Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Πραγματικότητα εναντίον ψευδαίσθησης. Οι άνθρωποι έχουν κλαπεί από την ικανότητά τους να «αποκρυπτογραφούν μεταξύ γεγονότων και φαντασίας»

***

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 3 Μαΐου 2022

Ο διευθυντής της CIA, William Casey , φημολογείται ότι είπε στον Ronald Reagan "Θα ξέρουμε ότι η παραπληροφόρησή μας είναι πλήρης όταν όλα όσα πιστεύει το αμερικανικό κοινό είναι ψευδή".

Γρήγορα προς τα εμπρός τριάντα χρόνια, και δεν υπάρχει κανένα κομμάτι μυθοπλασίας που δεν θα καταπιούν οι μάζες.

Από το Γουόκ μέχρι τον COVID έως τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι άνθρωποι δεν κάνουν πλέον τα δικά τους ιδεολογικά προσκυνήματα στην αλήθεια – η αλήθεια σερβίρεται έτοιμη από τους πολιτικούς τους καλύτερους.

Σήμερα, υπάρχει μικρή διάκριση μεταξύ των δύο ημισφαιρίων: πραγματικότητα και ψευδαίσθηση. Δεν είναι τόσο ότι οι άνθρωποι έχουν κλέψει την ικανότητά τους να αποκρυπτογραφούν μεταξύ αυτών των δύο, είναι ότι τα γεγονότα έχουν επαναπροσανατολιστεί σε φαντασία και η μυθοπλασία σε γεγονότα. Είναι μια υποβάθμιση της επιστημολογίας τόσο σημαντική, που οι άνθρωποι δεν ξέρουν καν ότι δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν τι συμβαίνει, για να αναφέρω έναν πρώην αναρχικό.

Στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, η ανθρωπότητα έχει μαρτυρήσει τον εαυτό της και η ζωή όπως την ξέρουμε έχει μεταμορφωθεί σε ένα είδος επιστημονικής φαντασίας, σαπουνόπερας με λίγους κοινούς προγόνους στην πραγματικότητα . Ακόμη και οι άνθρωποι που σκέφτονται σωστά απαιτούν το ισοδύναμο ενός εγκεφαλικού αλυσοπρίονου για να εξιχνιάσει το πλήθος των απίθανων αφηγήσεων σε κάτι που μοιάζει πολύ με την πραγματικότητα. Πηγαίνει πέρα ​​από τη φαντασία στον προγνωστικό προγραμματισμό. Δεν σας εξαπατούν απλώς. σου δείχνουν ότι σε εξαπατούν .

Αυτό που δεν υπάρχει ούτε εδώ ούτε εκεί στους εξαπατημένους είναι το ιστορικό των απατεώνων τους. Πριν στεγνώσει το μελάνι στο δημοσιογραφικό χαρτί που κηρύττει την κρίση σε αναμονή, οι παραποιήσεις του COVID θάφτηκαν κάτω από τα ψέματα του πολέμου, το χειροκρότημα του Zelensky στο Westminster έριξε την απελευθέρωση δεδομένων της Pfizer από το βήμα και εκείνοι που είχαν προηγουμένως ενωθεί στο ισχίο με τον COVID κολλήθηκαν στο οι Ουκρανές νύφες τους.

Όλο αυτό το φιάσκο κρύβει νερό γιατί αυτό που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι γνωρίζουν με βεβαιότητα, δεν είναι έτσι , είναι μια συναίνεση. Μια υπεροχή κατασκευών, ψευδών και ψευδοπροφητών διέπει το πνευματικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι λατρεύουν το πεζό και δοξάζουν την τέχνη. Οι ηθικές μας επιλογές καθοδηγούνται από κοινοτοπίες και όχι από αρετή, ανέκδοτο και όχι αποδεικτικά στοιχεία.

Για να περιπλέκουμε τα πράγματα, ό,τι παλαιότερα θεωρούνταν ιερό έχει γίνει βέβηλο και ό,τι ήταν προηγουμένως βέβηλο έχει γίνει ιερό , όπως αναφέρει ο Robert Sepehr .

