίμων/ενέργειας θα χρεοκοπήσουν αμέτρητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα την ανεργία, περισσότερη φτώχεια, περισσότερη δυστυχία και πείνα – ασθένειες και θάνατο.
  • Το ανεπαρκές καύσιμο θα διαταράξει περαιτέρω τις αλυσίδες εφοδιασμού αυτών των μειωμένων υλικών που διαφορετικά θα ήταν διαθέσιμα… και ούτω καθεξής – και ούτω καθεξής.

Ο νόμος των ακούσιων συνεπειών μπορεί να λειτουργήσει.

Περίπου τα δύο τρίτα των πρώτων υλών για την κατασκευή ημιαγωγών προέρχονται από την Ουκρανία . Όταν η παροχή διακοπεί λόγω του πολέμου - η αυτοκινητοβιομηχανία θα παραπαίει. Πάνω από το ένα τρίτο των απαραίτητων ελαφρών μετάλλων για την κατασκευή αεροσκαφών, πολιτικών αλλά και στρατιωτικών, όπως το τιτάνιο και το αλουμίνιο, προέρχονται από τη Ρωσία. Εκτός από τους υδρογονάνθρακες, η Ρωσία είναι επίσης βασικός εξαγωγέας λιθίου, κοβαλτίου και νικελίου, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία μπαταριών και ηλεκτρονικών. Η Ρωσία κλείνει τη βρύση αυτών των εξαγωγών προς τα δυτικά, και ένα άλλο μέρος των δυτικών βιομηχανιών θα δαγκώσει τη σκόνη.

Η σπείρα προς τη δυστυχία και την κόλαση είναι σχεδόν ατελείωτη.

Οικονομικό Ολοκαύτωμα

Τα οικονομικά ολοκαυτώματα, ας πούμε έτσι, θα προωθήσουν επίσης τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, παίζοντας έτσι στην ευγονιστική ατζέντα. Αν και δεν αναφέρεται στη Μεγάλη Επαναφορά, η μαζική μείωση του πληθυσμού είναι σαφώς παράγοντας για την επίτευξη της Μεγάλης Επαναφοράς, των στόχων της Ατζέντας 2030.

Αυτό είναι το σχέδιο. Όπως επαναλαμβάνεται συχνά, δεν χρειάζεται να συμβεί. Αν εμείς η ανθρωπότητα, ξυπνήσουμε μαζικά και αντιταχθούμε σε αυτό το σχέδιο, όχι με μίσος, αλλά ανεβαίνοντας σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης, όπου μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν εναλλακτικό κόσμο.

Μεγάλη επαναφορά φάσης 3.0: Πλήρης ψηφιοποίηση όλων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων

Τι θα μπορούσε να ενεργοποιήσει το Reset 3.0 ; Ίσως μια άλλη πανδημία, αυτή τη φορά πραγματική; Ή μάλλον μια τεχνητά επαγόμενη νομισματική κατάρρευση.

Ένα γεγονός που μπορεί να επιφέρει την ταχεία πτώση των δύο βασικών νομισμάτων fiat, του δολαρίου ΗΠΑ και του ευρώ. Θα μπορούσε να είναι ο πληθωρισμός που εκτοξεύεται στα ύψη –του οποίου βλέπουμε την αρχή– και η προγραμματισμένη και διαφαινόμενη ενεργειακή κρίση θα μπορούσε να είναι ο θάνατος.

Η εξαφάνιση της υπεροχής του δολαρίου είναι επικείμενη, καθώς το πετρέλαιο αντικαθίσταται από το πετρέλαιο-γιουάν. Συμβαίνει ήδη. Οι Σαουδάραβες είπαν στον κ. Μπάιντεν ότι προτιμούν να πουλήσουν τη βενζίνη τους στην Κίνα και να πληρωθούν σε Petro-Yuan παρά σε ασταθή και λιγότερο ασφαλή δολάρια ΗΠΑ. Και όχι, δεν θα αυξήσουν την παραγωγή για να σταθεροποιήσουν τις τιμές. Ένα σαφές μήνυμα που μπορεί να επιταχύνει την κατάρρευση των νομισμάτων fiat.

Οι οικονομικές προβλέψεις και η πρόβλεψη βλέπουν μια ταχεία κάθοδο του δολαρίου ακόμα το 2022 - που σημαίνει ότι ένα τεράστιο χρέος θα μπορούσε να εξαλειφθεί. Θα ήταν αυτή η στιγμή για να προκληθεί μια αρχική πλήρης ψηφιοποίηση των νομισμάτων του δυτικού κόσμου – που τελικά θα συγχωνευθεί σε δύο ή τρία βασικά ψηφιακά νομίσματα; Αυτό θα ταίριαζε στο σχέδιο ως μέρος της Επαναφοράς. Η ψηφιοποίηση των πάντων είναι το όνειρο του Klaus Schwab – είναι το θεμέλιο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης του – επίσης ένα όνειρο. Οι ιδέες του έχουν πολλούς υποστηρικτές με επιρροή – και αν δεν σταθούμε αλληλέγγυοι ενάντια σε αυτό το Schwab – το WEF οδηγεί προς αυτή την αποκάλυψη των μαζών – είμαστε καταδικασμένοι.

