Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ




Προχωρά στη διεξαγωγή των εκλογών με αποσυρθέντες συνδυασμούς και υποψηφιότητες.

Η πανδημία δίνει μια μοναδική ευκαιρία στις κυβερνήσεις να προωθήσουν τη διαδικασία της ψηφιοποίησης της δημόσιας ζωής, καθώς αναγκάζουν μια φοβισμένη κοινωνία, να ξεπεράσει τις όποιες ενστάσεις της και να αποδεχτεί και για το μέλλον την ψηφιακή ζωή.

Με αφορμή τη κρίση του κορωνοϊού η ψηφιοποίηση κινείται πλέον με ταχύτερους ρυθμούς στους τομείς της πολιτικής, της δημόσιας διοίκησης, αλλά και της εργασίας.

Ανήκουν πια στην καθημερινότητα, 

  • Διαδικτυακές συνεδριάσεις, 
  • διαδικτυακή ψυχαγωγία, 
  • διαδικτυακό μάθημα, 
  • διαδικτυακές φιλίες, 
  • διαδικτυακή εργασία, 
  • διαδικτυακή δημοκρατία.
Η κυρία Κεραμέως, επιφανές μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πνευματικό παιδί του περιβόητου διεθνούς καὶ πανίσχυρου ἱδρύματος Rockefeller, επιμένει, ως υπηρέτης του νεοταξίτικου νέου κόσμου μας, να διεξάγει τις εκλογές ενώ έχουν αποσυρθεί όλες οι παρατάξεις και οι υποψήφιοι γιατί γνωρίζει ότι η διεξαγωγή της εκλογικής καρικατούρας με την ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι το μείζον και όχι το όποιο αποτέλεσμα των "εκλογών". 

Θέλει να προχωρήσει στην κατάργηση της Εκκλησίας του Δήμου για τους εκπαιδευτικούς και να κατοχυρώσει για την επόμενη ημέρα την ηλεκτρονική "δημοκρατια" στα συνδικάτα.

Η πανδημία χρησιμοποιείται ως «όχημα» και «εργαλείο» για να επιβληθεί το Σχολείο του μέλλοντος. 

Ένα Σχολείο που δεν θα οδηγεί στην κοινωνική ολόπλευρη μόρφωση, τον σεβασμό και την ευγένεια ενάντια στο θράσος και την αλαζονεία. 

Ένα Σχολείο του κοινωνικού κατακερματισμού, του ατομισμού, των δεξιοτήτων οι οποίες απαιτούνται στο νέο οργουελιανό εργασιακό περιβάλλον που εκκολάπτεται.


Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.