Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Τουλάχιστον βγάλαμε κάποιες καλές φωτογραφίες στην Μαδρίτη!


ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ-ΔΕΛΙΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ


Η πανωλεθρία στη Μαδρίτη

Και το αποκορύφωμα (προς το παρόν) αυτής της εθνικά καταστρεπτικής εξωτερικής μας πολιτικής, διαδραματίστηκε στην προχθεσινή Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. Σε αυτήν ο πρωθυπουργός μας μετέβη με βαρύ διπλωματικό οπλισμό, του οποίου η προετοιμασία διήρκεσε εβδομάδες και κάλυψε σημαντικό τμήμα των ειδήσεων των συστημικών ΜΜΕ. Η Ελλάδα, όπως μας διαβεβαίωναν, πήγαινε στη Μαδρίτη για να καταφέρει αποφασιστικό πλήγμα στον κ. Ερντογάν και στις απειλές του εναντίον της χώρας μας.

Οι ίδιες αυτές  ειδήσεις, εξάλλου, εμφάνιζαν τον κ. Ερντογάν περίπου ως ανεπιθύμητο από τη διεθνή κοινότητα και εκβιαστή, ο οποίος δήθεν δεν θα κατόρθωνε να πετύχει τίποτε από τα όσα επεδίωκε διότι, τάχα, είχε εξοργίσει τους συμμάχους με την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Το αποτέλεσμα για εμάς, στη Μαδρίτη ήταν, δυστυχώς, μια επιπλέον πανωλεθρία, από αυτές με τις οποίες μας περιποιείται η Δύση. Ο κ. Ερντογάν μέσα από την ακραία, αλλά  αποδοτική εκβιαστική του τακτική, πήρε σχεδόν όλα όσα επεδίωκε.

Η συνέχεια της ανάρτησης...
Τουλάχιστον βγάλαμε κάποιες καλές φωτογραφίες στην Μαδρίτη!: Επί χρόνια οι Τούρκοι κλιμακώνουν τις φαντασιώσεις τους (τις επανέλαβαν και μετά το τέλος της Συνόδου στην Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.