Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ο “φυτευτός” Κασσελάκης τελείως άσχετος με την Ομογένεια!


O Κασσελάκης είναι “παιδί του συστημικού σωλήνα” και “γκλομπαλιστής αλεξιπτωτιστής”. Στάθηκε στην Ελλάδα για να φέρει εις πέρας ειδική αποστολή – την οποία θα αναλύσουμε σύντομα. Η Ελλάδα είχε πάντοτε και έχει τώρα – με την άνοδο των BRICS και την απώλεια της Τουρκίας – τεράστια αξία για το αμερικανικό σύστημα εξουσίας. Η Ομογένεια σε ποσοστό 99.9% αγνοεί τον Κασσελάκη και σε ποσοστό άνω του 80% είναι πολιτικά και κοινωνικά απολύτως αντίθετη με τις ιδέες του.


Του Νίκου Σταματάκη


Την τελευταία βδομάδα καταιγισμός ειδήσεων και σχολίων συνόδευσε την δήλωση υποψηφιότητας για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, για τη θέση δηλαδή που κατείχε ο Αλέξης Τσίπρας. Καταρχήν θα αφήσω κατά μέρος την ουσία της υποψηφιότητας του επειδή μου έκανε εντύπωση ότι ο κύριος αυτός παρουσιαζόταν από τους πάντες ως “ομογενής”. Πως δυνατόν να μην τον γνωρίζω μετά από τόσες δεκαετίες στη Νέα Υόρκη, και κάποια χρόνια δημοσιοογραφίας; Επειτα άρχισα τα τηλέφωνα. Μίλησα σε αρκετούς από τους παλιότερους και κάποιους νεότερους ηγέτες της Ομογένειας και κανείς μα κανείς δεν είχε ιδέα ποιός είναι αυτός ο κύριος που προσγειώθηκε ξαφνικά στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ερώτημα πρώτο: Πώς μπορείς να παρουσιάζεσαι στην Ελλάδα ως “ομογενής” χωρίς στην Ομογένεια να σε ξέρει κάποιος;

Βέβαια ο γνωστός “καθεστωτικός” (πρώην υφυπουργός, παραιτηθείς εν πτήσει εν μέσω ρεζιλέματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη) πρώην εκδότης του “Εθνικού Κήρυκα” Α.Διαματάρης έσπευσε πολύ νωρίς να μας επιβεβαιώσει ότι ο Κασσελάκης “είναι ομογενής”. Αλλά η γνώμη του υποστηρίζεται μόνο από το γεγονός ότι έγραψε μερικά άρθρα στην εφημερίδα του.Συμμετέχει ο κ.Κασσελάκης σε κάποια ενορία/κοινότητα; Οχι ασφαλώς αφού ως “αριστερός” είναι άθεος…
Συμμετέχει μήπως σε κάποιο άλλο ομογενειακό οργανισμό; Οχι.
Εχει παρουσιαστεί σε κάποια ή κάποιες εκδηλώσεις της Ομογένειας; Οχι από όσα ξέρουμε – και είδαμε δεκάδες αναρτήσεις και βιντεο.

Εχει όμως πολλές ενεργότατες συμμετοχές στο σύστημα της αμερικανικής εξουσίας.Καταρχήν είναι εξέχον μέλος της ελληνικής ελίτ και μεγάλωσε στις πιο αριστοκρατικές γειτονιές της Αθήνας, μεταξύ Κηφισιάς και Εκάλης. Φοιτούσε στο σχολείο της ελίτ, το Κολέγιο Αθηνών μέχρι που σε ηλικία 14 ετών έφυγε με υποτροφία για την Αμερική για να φοιτήσει στην Philips Academy.
Με υποτροφία από τον Ανδρέα Δρακόπουλο φοίτησε στο εκλεκτό (Ivy League) Univ. of Penssylvania.
Συμμετοχή το 2008 στην εκστρατεία του Ομπάμα – δίπλα στον Μπάιντεν.
*Το 2009, εν μέω τρομερής κρίσης, προσλαμβάνεται στην Goldman Sachs.
*Συμμετείχε στο βαθειά συστημικό think tank CSIS “Center for Strategic and International Studies”.
*Το 2015 ο Στέφανος Κασσελάκης ιδρύει ένα επενδυτικό κεφάλαιο, το οποίο περιέχει δύο εταιρείες διαχείρισης πλοίων, πέντε πλοία ήταν ξηρού φορτίου και δύο ήταν δεξαμενόπλοια. 
*Το 2018 πουλάει τα πάντα, αλλά το επενδυτικό κεφάλαιο εξακολουθεί να υφίσταται.

Ολα τα ονόματα παραπάνω είναι συστημικά – βαθειά συστημικά. Εχουμε πολλούς πανάξιους νέους στην Αμερική αλλά εάν θέλει κάποιος να μας πείσει ότι σε ηλικία 27 χρονών πήρε δάνεια εκατομμυρίων χάρη και μόνο στη προσωπική του πιστοληπτική ικανότητα θα μας προτρέψει να του ζητήσουμε εξηγήσεις. Χωρίς σοβαρές εξηγήσεις θα διατηρήσουμε τις δικαιολογημένες υποψίες μας.

Να πως παρουσίασε ο ίδιος τον εαυτό του.



