Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ Ν Ε Ο Μ Α Ρ Τ Υ Ρ ΩΝ




Στο αποκαλυπτικό βίντεο ο τρόπος των ΝΑΤΟουκρανών οπαδών της Δύσης την εποχή της "ανεκτικότητας και του δικαιωματισμού".

Καμία ανοχή στην πίστη από τους οπαδούς της "πολιτικής ορθότητας"!

Τελεσίγραφο έχει δώσει η ουκρανική κυβέρνηση του Κιέβου  με έγγραφο της Παρασκευής 10 Μαρτίου τη θέλησή της να εκδιώξει έως τις 29 του μηνός τους μοναχούς και τους κληρικούς της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας από τη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου.

 Χιλιάδες Ουκρανοί πιστοί συμμετείχαν σε λειτουργίες και λιτανείες για την υπεράσπιση της μονής, με τον ηγούμενό της, μητροπολίτη Παύλο να δηλώνει ότι θα εμμείνουν έως τέλους στην αφοσίωσή τους προς τα ιερά τους.

Οι μοναχοί δίνουν σε πιστούς βιβλία και κειμήλια σε πιστούς για να τα προστατεύσουν σε περίπτωση βίαιης επίθεσης και απόπειρας κατάληψης της Λαύρας από κρατικές ή παρακρατικές ομάδες.

Ο μητροπολίτης Παύλος, κάλεσε τους πιστούς σε ομολογία πίστεως και δήλωσε ότι ο ίδιος δεν φοβάται να πυροβοληθεί ή να πεθάνει.

 Είπε στο εκκλησίασμα ότι δεν πρόκειται για εξεγέρσεις ή για επαναστάσεις, αλλά για την προσευχή με τον τρόπο που έχουμε διδαχθεί. Το βάπτισμα είναι αυτό που διαχωρίζει τους πιστούς από τις δυνάμεις του κακού και της αμαρτίας, όπως τον λαό του Θεού κατά την έξοδό του από την Αίγυπτο, πρόσθεσε.

(*) Η Εκλησία αυτή υπαγόταν πνευματικώς στο Πατριαρχείο Μόσχας ήταν όμως διοικητικά αυτόνομη. 
Έχει από την πρώτη στιγμή καταγγείλει τη ρωσική επέμβαση και έχει διαχωριστεί πλήρως από τη ρωσική εκκλησία καθώς βρίσκεται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ντε φάκτο αυτοκεφαλίας.

https://kosmodromio.gr/2023/03/21/%cf%80%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b7-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%cf%8d/

ΠΗΓΗ - Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.