Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Τους έστειλαν στο στόμα του λύκου



Του Νίκου Παστελάκου


Οι ανεκδιήγητοι Δένδιας και Φλώρος, απέστειλαν 19 Έλληνες στρατιωτικούς στην Λιβύη για προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας. Στη Λιβύη, που πλέον ελέγχεται στο σύνολό της (Ανατολική εμμέσως και Δυτική αμέσως) από την Τουρκία. 

Τους έστειλαν στο στόμα του λύκου χωρίς να λάβουν τα μέτρα προφύλαξης της αποστολής που απαιτούνταν. Σιγή επικρατούσε τις πρώτες ώρες για το "ατύχημα" από την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της, και έπρεπε να αρχίσουν τις ανταποκρίσεις τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για τις συνθήκες της τραγωδίας και τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων νεκρών και τραυματιών.

Πιθανότατα, όπως υποστηρίζουν και τα διεθνή ΜΜΕ, πρόκειται για επίθεση καμικάζι αυτοκτονίας ή ντρον, εναντίον της ελληνικής αποστολής, η οποία ταξίδευε χωρίς ελληνική προστασία από κομάντος των ειδικών δυνάμεων της χώρας μας. Τι θα πουν στους συγγενείς των νεκρών και των τραυματιών; 

Με την διακρίβωση των πραγματικών αιτίων της τραγωδίας, από Έλληνες εμπειρογνώμονες, εάν τα γεγονότα είναι έτσι όπως υποστηρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ, πρέπει να βρουν λαγούμι να κρυφτούν. 

Λαός και Στρατός δεν πρέπει να ανεχθούν άλλο αυτήν την καταστροφική πορεία της πατρίδας μας προς πλήρη φινλανδοποίησή της από την Τουρκία, με την επικουρία προς τούτο των ΗΠΑ, που φροντίζει να μην υπάρχει καμία άλλη φωνή αντίδρασης και αντίστασης στα άνομα σχέδιά τους. 

Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και συντακτική εθνοσυνέλευση είναι η μόνη λύση. Ελλάς-Κύπρος-Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειος, είναι ενιαίος εθνικός χώρος και κάθε προσπάθεια εκχώρησης κυριαρχίας του ή κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι εθνική προδοσία και πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοια.

Δεν είναι δικά σας αυτά για να συζητάτε παραχωρήσεις. Είναι δανεικά από τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Dura veritas, sed veritas.
______________



Έχοντας πολυετή εμπειρία σε θέματα τροχαίας, κατηγορηματικά έχω να δηλώσω τα εξής:

α) Σε καμία σύγκρουση δεν ανοίγουν τέτοιες τρύπες...
β) Σε καμία σύγκρουση δεν υπάρχουν αγνοούμενοι...
γ) Σε καμία σύγκρουση λεωφορείου με αγροτικό αυτοκίνητο, (πολύ περισσότερο σε δρόμο που με το ζόρι πας με 30), δεν υπάρχουν 5 νεκροί επιβάτες του λεωφορείου και 15 τραυματίες εν των οποίων οι 7 σοβαρά...

(τού φίλου Παν. Α.)



ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/100016422913934/posts/pfbid02H4nQERhvi2a4x1SPEs2TZ5x57Eo9Ew2mVSdjatrhhvjPJfYisK83bYqSZG718972l/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0xZMgeQR7mCxuwsMZDrp3EmTnyFbSM9vNapkSvg5DWyx3m46V7HkXtQLjrnFsHzA9l&id=1214044153
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.