Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Γ. Χαρβαλιας:Γιαβόλ Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι! Αίμα, λήθη και υποτέλεια!



Συζητώντας με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Γιώργο Χαρβαλιά για την ιστορία των ΕλληνοΓερμανικών σχέσεων μα και ιστορική και πολιτισμική φύση του Γερμανικού έθνους όπως και τις διασταυρώσεις του με τις θεωρίας Ευγονικής, Κοινωνικού Δαρβινισμού, της σύγχρονης φυσιογνωμίας της Παγκοσμιοποίησης.

 Ένας υπόγειος άξονας από τις δύο Πλευρές του Ατλαντικού, ενώνει μέσα από την επιστήμη, τις ιδεολογίες, την ευγονική, τον κοινωνικό δαρβινισμό, το χρήμα και την εξουσία της Ελίτ εδώ και έναν αιώνα, που καθιστά την Γερμανική ηγεμονία, ένα διαχρονικό σχέδιο που αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις ιστορικές συγκυρίες.

Μια ΑμερικανοΓερμανική (και ΑγγλοΣΑΞΟΝΙΚΗ) συμπαιγνία, καθιστά την Γερμανία μέσα από την γεωπολιτική της θέση, τον Γερμανικό ψυχισμό, εργαλείο για την ανάπτυξη και την κατάρρευση της Ευρώπης. 

Ένα Ιστορικό ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ στα επιδέξια δάκτυλα μιας διεθνούς ελίτ και τραπεζιτών, δίνει τον χώρο στην οικονομική ευημερία των λαών, ώστε στην κατάλληλη στιγμή, η Φούσκα του Χρηματοπιστωτικού Καπιταλισμού, να ρουφήξει την πραγματική οικονομία ολόκληρων γενεών. Πως ο Αμερικανικός Παράγοντας διασώζει την Γερμανία δυό φορές, Α' Π.Π και Β'΄Π.Π. και την χρησιμοποιεί για την μπονάντζα της Ευρωπαϊκής Λεηλασίας. Σήμερα για Τρίτη φορά την χρησιμοποιεί! 

 Γιατί ποτέ δεν έγινε η αποΝαζιστικοποίηση της Γερμανίας και γιατί σήμερα συνθέτουν οι κληρονόμοι του Ναζισμού το πολιτικό στρώμα της Ευρώπης. Εξηγεί την αναβίωση μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τν προσήλωση στην Επιστήμη της συνθετικής χημείας από την Πράσινη ενέργεια και την εντομοφαγία και γενικά τον ύμνο προς την ανόργανη χημεία ενάντια στον Άνθρωπο και την φύση του.

 Με αφετηρία την ανάλυση της Γερμανικής ψυχής αποτελεί και την αφετηρία της συμπεριφοράς της Γερμανίας Ιστορικά αναλλοίωτη από την συγκρότηση της σε Έθνος Κράτος το 1871. Δεν πάσχει μόνο η Ελλάδα από την οικογενειοκρατία. Η ομάδα που κυβερνάει την Γερμανία είναι κληρονομικά ίδια. Προ-Ναζι γίνονται Ναζί και κατόπιν Μετα-Ναζί! Το ιστορικό στοιχείο της Ρωσοφοβίας η της Γερμανοφοβίας υπάρχει, διαπερνά και διαμορφώνει τις σημερινές συμμαχίες και αντιπαλότητες τις χώρες του Ευρωπαϊκού βορρά, που έρχονται ως αντανακλαστικά να αναδυθούν στην παρούσα ιστορική στιγμή. Από την άλλη πλευρά στο βιβλίο, αναδεικνύεται η διαχρονική σχέση Γερμανίας και Τουρκίας από την μια και Γερμανίας και Ελλάδας από την άλλη, από την εποχή του Κάιζερ που οδηγεί
1. Στον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο,
2. Στο μαύρο ’97,
3. Στην επανάσταση στο Γουδί,
4. Στην δολοφονία του Γεώργιου Α’,
5. Στον Εθνικό Διχασμό,
6. Στην οικονομική καταστροφή του Ελληνισμού της Ανατολίας – Μικράς Ασίας και κατόπιν στην φυσική του εξολόθρευση.
7. Στην Κατοχή 8. Στον Εμφύλιο
9. Στην μετεμφυλιακή εξάρτηση από την μια και την πολιτειακή συγκρότηση του Ελληνικού μετεμφυλιακού Κράτους
10. Στην δικτατορία
11. Στην Κυπριακή Τραγωδία
12. Στην Μεταπολίτευση
13. Στην Χρεοκοπία
14. Στα μνημόνια

Η Αμερικανική εποπτεία της Γερμανίας καθοδηγεί και οδηγεί και μετά τον Α΄ Π.Π. και τον Β’ Π.Π. στην διαμόρφωση της Υποτέλειας των Ελληνικών πολιτικών στην Γερμανική Κυριαρχία για να επανέλθουμε και πάλι και στην Υποτέλεια των Μνημονιακών Χρόνων. Αυτή η επιβολή και το χρήσιμο πολιτικό σύστημα ( οι χρήσιμοι ηλίθιοι και πράκτορες) που την υπηρετεί στην Ελλάδα, είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο, που αλλάζει ονόματα, κόμματα, χρώματα, προσχηματικές ιδεολογίες, φαινομενικές συμμαχίες και διπλωματικές εξαρτήσεις, αλλά παραμένει το ίδιο στην ουσία και τους στόχους του.

 Την Υπηρεσία των Αφεντάδων του.  Ανακυκλώνουν τον δανεισμό και την εξάρτηση από το 1830 με ταχυδακτυλουργική ικανότητα!
Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι!

ΠΗΓΗ: https://youtu.be/jQZgI01FHGg

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.