Μαίνεται ένας πόλεμος, εντάξει, αλλά θα βρείτε το θέατρο των επιχειρήσεων μέσα στην ανθρώπινη ψυχή. Είναι ένας πόλεμος κατά της συνείδησης, μια ατροφία του πολιτισμού και οι σοβαρές συνέπειές του είναι η πνευματική αδιαθεσία της ανθρωπότητας.

Οι Ελευθεροτέκτονες, για ένα, κατάλαβαν ότι η πληροφορία ήταν δύναμη. Κρύβοντας πέρα ​​από τα αδιάκριτα βλέμματα των κατώτερων τάξεων, τα εσωτερικά μυστήρια του σύμπαντος .

Τότε, όπως και τώρα, δεν αρκεί για αυτούς τους ανθρώπους να έχουν το μονοπώλιο της γνώσης, πρέπει να στερήσουν τον φωτισμό της από όλους τους άλλους, ή να πάνε ένα παραπέρα και να διαδώσουν την άγνοια. Πηγαίνει πέρα ​​από τη λογοκρισία αντεπιχειρημάτων στην υποκίνηση ψευδών, δεν είναι τόσο κοινωνικός καταρράκτης αλλά αυτοπυρπόληση. Οι άνθρωποι παραπληροφορούνται και παραπληροφορούνται και στέλνονται ως φορείς παραπληροφόρησης για να αποδομήσουν περαιτέρω ό,τι έχει απομείνει από μια ήδη αποδομημένη πραγματικότητα.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, δεν έχουμε διδαχτεί ακριβώς τα τελευταία δύο χρόνια. Οι άνθρωποι πέφτουν από τη μια κρίση στην άλλη. Περπατήστε άσκοπα από το στρατόπεδο καραντίνας στο καταφύγιο αεροπορικής επιδρομής προς όποια κατεύθυνση τους κατευθύνουν τα πολιτικά ανώτερα στελέχη τους, για να χλευάσουν όποιον οριστεί ως η μάστιγα της κοινωνίας, de jour. Η μεγάλη εθνική ενασχόληση είναι να μαζεύεστε στα pillories και να εκσφενδονίζετε λάχανα σε αντι-βαξιστές , Ρώσους, (βάλτε τον αντιήρωά σας εδώ).

Το Infowar

Αν όλα αυτά ακούγονται εντυπωσιακά σαν πληροφοριακός πόλεμος, τότε μάλλον είναι.

Η μάχη για τις καρδιές και τα μυαλά έχει κινηθεί στο διαδίκτυο. Η θεϊκή μας σπίθα ζωής αναθεωρείται σε δεδομένα. Κάτι θεϊκών διαστάσεων μας αναγκάζει στο διαδίκτυο, στα δεδομένα – το καθημερινό μας ψωμί (και τα τσίρκα), τα ψηφιακά μας avatar που ζουν πιο πλούσια, πιο ουσιαστική ζωή από τους παραπλανητικούς ιδιοκτήτες τους.

Αυτό που παύει να αξίζει το κερί είναι η επιστημολογία των δεδομένων μας.

Δεν έχει σημασία σε ποια πλευρά του φράχτη βρίσκεστε – μια κάρτα που κουβαλά μέλος του μεγάλου αφυπνισμένου ή χρήσιμος ηλίθιος στο lockdown αριστερά, εξακολουθείτε να είστε μέρος του ίδιου προβλήματος. Έχετε συλληφθεί όμηρος από μια σειρά αφηγήσεων που στρώθηκαν με ένα φτυάρι από την τάξη των αρπακτικών και σχεδιάστηκαν με μοναδικό σκοπό να σας κρατήσουν αρπαχτούς και μη ενημερωμένους, καθιστικούς και μη ψυχαγωγικούς. Στον κόσμο των αλγορίθμων όλοι δημιουργούνται ίσοι, και τα δεδομένα είναι απλώς δεδομένα, δεν υπάρχει ηθική σε αυτά.

