Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Η φούσκα του ανθρωπισμού, είναι το τελευταίο καταφύγιο των ψευδαισθήσεων της Αριστεράς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

της Αφροδίτης Μάνου


Η φούσκα του ανθρωπισμού, είναι το τελευταίο καταφύγιο των ψευδαισθήσεων της Αριστεράς. Είναι ένα τεράστιο ψέμα που προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια πίσω από την αλόγιστη, υποκινούμενη από τις αγορές για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους μαζική μετακίνηση πληθυσμών και την αριστερή αδυναμία της να ανταποκριθεί στις συνέπειες του φαινομένου, αφού και στην πράξη και ιδεολογικά, συμπλέει με την παγκοσμιοποιημένη και εθνομηδενιστική αντίληψη της σύγχρονης πραγματικότητας.

Σε απλή γλώσσα, ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός των αγορών ξεριζώνει τους ανθρώπους από πατρίδα και εστίες, οι δουλέμποροι αναλαμβάνουν τη διακίνηση και μεταφορά τους στην Ευρώπη, 
προωθώντας το "εκλεκτό εμπόρευμα" στις ανεπτυγμένες χώρες και στοιβάζοντας τα περισσεύματα στην Ελλάδα, την ανοχύρωτη, υπανάπτυκτη χώρα της ΕΕ.

Κι αφού το σύστημα στο οποίο πειθήνια υπακούει και υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργήσει τις Μόριες, έρχεται μετά και κλαίει κι οδύρεται για τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων.

Στην αλυσίδα αυτής της αέναης διαδικασίας, ο πανέξυπνος και σατανικός Ερντογάν, βρήκε τον τρόπο να παρεμβληθεί και συμμετέχοντας στο δουλεμπόριο και τη διακίνηση, να γίνει ο μεσίτης, ο Εσκομπάρ, ο βαρώνος του διεθνούς δουλεμπορίου.

Αυτό το ξέρουν όλοι εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ και τους οπαδούς του και μάλιστα η ΕΕ συνειδητά τον πληρώνει για να κρατάει το "δεύτερο" και αταξινόμητο "εμπόρευμα" όσο γίνεται πιο μακριά, οι δε 
κυβερνήσεις παζαρεύουν διάφορα, προκειμένου και αυτές να αποκομίσουν οφέλη από το δουλεμπόριο.

Ο Τσίπρας όπως δήλωσε ο ίδιος με αποστομωτικό κυνισμό, για να μειώσει τη φορολογία στα νησιά, "ξαλάφρωσε" τη Μέρκελ από 1500 "ανεπιθύμητους" πρόπερσι, πολλοί πολιτικοί έχουν απευθείας οικονομικές σχέσεις με τις ΜΚΟ, αρκετοί ντόπιοι κάτοικοι νοικιάζουν ακίνητα, πουλάνε διάφορα αγαθά στο παρακύκλωμα και ένας τεράστιος κλάδος νόμιμης παραοικονομίας συντηρείται, σε μια μακάβρια αλυσίδα, από το νομιμοποιημένο εμπόριο της ανθρώπινης δυστυχίας.

Οι οπαδοί των αριστερών κομμάτων, παραβλέποντας όλη αυτή τη διαπλοκή, εθελοτυφλούμενοι, ή απλώς αγνοώντας το αλισβερίσι της ντροπής, βλέπουν μόνο το τραγικό αποτέλεσμα, την ανθρώπινη 
δυστυχία δηλαδή.

Και πώς την καταπολεμούν;

Μήπως αντιπαλεύοντας την κακιά, άδικη ΕΕ των τραπεζών, των μνημονίων και του ΔΝΤ και δε θυμάμαι τι άλλο έλεγαν πριν πάρουν την εξουσία και γλυκαθούν;

Όχι, βέβαια. Τέλειωσαν αυτά. Ανήκουν στο παρελθόν.
Ακούστε, πώς:

Βρίζοντας φασίστες και σπιλώνοντας (όπως με τις Πρέσπες) όσους έχουμε καταλάβει και προσπαθούμε να αντισταθούμε και να χτυπήσουμε στη ρίζα του αυτό το αίσχος της ανθρώπινης εκμετάλλευσης.

Κολλώντας τη ρετσινιά του ρατσιστή σε όποιον δεν πείθεται από τις ψευτοανθρωπιστικές τους-βλέπε ψηφοθηρικές-διαμαρτυρίες.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς, ο στιγματισμός των ανθρώπων που έχουν ξυπνήσει και ζητούν να προστατέψουν την πατρίδα τους και τη ζωή τους, είναι ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Η μόνη ελπίδα για να συνεχίσουν να υπάρχουν, είναι η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ και ο έλεγχος ενός πατριωτικού κύματος που ξεκινάει από τα ακριτικά νησιά μας του Βορείου Αιγαίου και σιγά-σιγά φτάνει στις παραλίες του Σαρωνικού και του Θερμαϊκού, αφυπνίζοντας τους Έλληνες, ένα βήμα πριν από την καταστροφή και την απόλυτη διαγραφή της Ελλάδας.

Καλημέρα, είπα;

Μύρισε άνοιξη και σαρακοστιανά ...🦑🦐🐙🦀


ΥΓ

Το σκίτσο που ακολουθεί, είναι του 2016, όπως διακρίνεται.  Ο κόσμος το 'χει τούμπανο πολλά χρόνια αυτό που συμβαίνει, αλλά η ελληνική αριστερά, τρία πουλάκια κάθονται.

ΥΓ 2

Κύριε Κουτσούμπα, αφού το ξέρετε ότι "οι χώρες προορισμού" δεν τους θέλουν αυτούς τους ανθρώπους, μήπως-μεταξύ μας-έχετε να προτείνετε κάτι πιο πρακτικό και εφαρμόσιμο;

Τώρα, πριν σκοτωθούμε μεταξύ μας ή με τους δυστυχισμένους και χωρίς ελπίδα κατοίκους των κολαστηρίων ... 

ΥΓ 3

Απ' τη μια τα ΜΑΤ της κυβέρνησης, απ' την άλλη τα ύπουλα ΜΑΤ της εθνομηδενιστικής αριστεράς.
Δύσκολο να ισορροπήσεις, παρόλα αυτά οι νησιώτες μας τα καταφέρνουν, με απειροελάχιστες θλιβερές εξαιρέσεις ...

ΠΗΓΗ:Afroditi Manou
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.