Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...



Tου Γιώργου Τασιόπουλου από fb


Με κατηγορούν οι φίλοι μου γιατί ως πολίτης χώρας που ανήκει στο ΝΑΤΟ, δεν βγαίνω στο δρόμο να υπερασπιστώ μια χώρα που δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ και της επιτίθεται μια άλλη χώρα που και αυτή δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ.
Μα εγώ, είναι αλήθεια, θλίβομαι ως πολίτης χώρας του ΝΑΤΟ για όσα εγκλήματα καταμαρτυρούν στο ΝΑΤΟ και δεν το εμπιστεύομαι πια μιας και και το άλλο ελληνικό κράτος, η ΚΥΠΡΟΣ, δέχτηκε την εισβολή ενός άλλου κράτους της Τουρκίας που ανήκει στο ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ για πενήντα χρόνια σφυρίζει αδιάφορα.
Βεβαίως, με συγκινεί η ανέχεια των παιδιών της Ουκρανίας αν και ζούσαν σε μια τόσο πλούσια χώρα σε ορυκτό πλούτο και γεωργικά προϊόντα.
Ο πρωθυπουργός μας βέβαια, υπόσχεται, για να δείξει και την αλληλεγγύη του ΝΑΤΟ, να έχουν ως προσφυγόπουλα σχολεία στην Ελλάδα και να φτιάξει το μαιευτήριο που θάφτηκε από το βομβαρδισμό στη Μαριούπολη.
Βέβαια πάλι, πρέπει να συνεννοηθεί με τον Πούτιν που κατέλαβε την πόλη.
Αλλά είμαι σίγουρος μετά το τέλος του πολέμου, το ΝΑΤΟ θα τα βρει με τον Πούτιν και θα στείλει τη βοήθεια ο πρωθυπουργός.
Βέβαια ξαναπάλι, ανησυχώ για την φτώχεια που θα πέσει στα παιδιά της Ουκρανίας μετά την επιβολή ειρήνης που, όπως γράφεται θα εγγυηθούν η Αγγλία, η Τουρκία και η ΗΠΑ!
Η Τουρκία και η Αγγλία είναι και εγγυήτριες χώρες στην Κύπρο με τη βοήθεια πάντα των ΗΠΑ που τα ειρηνικά περιστέρια της σκορπίζουν ειρήνη σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας!
Μου λένε κάτι φίλοι μου ότι τώρα ήρθε η ώρα να λευτερωθεί και η Κύπρος μας, γιατί ο Ερντογάν και ο Μπάιντεν μεγάλωσαν και για να σώσουν την ψυχή τους θα της χαρίσουν την Ειρήνη!
Αμήν αδέρφια!

ΠΗΓΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.