Αυτά τα γεγονότα διαδραματίζονται ως ένα τραγικό καρφί, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υποτίθεται ότι πρέπει να λυθούν. Δεν υπάρχουν απαντήσεις ούτε αποκατάσταση, είναι η προσοχή σας και όχι τα συστήματα πεποιθήσεών σας που συλλέγονται.

Αυτό που θέλουν αυτοί οι κολασμένοι είναι να διαλέξετε την πλευρά σας, να επιλέξετε τη μάχη σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι οι γραμμές μάχης σας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι δεν πετάτε βόμβες μολότοφ στον Πύργο της Βαβέλ.

Όλοι έχουν έναν σκύλο στον αγώνα. Ιδιαίτερα, εκείνοι που επιζητούν το αίμα των ανεμβολίαστων ή ζητούν βία κατά των Ρώσων , που το κάνουν, σύμφωνα με τον Βολταίρο, επειδή αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις στους παραλογισμούς, μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις φρικαλεότητες .

Εάν η ψυχή ενός ατόμου είναι υπό πολιορκία και δεν ορίσει έναν εχθρό ως αποδιοπομπαίο τράγο, μπορεί να κατανοήσει ποιος πραγματικά του επιτίθεται, και αυτό απλά δεν θα έκανε.

Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου οι άνθρωποι εγκλιματίζονται στη μυθοπλασία γιατί είναι πιο εύκολο από το να αντιμετωπίζεις άβολες αλήθειες. Αλλά κάτω από αυτές τις γόνιμες συνθήκες, οποιαδήποτε εκδοχή της πραγματικότητας, όσο επισφαλής κι αν είναι, θα πλυθεί. Εκεί μπαίνει στη μάχη η Μεγάλη Επαναφορά.

Μόλις βεβηλώσετε τους ηθικολογικούς και πολιτιστικούς χάρτες του κόσμου ενός ατόμου, η θέση του σε αυτόν γίνεται όλο και πιο αβάσιμη. Οι άνθρωποι χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Η επακόλουθη κρίση ταυτότητας τους αφήνει επιρρεπείς σε εχθρική εξαγορά. Μεταξύ άλλων πραγμάτων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να πάνε στραβά είναι η τελική μικροτσίπ του πληθυσμού και των διεπαφών μηχανών του εγκεφάλου .

Προγνωστικός Προγραμματισμός

Αλλά υπάρχουν ακόμα πιο περίεργα πράγματα. Ο Προγνωστικός Προγραμματισμός είναι η θεωρία ενός κρυφού χεριού που χειρίζεται τους μοχλούς της πραγματικότητας. Ένα είδος γραφείου προσαρμογής της πραγματικότητας που συσκοτίζει τα γεγονότα του πραγματικού κόσμου μέσω του κινηματογράφου, της λογοτεχνίας και της χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης. Η θεμελιώδης αρχή εδώ είναι η ψυχολογική προετοιμασία που μειώνει την αντίσταση των ανθρώπων στην αποδοχή προγραμματισμένων μελλοντικών γεγονότων και τους ενθαρρύνει να ανταλλάξουν συγκεκριμένες δομές πραγματικότητας με στατικές κατασκευές, έως ότου τελικά, η κληρονομική κοσμοθεωρία μας αντικατασταθεί από μύθους και αρχέτυπα.

Το ότι ζούμε μέσα από την αντικειμενοποίηση της τάξης των αρπακτικών δεν είναι αμφισβητήσιμο. Αυτό είναι το μεσσιακό τους σύμπλεγμα που αποτυπώνεται στη συλλογική συνείδηση ​​και προβάλλεται πίσω στον πραγματικό κόσμο . Με δική τους βούληση, οι μάζες δίνουν πνοή σε αυτά τα γκροτέσκουλα και σκουπίζουν τον κοινωνικό ιστό.

Αποκάλυψη της Μεθόδου

Αλλά τρέχει ακόμα πιο βαθιά από τον προγνωστικό προγραμματισμό. Κάποιοι το αποκαλούν αυτό Αποκάλυψη της Μεθόδου .

