Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Προετοιμάζουν το έδαφος, για την απαγόρευση των ταξιδιών, για τις φυλακές των 15 λεπτών


Της Μαρίας Δεναξά 


Το σύστημα κοινωνικής πίστωσης καταφθάνει με βήμα ταχύ και τα ΜΜΕ σε Γαλλία κι αλλού, ξεκίνησαν με ανώδυνα (και καλά) ρεπορτάζ να προετοιμάζουν το έδαφος, για την απαγόρευση των ταξιδιών, για τις φυλακές των 15 λεπτών, για την εντομοφαγία κτλ  
Τα υπόλοιπα τα έχουν αναλάβει οι ηγεσίες μας που κάθε άλλο παρά στην υπηρεσία του πολίτη και των κοινωνιών είναι 

Στο προσεχές μέλλον λοιπόν, στην παγκόσμια Σοβιετία που προετοιμάζουν με γοργούς ρυθμούς, για να ταξιδέψει κάποιος στην Ελλάδα, θα πρέπει να αντισταθμίσει τον αντίκτυπο που θα έχει το CO2 της πτήσης. Οι «επιστήμονες» αποφάνθηκαν πως μια πτήση προς την Ελλάδα, 4.222 χιλιομέτρων, αντιστοιχεί σε 971 κιλά CO2, ανά επιβάτη. 

📌 Οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνει κάποιος για να αντισταθμίσει τα CO2 του ταξιδιού στην Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ (ακόμη ένα) της κρατικής τηλεόρασης είναι: 
🔴 Θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για έναν ολόκληρο χρόνο. 
🔴 Θα πρέπει να ακολουθεί μια (vegetarian) χορτοφαγική διατροφή για περισσότερο από δυο χρόνια. Κι αν γίνει εντελώς χορτοφάγος να μην τρώει δηλαδή αυγά και φρούτα για παράδειγμα, θα φτάσει στο στόχο του νωρίτερα σε μόλις 1 χρόνο και 3 μήνες! 

🔴 Αν όμως ο επίδοξος ταξιδιώτης είναι καλοφαγάς, τότε θα μπορεί να επιλέξει την τηλεργασία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "οι τόσες πολλές αλλαγές στις συνήθειες, δίνουν την επιλογή περιορισμού των επιπτώσεων ενός αεροπορικού ταξιδιού". Μάλιστα προειδοποιεί πως "η αντιστάθμιση των εκπομπών CO2 θα έκανε καλό στη συνείδηση μας"!

Πέραν αυτού χθες διάβαζα, άρθρο για το «τι είναι οι πόλεις των 15 λεπτών» και πως «η παγκόσμια τάση μπορεί να αλλάξει το χάος της Αθήνας»… 

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το σύνδρομο του ζεστού βατράχου, ας κάνουν μια αναζήτηση! 

Το ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης. =>



ΠΗΓΗ: https://twitter.com/mdenaxa/status/1742897912865042511?t=7s8Z9nIDvF3MzCyMNh1j_Q&s=19
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.