Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

H παραπλανητική Madame Coco

Από την ιστοσελίδα στο facebook, Δεν αγοράζουμε Τουρκικά προϊόντα

Έχουμε αναφερθεί, σε προηγούμενη ανάρτησή μας, στην ENGLISH HOME, την εταιρεία με βρετανικό όνομα αλλά τουρκική ιδιοκτησία. Η συγκεκριμένη διαθέτει στην χώρα μας ξαδελφάκι, την MADAME COCO.

Η εταιρεία άνοιξε το 2019 τα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι και είναι μία από τις κορυφαίες τουρκικές εταιρείες στον κλάδο ειδών σπιτιού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστορία του ιδρυτή της, Ilhan Tanaci.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας από τα Άδανα ήταν συνιδρυτής, μαζί με τον Turgut Aydin, της άλλης γνωστής τουρκικής αλυσίδας, με παρουσία στη χώρα μας, της English Home. Μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης του 2008, ο Tanaci αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές του στην Aydin Holding. Με σπουδές textile engineering στην Κωνσταντινούπολη, σκέφτηκε ότι τα πάντα στο επιχειρείν είναι θέμα μάρκετινγκ, οπότε επέλεξε να δημιουργήσει μια αλυσίδα που θα εντυπωσιάσει, αλλά και θα παραπλανήσει τους καταναλωτές, υιοθετώντας μια γαλλική επωνυμία. Με τον τρόπο αυτό παραπέμπει περισσότερο στην Γαλλία, παρά στην Τουρκία.

Η εταιρεία διαθέτει 300 καταστήματα σε 15 χώρες. Ανάμεσα σε αυτά είναι, εκτός του Χαλανδρίου, άλλα δύο στην Ελλάδα (στο κέντρο της Αθήνας και στην Αργυρούπολη) αλλά και τρία στην κατεχόμενη Κύπρο, στην Λευκωσία, στην Αμμόχωστο και στην Κυρήνεια.

Τώρα όμως ξέρουμε…

Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα. Δεν ενισχύουμε την τουρκική οικονομία. Δεν χρηματοδοτούμε την πολεμική μηχανή του νεο-οθωμανισμού.

Προτιμούμε τα ελληνικά προϊόντα!

#StopTurkey #BoycottTurkey #StopErdogan

*Η φωτογραφία είναι του καταστήματος της εταιρείας στην Κυρήνεια, στην κατεχόμενη Κύπρο.


ΠΗΓΗ:H παραπλανητική Madame Coco – Άρδην – Ρήξη
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.