Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Η Παγκόσμια διακυβέρνηση για την ώρα είναι σκιώδης, αλλά καταφθάνει με βήμα ταχύ…





Της Μαρίας Δεναξά 


🔴 Κάθε χρόνος  μετα την πανδημία εχει την καταστροφή του. Λες και το…σύμπαν στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογικής εξέλιξης, βάλθηκε να συνωμοτεί  κατα της ανθρωπότητας. 

🔴 Πόλεμος στην Ουκρανία, σεισμοί, λιμοί καταποντισμοί, κλιματική σχιζοφρένεια…Το λυκόφως του φόβου και του παραλογισμού κυριαρχούν, αναδεικνύοντας την  ανεπάρκεια των δυτικών ηγεσιών, η οποία προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για την επικράτηση τους στην εξουσία, τη στιγμή που μέρα με την μέρα, σαν να είναι προγραμματισμένες ή σαν να διαβάζουν το ίδιο εγχειρίδιο χρήσης, υιοθετούν αυταρχικές πολιτικές (παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, ποινικοποίηση ελευθερίας της έκφρασης και της αντίθετης άποψης κτλ) σε κοινωνίες όπου  καταργούνται δικαιοσύνη, δικαιώματα , ιδιωτικότητα, ευημερία, παιδεία, υγεία κι έχουν μόνο υποχρεώσεις. 

🔴 Πρακτικές δηλαδή που σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν απο τα πιο κατάπτυστα καθεστώτα και με κάνουν να σκέφτομαι αυτό που διάβασα πολύ καιρό πριν.  Πως ο καπιταλισμός και γενικά τα διαφορά συστήματα εξουσίας, το μόνο που τα νοιάζει είναι η επιβίωση τους. Όταν φθάνει το τέλος εποχής τους, διψούν για αίμα και καταστροφή για να ξαναρχίσουν πάλι απο την αρχή.  

🔴 Κι αν με το τέλος του ΒΒ Παγκοσμίου Πολέμου,  πιστέψαμε μέσω της ιστορίας, πως ανέτειλε μια καλύτερη εποχή για την ανθρωπότητα, ο δρόμος που χάραξε αυτή απο τότε μέχρι σήμερα, αποδεικνύει πως ήταν κατευθυνόμενος. Δεν την άφησαν να διδαχθεί τίποτα απο την αιματοβαμμένη ιστορία της.  

🔴 Η επομένη ημέρα θα είναι τρομακτική και ήδη έχουν αναλάβει δράση:  
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας 
- Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας 
- Παγκόσμια Τράπεζα 
- Παγκόσμιος Οργανισμός Συνεργασίας και Ανάπτυξης 
- Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου 
- Παγκόσμιος Οργανισμός  Τροφίμων και Γεωργίας  κτλ  
+ ψηφιακό νόμισμα + συν ακραία βιντεοεπιτηρηση με αλγόριθμους + κλιματικό αποτύπωμα + ψηφιοποίηση + πόλεις των 15 λεπτών

🔴 Η Παγκόσμια διακυβέρνηση για την ώρα είναι σκιώδης, αλλά καταφθάνει με βήμα ταχύ…οταν θα έχει αποπερατωθεί η παγκόσμια φυλακή που χτίζουν, με τα καταστροφικά περιτυλίγματα του αντιπερισπασμού.

* Το βίντεο με το όραμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης του Γ. Α. Παπανδρέου είναι του 2011 και προστέθηκε στην ανάρτηση από το Γερομοριά 

ΠΗΓΗ:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0VeE3s5nAcZ7ECzg9tv3BziAxXxnqkmPN7Ep2fsCPJct66npMF1MVaDVnh1yjPNtal&id=1020452190
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.