Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Ο σκοτεινός κόσμος του Όργουελ...



Από τη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά 

Μερικές απο τις πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας 

📌 🇪🇺Σε σταδιακή κατάργηση της εθνικής ιστορίας κάθε ευρωπαϊκής χώρας υπερ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

🔴 Η έκθεση Verheyen που εγκρίθηκε με 19 ψήφους υπερ έναντι 7 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θέτει την ευρωπαϊκή ιστορία πάνω από την ιστορία των εθνών. Πρόκειται για μια συνολική επαναδιατύπωση της ιστορίας που υπερασπίζεται την ιδέα του ευρωπαϊκού φεντεραλισμού και στοχεύει να θεωρήσει ότι η ευρωπαϊκή οικοδόμηση είναι πολύ πιο σημαντική από το εθνικό παρελθόν μιας χώρας. 

📌 🇩🇪🇪🇺Χθες ο γερμανός καγκελάριος Ολαφ Σολτς, παρότρυνε η ΕΕ να εισέλθει σε οικονομία πολέμου μεγάλης κλίμακας. Έχοντας συνειδητοποιήσει προ πολλού ότι ο πόλεμος των ΗΠΑ δια αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει χαθεί, αύριο τα πιόνια της Αμερικής ενδεχομένως να ζητήσουν να στείλουν τους πληθυσμούς τους στην πολεμική κρεατομηχανή. Ευτυχώς δηλαδή που η ΕΕ είναι εγγύηση  ειρήνης! Ετσι δεν μας την «πούλησαν»;


📌 🤑🇫🇷🤑 Ο Τέντρος Αντανόμ χρησιμοποιήσε το βήμα της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής 2024 στο Ντουμπάι, για να προωθήσει τη συνθήκη του ΠΟΥ για τις πανδημίες. 

🔴 Βλέπει ήδη τον εαυτό του με το στέμμα και το σκήπτρο της παγκόσμιας εξουσίας, επι της υγείας των πολιτών απανταχού στον κόσμο, που αυτή η συνθήκη θα δίνει στον ΠΟΥ κάθε φορά που θα κηρύσσει "πανδημία". Αλλωστε πάντα απο το 2020 και μετά υπάρχει  μια... μεταδοτική ασθένεια, εν αναμονή φυσικά και της "Χ" για την οποία οι παγκοσμιοποιητές προετοιμάζονται.

🔴 Βάση της επικίνδυνης για την ανθρωπότητα συνθήκης, οποιαδήποτε κριτική και αμφισβήτηση πάνω στο θέμα της αντιμετώπισης των μελλοντικών επιδημιών/πανδημιών, θα αντιμετωπίζεται ως "παραβίαση της δημόσιας ασφάλειας" και θα τιμωρείται αυστηρά από την δικαιοσύνη των χωρών που την έχουν υπογράψει. 

🔴 Ωστόσο πρόκειται ξεκάθαρα για ένα ανομολόγητο πραξικόπημα, καθώς κανένας πολίτης δεν ρωτήθηκε και δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεση του στις κυβερνήσεις του, για την υπογραφή της συνθήκης με τον ΠΟΥ!  Ηδη όμως η Γαλλία προετοιμάζεται κι είναι λιγοστοί οι Γάλλοι, που καταλαβαίνουν τι γίνεται. 

🔴 Η βουλευτής του Μακρόν, Μπριζίτ Λίζο επανέφερε άρθρο νόμου προς ψήφιση στο κοινοβούλιο, το οποίο απαγορεύει την άσκηση κριτικής για θεραπείες ή άλλες αμφίβολες μεθόδους, που θα προωθουν η κυβέρνηση και η Big Pharma σε περίπτωση πανδημίας.  

🔴 Η κριτική και η αμφισβήτηση θα εκλαμβάνονται ως αδικήματα “υποκίνησης εγκατάλειψης ή αποχής απο θεραπεία που εκθέτει κάποιον σε άμεσο ή σε σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του". Το αδίκημα θα τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 15.000 ευρώ  H Λίζο πριν γίνει βουλευτής εργαζόταν για τον φαρμακευτικό κολοσσό GSK 🤑🤑🤑

📌 Αλλη μια "θεωρία συνωμοσίας" επιβεβαιώνεται => 🇩🇪Έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, επιβεβαιώνει πως ο κάτοχος του ψηφιακού ευρώ, δεν θα μπορεί να το διαθέτει ελεύθερα. Θα είναι προγραμματισμένο να ξοδεύεται μόνο για ό,τι επιτρέπουν!

Το έγγραφο σχετικά με τη "συνολική λειτουργικότητα" του ψηφιακού ευρώ αναφέρει: "Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την εφαρμογή του με :

🔴 Ενεργοποίηση πληρωμών όταν πληρούνται προκαθορισμένες προϋποθέσεις (δυνατότητα προγραμματισμού).

🔴 Απαγόρευση πληρωμών εάν ένα χρηματικό ποσό που έχει δοθεί μόνο για ορισμένους σκοπούς χρησιμοποιείται εκτός της εγκεκριμένης περιοχής του

🔴 Ανάκληση (απόσυρση) CBDC (ψηφιακού πορτοφολιού και νομίσματος) από εξουσιοδοτημένο φορέα

🔴 Εισαγωγή διαφορετικών τύπων ψηφιακών πορτοφολιών με "διαφορετική λειτουργικότητα":

📌 Ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται, τα ψηφιακά πορτοφόλια μπορεί να επιτρέπουν μόνο τα ακόλουθα:

🔴 Πληρωμές μόνο με ορισμένους περιορισμούς (π.χ. αριθμός πληρωμών ανά ημέρα, συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ανά συναλλαγή ή ανά ημέρα) ή χωρίς περιορισμούς (εκτός από γενικούς περιορισμούς, εάν η κεντρική τράπεζα κρίνει σκόπιμο να τους επιβάλει).

🔴 Η προσέγγιση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε (τουλάχιστον) δύο τύπους ψηφιακών πορτοφολιών: Πλήρως ανώνυμα πορτοφόλια που δεν απαιτούν προσωπικές πληροφορίες και υπόκεινται σε περιορισμούς και εξατομικευμένα πορτοφόλια που είναι πλήρως ανιχνεύσιμα αλλά δεν υπόκεινται σε περιορισμούς".

🔴 Η εισαγωγή καρτών πληρωμών με περιορισμούς για τους αιτούντες άσυλο, καθιστά σαφές ότι όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί από καιρό. Είναι πολύ πιθανό, να ήταν το πρώτο πιλοτικό πείραμα εφαρμογής του ψηφιακού πορτοφολιού κι ως φαίνεται έχει ήδη ολοκληρωθεί, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί τον πραγματικό σκοπό του!


ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/share/p/isAfuDWkPB7Z1s7t/
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.