Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Αντικαρκινικά νοσοκομεία χωρίς ασθενείς λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού!

Αντικαρκινικά νοσοκομεία χωρίς ασθενείς λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού!

Οι ασθενείς ταλαιπωρούνται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για ραντεβού έως επέλθει η μετάσταση...




Αυτή είναι η εικόνα του Ακτινοθεραπευτικού τμήματος του Ογκολογικού Νοσοκομείου "Οι Άγιοι Ανάργυροι" Κηφισιάς. Κανένας ασθενής από τις 8 το πρωί που ήμασταν εκεί μέχει τις 11 που φύγαμε. Αυτή είναι η συνήθης εικόνα. 

Εμείς λοιπόν έπρεπε μετά από χειρουργείο να προβούμε σε ακτινοθεραπεία ώστε να μην προχωρήσει σε άλλο σημείο η κακοήθεια. Ραντεβού δεν υπήρχαν, αιτιολογία: δεν έχουμε προσωπικό. Μας παρέπεμψαν σε άλλα νοσοκομεία. 

Τα γυρίσαμε όλα. ¨Οταν λέμε όλα ναι όλα. Κλείνεις ραντεβού για μετά από 15 μέρες στην καλύτερη περίπτωση για εξέταση. Για θεραπεία τίποτα! Πηγαίνετε σε ιδιωτικό!!  Στον Αγιο Σάββα γίνεται της κακομοίρας! Το ίδιο στο Αττικό και στο Τζάνειο. Στο Ναυτικό Νοσοκομείο χωρίς ιδιαίτερο φόρτο δεν δινουν σημασία. ¨Πηγαίνετε σε ιδιωτικό!" και αυτοί.

Τελικά γυρίσαμε στους Αγίους Αναργύρους και μετά από έντονη λογομαχία μας έδωσαν ραντεβού για τέλη Μαρτίου. Μετά από 3 μήνες.¨Ηταν ήδη αργά! Ο καρκίνος έκανε μετάσταση. 

Ένα τεράστιο νοσοκομείο, σύγχρονο ογκολογικό υπολειτουργεί. 
Δεν εξυπηρετεί ούτε τους ασθενείς του.
Όσο για τα εξωτερικά ιατρεία  τα ραντεβού σε πολλά τμήματα δεν ξεπερνούν τα 5 ημερησίως. 

Το ακτινολογικό δεν δεχόταν εξωτερικούς ασθενείς έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι που τους καταγγείλαμε και άνοιξαν τα ραντεβού στο 1535. 

Δραματική η κατάσταση και στις χημειοθεραπείες. Περιμένεις ώρες να έρθει η σειρά σου, λίγο το προσωπικό τρέχει πανικόβλητο. 

¨Οσο για τα υψηλού κόστους φάρμακα που χορηγούται μόνο από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, όποιος περάσει από την Αγίου Κωνσταντίνου θα διαπιστώσει την ταπείνωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!


ΠΗΓΗ: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0VX4NMxWwjaxKJerjk3wsMiPkWKc6spjSwRdWzLkaayBaxu2n8hgWjeqGSunkmDWnl&id=100002527508611
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.