Σύμφωνα με τον Μάικλ Χόφμαν : πρώτα καταπνίγουν το αντεπιχείρημα και όταν φτάσει η πιο κατάλληλη στιγμή , αποκαλύπτουν πτυχές του τι πραγματικά συνέβη, αλλά με περιορισμένο τρόπο στο στέκι .

Μας είπαν ότι τα εμβόλια ήταν ακίνδυνα, έως ότου η Pfizer απέρριψε τους δικούς της ισχυρισμούς για την ασφάλεια , αλλά όχι πριν από τον εμβολιασμό ολόκληρου του κόσμου. Κλείδωμα Οι απολογητές σε όλα τα εταιρικά μέσα είναι πλέον σχεδόν ομόφωνοι ότι τα lockdown κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Αυτό δεν είναι αυθαίρετο βολτ-όψη, αλλά μάλλον μια προσεκτικά σχεδιασμένη ακολουθία αποκαλύψεων όταν έρθει η ώρα.

Ο Μάικλ Χόφμαν προτείνει ότι η άρχουσα ελίτ γνωστοποιεί την υπεροχή τους. Δηλώνοντας τους εαυτούς τους βιρτουόζους εγκληματίες εγκέφαλους, που είναι υπεράνω του νόμου και υπεράνω μομφής. Αλλά πάνω απ 'όλα, σας λένε, χωρίς αβεβαιότητα, ότι είστε χωρίς προσφυγή, αυτά τα γεγονότα είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας, όπως και η δική σας μοίρα για αυτό το θέμα. Τελικά, μια αίσθηση απάθειας και αβουλίας κατακλύζει την ανθρωπότητα, αποθαρρύνοντάς μας σε σημείο να παραδεχθούμε την ήττα σε ένα σύστημα που είμαστε ανίσχυροι να αλλάξουμε.

Όχι ότι θα είχατε ποτέ αποζημίωση. Το σπίτι δεν έχει σχεδιαστεί για να κάνει το δικό του νοικοκυριό . Θαμμένο βαθιά μέσα στο κράτος δικαίου τους, είναι ένα κρυμμένο σύνταγμα που λέει: τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Σε αυτήν την έκδοση του δικαίου των συμβάσεων, μόλις η αλήθεια κρυφτεί σε κοινή θέα, έχετε συμφωνήσει με αυτήν. Υπάρχει κάπου ένα ανυπόγραφο συμβόλαιο με τον ανόρκουστο όρκο σας.

Στην τελική, όλοι είμαστε θύματα του ίδιου αριστουργήματος, είτε ευαγγελιστής του πληκτρολογίου είτε κρατικοαπολογητής, όλοι βιδώνονται βασιλικά, και δεν είναι τόσο που γελούν μαζί σου, αλλά ότι γελάς με τον εαυτό σου.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.

Ο Ντάστιν είναι συγγραφέας και ερευνητής με έδρα το Λονδίνο και γράφει για το New Normal τα τελευταία δύο χρόνια, ιδιαίτερα τα ηθικά και νομικά ζητήματα γύρω από τα lockdowns και τις εντολές, την ιστορία και τον οδικό χάρτη για τη σημερινή κατάσταση βιοασφάλειας και τους βασικούς παράγοντες και θεσμούς που εμπλέκονται σε η παγκοσμιοποιημένη κατάληψη των κοινών μας.

Εκτός από τον COVID-19, ο Ντάστιν γράφει για το κράτος πληροφοριών, τη μεγάλη τεχνολογική επιτήρηση, τη μεγάλη φιλανθρωπία, τη συνεπιλογή του ακτιβισμού και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μπορείτε να βρείτε τη δουλειά του στο https://www.thecogent.org . Ή ακολουθήστε τον στο twitter @TheCogent1

Όλες οι εικόνες σε αυτό το άρθρο είναι από τον συγγραφέα

ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/revelation-method/5779242
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.