Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Κοροναϊός: Αποκαλύψεις για την προέλευσή του – Ενορχηστρωμένο αφήγημα, χρηματισμοί κι ένας μυστηριώδης θάνατος




«Φως» στην προέλευση του κοροναϊού προσπαθεί να δώσει αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ με κορυφαίους Αμερικανούς αξιωματούχους να προβαίνουν σε καταγγελίες για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα η κυβέρνηση.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών και επιστημόνων, αλλά και στοιχεία που δείχνουν ότι ο κοροναϊός προήλθε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, φέρνει στο φως ένα νέο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο μάλιστα γίνεται λόγος για μία «ενορχηστρωμένη προσπάθεια», προκειμένου να προωθηθεί το αφήγημα πως ο Covid-19 είχε φυσική προέλευση.

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Sky News Australia, «What Really Happened in Wuhan, the Next Chapter» (Τι πραγματικά συνέβη στη Γουχάν, το επόμενο κεφάλαιο), η Σάρι Μάρκσον αποκαλύπτει νέα «εκρηκτικά» στοιχεία για την προέλευση της πανδημίας που «πάγωσε» όλο τον κόσμο το 2020.

Το πρώτο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε πριν από δύο χρόνια και περιελάμβανε συνεντεύξεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο και του πρώην διευθυντή των εθνικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Τζον Ράτκλιφ.

Όλη η ανάρτηση από την εφημερίδα τα ΝΕΑ ΕΔΩ...


ΠΗΓΗ:https://www.tanea.gr/2023/11/28/world/koronaios-apokalypseis-gia-tin-proeleysi-tou-enorxistromeno-afigima-xrimatismoi-ki-enas-mystiriodis-thanatos/?fbclid=IwAR0g15E5Q8VoL84g91pCgCVXeQ7oD7Kopx0UGx3l3TSy1ytJcs7A0i0gk0Q
Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.