Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

"Μας αναγκάζετε να κλείσουμε."»





Το πιο αδιανόητο από όλα όσα συνέβησαν φέτος είναι η δική μας συναίνεση. H πλειοψηφία της κοινωνίας ακόμα συντάσσεται με το κυρίαρχο αφήγημα. Αλλά ακόμα και αν σύντομα, λόγω του νέου καθολικού lockdown, αποφασίσουν να διαμαρτυρηθούν περισσότεροι πολίτες, αυτό δεν θα έχει καμιά σημασία πλέον.

1) Γιατί από την απλή λεκτική διαμαρτυρία στην πολιτική ανυπακοή υπάρχει μια τεράστια απόσταση.
2) Γιατί η πλειοψηφία των πολιτών, έχοντας δεχτεί και εφαρμόσει ήδη τα εξευτελιστικά μέτρα apartheid των προηγούμενων μηνών, νομίζοντας ότι με τον εμβολιασμό κέρδισε την ελευθερία της και αδιαφορώντας για το υπόλοιπο στιγματισμένο κομμάτι της κοινωνίας που έχανε τις ελευθερίες του, συνυπέγραψε και νομιμοποίησε πλέον αυτό ακριβώς που θα επιβληθεί για άλλη μια φορά πραξικοπηματικά σε όλους ανεξαιρέτως - και το οποίο ήταν εξ' αρχής το πλάνο της ελληνικής κυβέρνησης και της διεθνούς ολιγαρχίας:

Τα επαναλαμβανόμενα lockdown, ως όχημα της ελεγχόμενης κατεδάφισης της οικονομίας και της Μεγάλης Επανεκκίνησης της ανθρώπινης κοινωνίας.

Για τους ολιγάρχες, εμείς, το 99,9%, δεν είμαστε ούτε εμβολιασμένοι, ούτε ανεμβολίαστοι, ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε αναρχικοί, ούτε άντρες, ούτε γυναίκες, ούτε LGBTQ, ούτε λευκοί, ούτε καστανοί, ούτε μαύροι: είμαστε απλά ένας «χύδην όχλος», γνωστοί και ως "useless eaters". Είμαστε μια ανθρωποφάρμα, της οποίας της αξίζει ο δυνάστης της.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση και τα lockdown δεν έχουν να κάνουν με την Ελλάδα, ούτε με την πανδημία. Είναι πολιτικές κατασκευασμένες από την Bank of International Settlements (την κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών), σε συνεργασία με το World Economic Forum, τους Rockefellers, την Blackrock κ.λπ.
Οι πολιτικές αυτές, στη συνέχεια, προωθούνται μέσω προγραμμάτων του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΠΟΥ, πολυεθνικών εταιρειών, φιλανθρωπικών οργανώσεων, ΜΚΟ, ώσπου τελικά διανέμονται σε όλες τις εθνικές κυβερνήσεις. Οι οποίες κυβερνήσεις επιβάλλουν τις πολιτικές αυτές στην κοινωνία μέσω της κρατικής βίας, της προπαγάνδας και του εκβιασμού.

Τι κάνουμε λοιπόν εμείς, εντός του 2022, για να αντισταθούμε;

