Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Πολιορκημένοι από στεριά και θάλασσα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γυαλιά ηλίου της Αφροδίτης Μάνου

Ο "φίλος" μου ο Χρήστος, με είπε "φασίστρια" στο Φέισμπουκ, με μεγάλα μάλιστα γράμματα, όταν σύγκρινα των αριθμό γεννήσεων των Ελληνίδων με εκείνον των μουσουλμάνων γυναικών στα στρατόπεδα των "προσφύγων". Η φίλη μου η (ας την πούμε) Άσπα, σχολίασε σε ανάρτησή μου πριν κανα δυο μήνες, ότι τώρα, η Κύπρος πάει, διχοτομήθηκε. Φυσικά κι αυτή, λυπάται τους δυστυχισμένους "πρόσφυγες" και εκπλήσσεται με την "σκληρότητά" μου στο θέμα. Και οι δύο είναι "αριστεροί". Αυτός, ακόμα με τον ΣυΡιζΑ, αυτή, όχι πια.

Το ξέρω, κρίνοντας από τον εαυτό μου - που είμαι και κόρη πρόσφυγα - ότι το θέμα "της προσφυγιάς" είναι ένα πολύ λεπτό θέμα, που συναντάει το αμέριστο ενδιαφέρον και τη συμπάθειά μας. Άργησα πολύ να συνειδητοποιήσω ότι η μαύρη γκαστρωμένη που βγήκε από το φουσκωτό του Τούρκου λαθροδιακινητή και φίλαγε τη στεριά που πάτησε στη Λέσβο, ίσως δεν ήταν και τόσο "αθώα". Εν τω μεταξύ, πριν από μένα, και οι τελευταίοι μη κομματικά ιδεοληπτικοί ή εξαγορασμένοι από τις ΜΚΟ νησιώτες, που άνοιξαν αγκαλιές και σπίτια το 2015 να υποδεχτούν τους Σύριους πρόσφυγες, είχαν καταλάβει πολύ καλά τι δράμα παίζεται στα μέρη τους.

Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ και τιμωρείται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, επισημαίνει ο νομικός δρ Κύπρος Χρυσοστομίδης.

Δεν ήταν μόνο η εισβολή στην Κύπρο.
Χρειάστηκε και ο συστηματικός εποικισμός, ώστε τώρα να έρχεται η Τουρκία και να λέει, μα πού θα πάνε τόσοι άνθρωποι-σχεδόν δύο γενιές-που γεννήθηκαν στο νησί, ας κόψουμε την Κύπρο στη μέση, μισή για τους Ελληνοκύπριους, μισή για τους "Τουρκοκύπριους". Δηλαδή για την Τουρκία. Γιατί οι πραγματικοί Τουρκοκύπριοι, ή ξενητεύονται, ή αρνούνται να δεχτούν τα σχέδια της "αδερφής" και εγγυήτριας Τουρκίας.

Αυτός είναι ο λόγος αγαπητοί Χρήστο και "Άσπα", που μετράμε και συγκρίνουμε τις γεννήσεις των "αλλοθρήσκων" εμείς οι "ρατσιστές", οι "φασίστες" και "εθνικιστές". Οι "αναίσθητοι" και "ανάλγητοι" που "θέλουμε να πνίγονται παιδάκια στη θάλασσα". Ότι ΑΝ η Τουρκία ΔΕΝ τα καταφέρει σ' αυτή τη φάση που έχουμε ξεσηκωθεί ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τους πολιτικούς μας να ενδώσουν, σε καμμιά 30αριά χρόνια, σε Θράκη και Αιγαίο θα ζουν μουσουλμάνοι, ίσως και σε πλειοψηφία, Τούρκοι ή φιλότουρκοι, οπότε, δεν θα "έχει διχοτομηθεί" μόνο η Κύπρος, αλλά και η ίδια η Ελλάδα.

Κι αυτό, ΕΜΑΣ, μάς νοιάζει και μάς κόφτει ... 
Μπονζούρ, μεζ αμούρ ... 
Ήθελα καιρό να τα γράψω, σήμερα μού βγήκανε!
(Πολιορκημένοι από στεριά και θάλασσα)

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.