Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

8χ8= 65

Γιώργος Παπαδόπουλος - Τετράδης 

Επειδη η ψηφος εχει φωνη, τα χτεσινα αποτελεσματα αναλυονται και ως εξης ως προς τη βασικη της φωνη. Γιατι περιλαμβανει κι αλλες δευτερευουσες. :

1. Λατινοπουλου. Πολλοι Βορειοελλαδιτες ψηφοφοροι της ΝΔ, αλλα και αρκετοι απο αλλες περιοχες ειδαν με αποτροπιασμο και την τεκνοθεσια των ομοφυλοφιλων και τη διαφημιση της woke κουλτουρας εκ μερους της κυβερνησης. 123.000 ψηφοφοροι ειπαν δια της κ Λατινοπούλου "ως εδω και εισαι και ωραια".

2. ΝΙΚΗ. Παρα πολλοι Βορειοελλαδιτες κυριως, αλλα και απο αλλες περιοχες ψηφοφοροι της ΝΔ, που βλεπουν με οργη την φιλοσκοπιανη και φιλοτουρκη πολιτικη της κυβερνησης ειπαν οχι "σε αντιπατριωτικες πολιτικες", συναμα με τις ομοφυλοφιλικες στροφες του κυβερνωντος παρασκηνιου.

3. Κωνσταντοπουλου. Οι μαχητικοι αριστεροι, απο τη νεολαια κυριως, που θεωρουν υποτονικες εως και υποκριτικες τις αριστερες θεσεις που εκστομιζουν Βαρουφακης, Νεα Αριστερα και  Συριζα ψηφισαν ζήτω η τρέλλα.

4. ΚΚΕ. Οι παλιοτεροι αριστεροι του Συριζα κυριως, αλλα και της Νεας Αριστερας μπαφιασαν με τις ιδεολογικες ακροβασιες και επεστρεψαν στην καθαρη μητρα.

5. Βελοπουλος. Ο Δεξιος ψηφοφορος της ΝΔ, που δεν θελει ουτε συμφωνια για το Αιγαιο, ουτε με τα Σκοπια, ουτε μαυρους, ουτε τσιγγανους, ουτε μουσουλμανους, ουτε Λατινοπουλου γιατι ποια ειν αυτη, ουτε ΝΙΚΗ διοτι δεν ειμεθα και θρησκοληπτοι, αλλα θελει πολιτικη στο ΓΟΝΑΤΟΝ πηγε στις τηλεπωλησεις.

6. ΠΑΣΟΚ. Οι σοβαροτεροι Συριζαιοι και κεντρωοι αυτομολησαντες απο τη ΝΔ ειπαν "να ενας αλλος δρομος. Κι αν αντι για τον Ανδρουλακη ηταν καποιος σοβαροτερος μπορει να τον ψηφιζαν και ολα μας τα σογια".

7. Κασσελακης (διοτι Συριζα δεν υπαρχει πια). Δε εχασε και τιποτε. Αν σκεφτεις οτι το 2,5% επεστρεψε στον Συνασπισμο και οτι οι σοβαροι κομμουνιστες γυρισαν στο ΚΚΕ, μπορει και να αυξησε τους ψηφοφορους του! Για τα λεφτα του δεν ξερω.

8. ΝΔ. Απο το 41 στο 28 ειναι 13 μοναδες. Φυγαν οι "δεν το δινουμε ρε μπαρμπα το Αιγαιο και τη Θρακη", οι πατρις θρησκεια οικογενεια, οι στρέητ, οσοι μπουχτησαν με τους τσιγγανους, τους μεταναστες, τους ανεξελεγκτους βιομηχανους, εμπορους, βιοτεχνες, εργολαβους; πλακαδες, μαρμαραδες, υδραυλικους, ηλεκτρολογους, μπογιατζηδες, ρουσφετοϋπαλληλους δημοσιου, γραφειοκρατες, υπουργους για τα μπαζα χωρις τσιπα και το λουδιβικειο υφος του πρωθυπουργου. Παλι καλα να λες που πηρες 28. Αγιο ειχες. 

Ωραια ως εδω. Και τωρα τι κανουνε; Θ αλλαξει πολιτικη ο Μητσοτακης ή θα εμφανιστει κανενας σοβαρος για αντιπολιτευση; Γιατι δεν αλλαζε ως τωρα ο Μητσοτακης και γιατι δεν εμφανιζοταν ως τωρα κανενας σοβαρος; Και δε λεει να τελειωσει κι ο Σασμος να παει φυλακη ο Μαθιος, να γεννησει η καταραμενη και να παντρευτει κι η δολια η δικηγορα τον εισαγγελεα.

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/share/PzdP2jiiZSLAxT47/
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.