Ο Στέφανος Κασσελάκης, παιδί του “συστημικού σωλήνα” της Αμερικής όπως είδαμε, διεκήρυξε ήδη ότι θέλει να φτιάξει το αντίστοιχο του Δημοκρατικού Κόμματος στην Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό και μόνο τον θέτει απέναντι στην τεράστια πλειοψηφία της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, η οποία είναι κοινωνικά και πολιτικά συντηρητική όπως είναι ευρέως γνωστό και αποδεκτό. Ειδικά στις τελευταίες εκλογές μετά το 2016 η Ομογένεια των ΗΠΑ ψήφισε Τραμπ “δαγκωτό” και στηρίζει τον πρώην πρόεδρο σε συντριπτικά ποσοστά.

Εχω παρουσιάσει στο παρελθόν τις διάφορες δημοσκοπήσεις μου, κάποιες μάλιστα ιδιότυπες – άλλωστε λόγω σπουδών είμαι από τους λίγους στο χώρο του τύπου που γνωρίζει να συνθέτει ένα ερωτηματολόγιο και να κάνει δημοσκόπηση. Αλλά εάν κανείς στην Ελλάδα αμφιβάλλει – και μάλιστα οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ – ας ρωτήσουν τον πρώην υπ.Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά τι ψήφισε η Ομογένεια το 2016. Θα σας απαντήσει ότι χάρη στην έγκαιρη προειδοποίηση που έλαβε από ομογενειακές πηγές περί επερχόμενου “πολιτικού σεισμού και εκλογής Τραμπ”, ήταν σε θέση από τον Σεπτέμβριο του 2016 (δύο μήνες πριν τις εκλογές) να έχει “επαφές” με το “σύστημα Τραμπ”. Τον Ιανουαριο του 2017 πριν την ορκωμοσία του προέδρο Τραμπ, ο κ.Κοτζιάς ήταν ήδη έτοιμος για επαφές με τη νέα κυβέρνηση. Τόση ήταν η τεράστια υποστήριξη της Ομογένειας.


ΦΩΤΟ: Ο Στέφανος με τον Τάιλερ… Θέλουν να υιοθετήσουν και παιδί… Γιατί δεν μιλάνε στον Ελπιδοφόρο για να τους ευλογήσει;

Η Ομογένεια είναι ευθέως αντίθετη με τον Κασσελάκη σχεδόν σε όλα:Εχει προ πολλού απορρίψει την γκλομπαλιστική ιδεολογία των Δημοκρατικών που προβάλλει ο Κασσελάκης.
Είναι κοινωνικά παραδοσιακή με συντηρητικές “παλιομοδίτικες” αρχές και πίστη στην πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια.
Εδώ και καιρό δεν πατάει κανείς στις εκκλησίες όταν είναι γνωστό ότι θα παρουσιαστεί ο Ελπιδοφόρος. Γιατί; Επειδή απορρίπτει τους νεωτερισμούς του και ειδικότερα την προσπάθεια αποδοχής της ομοφυλοφιλίας από την Ορθοδοξία.

Προσέξτε: Η Ομογένεια δεν τρέφει κανένα μίσος για τους ομοφυλόφιλους, αλλά εκτιμά και αγαπά τους πάντες. Αλλά όμως απεχθάνεται όσους κάνουν την ομοφυλοφιλία σημαία!! Και ο Κασσελάκης έκανε την ομοφυλοφιλία του σημαία!! Η ομογένεια τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Καβάφη, τον Τσαρούχη και ιδιαίτερα για τον Χατζηδάκη (ο οποίος έγραψε την καλύτερη μουσική του στη Ν. Υόρκη – “Χαμόγελο της Τζοκόντας” και “Αντκατοπτρισμούς”). Αλλά κατανοεί άριστα ότι και οι τρεις σεβάστηκαν, τον εαυτό τους και σεβάστηκαν και την κοινωνία, κρατώντας την ιδιωτική τους ζωή ιδιωτική.

Συμπέρασμα: O Κασσελάκης είναι “παιδί του συστημικού σωλήνα” και “γκλομπαλιστής αλεξιπτωτιστής”. Στάθηκε στην Ελλάδα για να φέρει εις πέρας ειδική αποστολή – την οποία θα αναλύσουμε σύντομα. Η Ελλάδα είχε πάντοτε και έχει τώρα – με την άνοδο των BRICS και την απώλεια της Τουρκίας – τεράστια αξία για το αμερικανικό σύστημα εξουσίας. Η Ομογένεια σε ποσοστό 99.9% αγνοεί τον Κασσελάκη και σε ποσοστό άνω του 80% είναι πολιτικά και κοινωνικά απολύτως αντίθετη με τις ιδέες του.


YΓ. Δυο βδομάδες συνεχώς καίγεται η Αλεχανδρούπολη και ο πρέσβης Τσου-τσούνης δεν δίνει δεκάρα… Δηλαδή μόνο στα καλά θα είναι παρών; Μόνο δικαιώματα θέλουν οι ΗΠΑ από την αποικία τους, την Ελλάδα; Πότε θα προσφέρει βοήθεια; Ούτε μια δήλωςη δεν έκανε – έτσι για τα μάτια του κόσμου…

August 23, 2023, n.stamatakis@aol.com
www.helleniscope.com

ΠΗΓΗ:https://www.helleniscope.com/2023/08/31/o-fyteftos-kasselakis-teleios-aschetos-me-tin-omogeneia/?fbclid=IwAR2f_t9GcNoHv2BQx8HaUFYGpPw8JxmelykEQFOMZBL8umZneR2kLoy2IsI
Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.