Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Πως συνδέεται η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία με την άγνωστη Συμφωνία της Μάλτας του 1989

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, ΤΟ ΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr γράφονται κατόπιν κοπιαστικής έρευνας και μετάφρασης. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του aperopia.fr. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση 2-3 πρώτων παραγράφων με προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο aperopia.fr


Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Α

ς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Δύση, και ειδικά η Μεγάλη Βρετανία, παρουσίαζε πάντα τη Ρωσία ως ένα τέρας, άλλωστε αυτή ήταν που πρωτοστάτησε στην εξολόθρευση της ρωσικής βασιλικής οικογένειας.

Η Δύση ορκίζεται στο όνομα του φιλελευθερισμού. Διότι οι φιλελεύθεροι είναι αυτοί που προδίδουν πάντα τις πατρίδες τους και θέλουν «πολίτες του κόσμου» υπό αμερικανική ηγεμονία, κατά προτίμηση χαζαροεβραϊκής καταγωγής και σιωνιστικών βλέψεων.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα ο χαζός δυτικός τηλεθεατής να θεωρεί τον Ρώσο κάτι σαν άνθρωπο του …Νεάντερνταλ και τον πρόεδρο Πούτιν σαν παγκόσμια απειλή.

Επειδή δε όλες οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ δεν ήταν «φιλελεύθερες», η Δύση επιχείρησε να τις εντάξει στο ΝΑΤΟ.

Το 2014 το βαθύ αμερικανικό κράτος κατέλυσε τη νόμιμη κυβέρνηση της Ουκρανίας και τοποθέτησε ναζιστική, παραβλέποντας την τεράστια τεχνολογική και στρατιωτική εξέλιξη της Ρωσίας.

Και επειδή ήταν αδύνατον να αντιμετωπίσει τη Ρωσία στρατιωτικά, εξαπέλυσε αυτό που ήξερε πάντα να κάνει πάρα πολύ καλά: ψυχολογικές επιχειρήσεις πολέμου, καταιγιστική κοινωνική μηχανική, και ανελέητη αντιρωσική προπαγάνδα.

Ναι μεν αυτή η προπαγάνδα δεν μπορεί να επηρεάσει όλη την ανθρωπότητα, ωστόσο, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του χαζού έως χαμηλής αντίληψης δυτικού τηλεθεατή.

Το μίσος της Δύσης για τη Ρωσία έχει βαθειές ρίζες

Αυτή η προπαγάνδα δεν είναι βεβαίως κάτι νέο, και οι χαζαροχαλδαίοι αγγλοσάξονες δεν περίμεναν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το ίντερνετ και τις GAFAM για να επηρεάσουν τη γνώμη των περισσότερων πολιτών και να δυσφημίσουν τη Ρωσία.

Η προπαγάνδα αυτή υπάρχει εδώ και πολλούς αιώνες, διότι η Δύση μισούσε πάντα τη Ρωσία ακόμα και τις περιόδους που ήταν σύμμαχός της.

Όπως άλλωστε αναφέρει ο Γάλλος συγγραφέας, κοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής Λουσιέν Σερίζ (Lucien Cerise) στο βιβλίο του «Le suprémacisme blanc: Peuples autochtones et le Great Reset» (Η Λευκή Yπεροχή: Οι αυτόχθονες λαοί και η Μεγάλη Επανεκκίνηση), μια κατάρρευση της Ρωσίας είναι το κλειδί της παγκόσμιας ιστορίας.

Έχουμε λοιπόν προ πολλού περάσει στη μετα-πολιτική, όπου όλα τα ΜΜΕ της Δύσης δαιμονοποιούν εκ νέου τη Ρωσία και τον Πούτιν. Προσοχή όμως: το μίσος προς τη Ρωσία δεν ξεκινάει με τον Πούτιν, αλλά πολύ παλαιότερα.

Η Δύση μισούσε ανέκαθεν τη Ρωσία διότι δεν εκπροσωπούσε μόνο την εσωτερική μορφή του παραδοσιακού χριστιανισμού, την Ορθοδοξία, αλλά και το όραμα μιας ιεραρχημένης εξουσίας που αντιτίθεται στο δυτικό δήθεν φιλελεύθερο μοντέλο, που όμως έχει πλέον βυθιστεί στον ολοκληρωτισμό: ενώ προσποιείται ασύστολα ότι ενσαρκώνει τις αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, αντιστρέφει τη λογική βαφτίζοντας την ωμή τυραννία, Δημοκρατία και το μαφιόζικο κράτος, Κράτος …Δικαίου.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο, μετά από δεκαετίες εφαρμογής στυγνής κοινωνικής μηχανικής οι δυτικοί πολίτες να δέχονται κυριολεκτικά τα πάντα και οι υποτιθέμενες «φιλελεύθερες» δυτικές κοινωνίες να έχουν τελικά πολύ λιγότερες ελευθερίες από εκείνες της Ρωσίας και της Κίνας, αλλά οι δυτικοί πολίτες να αδυνατούν να το αντιληφθούν.

Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελεί μέρος μιας σχεδόν άγνωστης συμφωνίας που συνήφθη δεκαετίες πριν στη θάλασσα της Μάλτας μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης, προκειμένου αυτές οι δύο δυνάμεις να θέσουν την Ευρώπη υπό νέες σφαίρες επιρροής και βεβαίως να περιορίσουν τον γερμανικό εθνικιστικό κίνδυνο.

Η συνέχεια... https://aperopia.fr/02-2022/pos-syndeetai-i-rosiki-epemvasi-stin-oykrania-me-ti-mystiki-symfonia-tis-maltas-toy-1989-kai-tin-eisagogi-moysoylmanikon-plithysmon-stin-ellada/

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.