Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Δημιούργησαν θέση στο Συμβούλιο της Ευρώπης για να «βολέψουν» τον Παπανδρέου

Γιατί μόνο ο Γιώργος μπορεί να σώσει τη δημοκρατία!



Και εκεί που λέγαμε πως τα έχουμε δει όλα, έρχεται η ίδια η πραγματικότητα και καταρρίπτει την βεβαιότητά μας…

Ο Γιώργος Παπανδρέου που έβαλε την Ελλάδα σε μνημόνιο και βύθισε τη χώρα και τον λαό της στην πιο σοβαρή οικονομική κρίση της μεταπολίτευσης, ανέλαβε θέση στο Συμβούλιο της Ευρώπης και μάλιστα εκλέχτηκε ομόφωνα!

Στην Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης εκλέχτηκε λοιπόν ομόφωνα Γενικός Εισηγητής για τη Δημοκρατία.

Και ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές του; «Η προώθηση του διαλόγου, της συνεργασίας και της συντονισμένης δράσης μεταξύ των κρατών μελών για την αντιμετώπιση των εξελισσόμενων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημοκρατικοί θεσμοί καθώς και στην ανάπτυξη καινοτόμων στρατηγικών για την ενίσχυση των δημοκρατικών δομών, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα τους έναντι των αναδυόμενων απειλών».

Αμέ, όλα αυτά τα σοβαρά θα τα διαχειριστεί ο Γιωργάκης με την ίδια επιτυχία που διαχειρίστηκε και την εξουσία στη χώρα μας!

Μέχρι και έκθεση για τη Διαβουλευτική Δημοκρατία θα συντάξει, ώστε να αναζητήσει συνεργασίες με διεθνείς φορείς (ΟΗΕ, ΕΕ, ΟΑΣΕ) για χάρη της δημοκρατίας…

Πρόσφατη ήταν και η συνάντηση ΓΑΠ - ΤΣΙΠΡΑ!

Αφού από το 3% κατάφερε να γίνει κυβέρνηση, καταγγέλοντας τον ΓΑΠ για την προσφυγή στα μνημόνια, έγινε μνημονιακός και συναντιέται μαζί του κάνοντας σχέδια για την επόμενη ημέρα!

Μυστικός δείπνος στο Στρασβούργο για Αλέξη Τσίπρα και Γιώργο Παπανδρέου


ΠΗΓΗ:https://www.newsbreak.gr/politiki/540751/dimioyrgisan-thesi-sto-symvoylio-tis-eyropis-gia-na-volepsoyn-ton-papandreoy/?fbclid=IwAR1fhXImI84nOcG2orfuWQ3w2_NtFQoBhyV9KZy589bwyGVC6knwyMPoXdg
Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.