- Μελετάμε, πρώτα από όλα, το οικονομικό σχέδιό τους (το οποίο το έχουν ανακοινώσει παντού στο διαδίκτυο σε επίσημες εκθέσεις, το World Economic Forum, η Bank of International Settlements, η Deloitte, η World Bank, η Blackrock, ο Σύλλογος Ελλήνων Βιομηχάνων, κ.α.) για να ξέρουμε τι έρχεται και πότε.
- Στη συνέχεια, κάνουμε μια εξατομικευμένη οικονομική στρατηγική για να διασώσουμε ό,τι περιουσιακά στοιχεία μας έχουν απομείνει, πριν μας τα πάρουν όλα το κράτος και οι τράπεζες.
- Τακτοποιούμε εκκρεμότητες (φορολογικές, συμβολαιογραφικές, τραπεζικές), προστατεύουμε και διασώζουμε ακίνητα που ρημάζουν, θωρακιζόμαστε νομικά απέναντι στην επέλαση των hedge funds και των μεγάλων πολυεθνικών - που θέλουν να μας αφήσουν χωρίς καμιά ιδιοκτησία μέχρι το τέλος της δεκαετίας.
- Μαθαίνουμε νέες επαγγελματικές δεξιότητες προσαρμοσμένες στα τεχνολογικά δεδομένα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.
- Κάνουμε έρευνα για να δούμε ποιοι επαγγελματικοί κλάδοι πρόκειται να καταργηθούν πλήρως μέσα στα επόμενα 5 - 10 χρόνια λόγω τεχνητής νοημοσύνης και ρομπότ. Αν ανήκουμε στους κλάδους αυτούς, ή αν σπουδάζουμε τώρα κάτι παρεμφερές, κοιτάζουμε να αλλάξουμε άμεσα αντικείμενο, να μετεκπαιδευτούμε ἠ/και να εξειδικευτούμε επάνω σε παράλληλους τομείς που έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και βιωσιμότητα.
- Όποτε και αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αντί να καταναλώνουμε αγαθά που δεν χρειαζόμαστε άμεσα, επενδύουμε σε πράγματα των οποίων η αξία αυξάνεται με τον χρόνο. Εστιάζουμε δηλαδή σε γνώσεις ή αντικείμενα τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν ή/και να παράγουν αξία, προκειμένου να αποκτήσουμε μέσω αυτών διαφορετικές πηγές εισοδήματος, ώστε αν η μία διακοπεί, να έχουμε εναλλακτικές.
- Αν έχουμε αποταμιεύσεις, βγάζουμε ένα μέρος τους από την τράπεζα και επενδύουμε σε αποπληθωριστικά περιουσιακά στοιχεία, όπως χρυσό, ασήμι, ακίνητα ή κρυπτονομίσματα, πριν ο υπερπληθωρισμός εκμηδενίσει την αγοραστική δύναμη μέχρι και του τελευταίου ευρώ μας.
- Ό,τι και να κάνουμε, ποτέ μα ποτέ, δεν εμπιστευόμαστε αυτά που μας λένε οι κυβερνήσεις και οι τράπεζες. Το σχέδιό τους είναι να οδηγήσουν σε πτώχευση όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να υφαρπάξουν όλη την λαϊκή περιουσία.
- Δεν στηρίζουμε κανένα καθεστώς apartheid και κανένα καθολικό lockdown. Στηρίζουμε, αντίθετα, τις μικρές επιχειρήσεις που θα αντισταθούν σε αυτά τα καταστροφικά μέτρα, προκειμένου να μην πτωχεύσουν, αλλά και να μην παραβιάσουν το σύνταγμα. Στηρίζουμε, με την πολιτική μας ανυπακοή, την ελευθερία και τη δημοκρατία έμπρακτα, στην καθημερινή μας ζωή.
- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κάνει για άλλη μια φορά ποσοτική χαλάρωση τύπου "Going Direct", ώστε να πάνε νέα τρισεκατομμύρια ευρώ στον χρηματοπιστωτικό τομέα, να διασωθεί το μεγάλο κεφάλαιο επάνω στα συντρίμια της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και της εργατικής τάξης, ώστε μετά να ακολουθήσει η μεγάλη επανεκκίνηση με τα μονοπώλια της Amazon και τους αυτοματισμούς των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας.
- Δεν εμπιστευόμαστε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα χρήματα που προσφέρει στην κυβέρνηση για την υποτιθέμενη διάσωσή μας. Αρνούμαστε να της παραχωρήσουμε με τη συναίνεσή μας όλα μας τα βιομετρικά, ψυχομετρικά και περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου να μας κόψει ένα επίδομα της πείνας και της ξεφτίλας, σύντομα και σε ψηφιακό ευρώ. Τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών θα είναι ένα πανίσχυρο μέσο χειραγώγησης και ελέγχου.

Αυτά είναι μερικά στοιχειώδη βήματα σε ατομικό επίπεδο, που απλά θέτουν τα θεμέλια της όποιας δυνατότητας επιβίωσης με αξιοπρέπεια στο μέλλον.
Δεν μπορεί να γίνει η μεγάλη επανεκκίνηση αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί η κατεδάφιση της οικονομίας. Τα lockdown κάνουν την κατεδάφιση, και δεν θα σταματήσουν ούτε με το επόμενο, που έρχεται με τη νέα χρονιά.
Ακόμα και όταν τελειώσει η πανδημία, όταν ο ιός τελικά γίνει ενδημικός και το παραδεχτούν και οι επίσημοι φορείς προπαγάνδας, προβλέπω ότι θα συνεχιστούν να γίνονται lockdown. Lockdown λόγω κυβερνοεπιθέσεων και κυβερνο-επιδημιών, κλιματικά lockdown, you name it. Μας το έχουν ήδη πει, αλλά δεν τους ακούμε.