Ο κωδικός επαλήθευσης QR

Αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως κωδικός QR ή τεχνολογία QR θεωρείται επίσης ως η κινητήρια δύναμη όχι μόνο της πλήρους ψηφιοποίησης, αλλά και της συνολικής και πλήρους επιτήρησης.

Η κωδικοποίηση QR μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 30.000 σημεία πληροφοριών, ή περισσότερα, για κάθε πολίτη — ακολουθώντας σας σε κάθε βήμα που κάνετε, άτομα που συναντάτε, φαγητό που τρώτε, ταξίδι που κάνετε. Οι πλοίαρχοι που διαχειρίζονται αυτές τις πληροφορίες σας γνωρίζουν καλύτερα από ό,τι γνωρίζετε τον εαυτό σας.

Οι κωδικοί QR έχουν εισχωρήσει αθόρυβα στη ζωή μας. Πολλά εστιατόρια δεν έχουν πλέον τυπωμένα μενού – έχετε μια εφαρμογή στο κινητό σας και τραβάτε ένα στιγμιότυπο QR… και μπίνγκο, ενώ διαβάζετε το μενού του εστιατορίου σας, «ξέρουν» πού βρίσκεστε και τι τρώτε.

Αντίο μετρητά. Έρχονται ψηφιοποιημένα χρήματα.

Είναι ήδη σχεδόν η περίπτωση στη Σουηδία και σε άλλες σκανδιναβικές χώρες. Η Σουηδία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δοκιμάζοντας και εξασκώντας το σύστημα σε εθελοντές με εμφυτευμένο μικροτσιπ στο χέρι. Το τσιπ αντικαθιστά τα μετρητά, την πιστωτική σας κάρτα, τον τραπεζικό λογαριασμό σας και, ενδεχομένως, ήδη περισσότερα.

Η συμπεριφορά σας θα καταγραφεί και θα δείξει αν ακολουθείτε τους «κανόνες του συστήματος». Εάν αποτύχετε, μπορεί να εμποδίσουν τη ροή των χρημάτων σας - προσωρινά ή οριστικά. Φανταστείτε «κυρώσεις» σε μικρή ατομική κλίμακα – μπορεί να σας κάνουν να λιμοκτονήσετε ή με τις τεχνολογίες 5G, την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), τα ρομπότ, τους αλγόριθμους, η αστυνομία παρακολούθησης μπορεί ακόμη και να σας «εξουδετερώσει» – οριστικά.

Αυτή είναι η Μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη επαναφορά: Φάσεις 1.0 έως 3.0. Μπορεί περισσότερο

Αλλά να θυμάστε, όλα αυτά μπορούν να συμβούν μόνο όταν Εμείς, οι Άνθρωποι, τα αφήσουμε να συμβούν. Ποτέ δεν είναι αργά για να αντισταθούμε ειρηνικά ενάντια στην τυραννία. Σταθείτε ενάντια στα ψέματα των μέσων ενημέρωσης, τους ψυχοψυχολόγους, τις κατηχήσεις των μέσων ενημέρωσης, τις επίσημες αφηγήσεις και ενάντια στις εγκληματικές κυβερνήσεις μας.

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, στον σημερινό κόσμο –τουλάχιστον σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο– καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να εμπιστευτεί.

Η τελική λύση μπορεί να είναι να ανέβουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης, να ενωθούμε αλληλέγγυα και να δημιουργήσουμε μια εναλλακτική κοινωνία.

Με το πνεύμα όχι μίσους αλλά επιμονής – «Venceremos»!

Ελπίδα – Στόχος – και κοινή δράση – και θα νικήσουμε.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, στο @globalresearch_crg και στο Twitter στο @crglobalization. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας. 

Ο Peter Koenig  είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Senior Economist στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), όπου έχει εργαστεί για περισσότερα από 30 χρόνια για το νερό και το περιβάλλον σε όλο τον κόσμο. Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι ο συγγραφέας του  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και   συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι Ερευνητικός Συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης μη κάτοικος Ανώτερος Μέλος του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.


ΠΗΓΗ:https://www.globalresearch.ca/ukraine-russia-proxy-war-advancing-agenda-great-reset/5774987
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.