Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Ένας πατέρας με την μικρή του κόρη, που μάλλον δεν ήταν πολύ κανονικοί άνθρωποι...




Του Αντώνη Ανδρουλιδάκη


Τα μπλουζάκια έχουν 2 τρύπες για τα χέρια και μια τρύπα για τον λαιμό.

 Τα μπλουζάκια των κανονικών ανθρώπων. 

Ένας πατέρας με την μικρή του κόρη, που μάλλον δεν ήταν πολύ κανονικοί άνθρωποι, σκέφτηκαν πως θα μπορούσαν να αλλάξουν κάπως τα πράγματα με τα μπλουζάκια. Και το κορίτσι πέρασε το χέρι του από την τρύπα του λαιμού του πατέρα. 

Αφύσικα πράγματα, μη κανονικά. Πέρασε το μικρό της χέρι και τον αγκάλιασε από τον λαιμό. Έτσι κολύμπησαν αγκαλιά τον μεγάλο ποταμό. 

Είναι μια ευκαιρία, σκέφτηκαν οι εταιρείες. Να μεγαλώσουμε την τρύπα στον λαιμό του πατέρα, να μπορούν τα μικρά κορίτσια να αγκαλιάζουν τον πατέρα τους. Όμως έπρεπε να τους κλέψουν την πατέντα. Την πατέντα της τρυφερότητας. 

Ίσως και να ζήλεψαν οι εταιρείες. Κι΄έτσι τους άφησαν να πνιγούν στον μεγάλο ποταμό για να τους κλέψουν την πατέντα της αγκαλιάς. Στον μεγάλο ποταμό, πατέρας και κόρη πνίγηκαν αγκαλιά με την μοναδική πατέντα της τρυφερότητας τους. Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε ακόμη να φοράμε κανονικά μπλουζάκια. Σαν κανονικοί άνθρωποι...

Στην μνήμη του 26χρονου Όσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνεζ και της μόλις 23 μηνών κόρης του Άντζι Βαλέρια Μαρτίνεζ, που πνίγηκαν στον ποταμό Ρίο Γκράντε, στα σύνορα Μεξικού και ΗΠΑ.


Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.