Τα lockdown είναι τρόπος διακυβέρνησης και ήρθαν για να μείνουν. Θεωρώ ότι θα σταματήσουν μόνο όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νέο ολοκληρωτικό σύστημα οικονομίας και διακυβέρνησης, στα πλαίσια του CBDC, των έξυπνων πόλεων και του UBI, κάτι που νωρίτερα από το 2025 δεν θα συμβεί.

Κλείνω με τα λόγια της οικονομικής αναλύτριας Melissa Ciumei:

«Αυτό το νέο οικονομικό σύστημα θα είναι ολοκληρωτισμός και έλεγχος κάθε πλευράς της ζωής σας. Αυτό είναι το μέλλον που θέλετε για τα παιδιά σας;
Θα γίνει το ίδιο που έγινε με τις "λίγες εβδομάδες μέχρι να επιπεδοποιηθεί η καμπύλη", τις λίγες εβδομάδες των lockdown, μετά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Θα γίνουν ανάλογες κινήσεις προς το νέο σύστημα κοινωνικής πίστωσης. Πρώτα θα αρχίζουν με τα κίνητρα και ύστερα θα αρχίζουν τα "Αν δεν το κάνεις, τότε θα τιμωρηθείς".
Και ύστερα θα φτάσουμε στις πιστώσεις του άνθρακα, διότι η ενέργεια θα είναι το πιο λειτουργικό νόμισμα. Γι' αυτό κινούνται προς το συγκεκριμένο σύστημα πίστωσης.
Build Back Better! Τι σου λέει αυτό; Πρέπει πρώτα να καταστρέψεις. Γι' αυτό η οικονομία καταρρέει συστηματικά. Build Back Better. Είναι η δική τους εκδοχή του "καλύτερα".
Η δική τους εκδοχή είναι η κοινωνική πίστωση (social credit), η περιβαλλοντική πίστωση (carbon credit). Θέλουν να κινούμαστε από τον φόβο στην ενοχή.
Ότι είμαστε υπαίτιοι για έναν κόσμο που καταρρέει και που πεθαίνει. Δεν ανησυχώ για τον κόσμο. Ανησυχώ για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν.
Πιστεύω ότι όλο αυτό θα νικηθεί από τις κοινότητες. Άρα αναζητήστε ανθρώπους με τις ίδιες απόψεις, το οποίο θα τονώσει το ηθικό σας. Μην παραδίνεστε και μην τα παρατάτε!
Αν δεν πολεμήσουμε τώρα, θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας μια διπλή μάχη. Πρέπει να το πολεμήσουμε τώρα. Όσο πιο γρήγορα το κάνουμε, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από αυτό.
Βρείτε τις κοινότητές σας, βρείτε ανθρώπους, βρείτε ένα δίκτυο υποστήριξης. Είναι εκεί έξω. Οι άνθρωποι νομίζουν πως είναι μόνοι τους. Δεν είναι μόνοι. Δεν είσαι τρελός.
Η διαίσθησή σου είναι σωστή. Πρέπει να βγεις έξω και να συναντήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει απλά να πούμε ΟΧΙ. Μην αφήσετε τα παιδιά σας να συμμετάσχουν.
Τα παιδιά κυνηγούν τώρα. Αυτό είναι η τελευταία ηλικιακή ομάδα. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν το έλεγαν από την αρχή. Και να 'μαστε. Νομίζω τώρα σειρά έχουν οι ηλικίες 5 - 11.

Θα εξαναγκάσουν και αυτά να το κάνουν. "Αν θέλεις να συμμετέχουν στην κοινωνία θα πρέπει να το κάνουν". Αυτό είναι το αφήγημά τους. Όχι!

Η κοινωνία έχει διαλυθεί έτσι κι αλλιώς, οπότε απόσυρε τη συμμετοχή σου. Άσε τις μικρές επιχειρήσεις να ασκήσουν οι ίδιες πίεση στην κυβέρνηση και να πουν: "Μας αναγκάζετε να κλείσουμε."»

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.