Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

"Οι 40...κατασκευαστές πλυντηρίων του ελληνικού έθνους & το Πρόγραμμα M.O.G/ Βερολίνου"


Στο 1:30΄ ο Χάρης Αθανασιάδης αποδομεί  τον κατασκευασμένο μύθο του Αθανσίου Διάκου.

Από 
Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος

"Οι 40...κατασκευαστές πλυντηρίων του ελληνικού έθνους & το Πρόγραμμα M.O.G/ Βερολίνου"

Ο Χάρης Αθανασιάδης ( Καθηγητής “Ιστορίας της Εκπαίδευσης” στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) & Συνεργάτης του περίφημου Προγράμματος του Παν/μιου Βερολίνου για το ξανα - γράψημο μιας πιο... “αντικειμενικής” ιστορίας της γερμανικής κατοχής & του Β΄Π.Π ( “M.O.G – Μνήμες Κατοχής με την χρηματοδότηση του γερμανικού υπέξ, δες εδώ : https://www.occupation-memories.org/.../athana.../index.html ) σε αυτό το βίντεο αποδομεί τον “Αθανάσιο Διάκο” !, θαυμάστε τον, κέρσορα στο βίντεο από τη 1 ώρα και 30' και μετά.

Αντιγράφουμε σχετικά απ΄ τον ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ :
 
“Ο Χάρης Αθανασιάδης καλεσμένος της κ. Κουλούρη στο Πάντειο και το Ίδρυμα Λαμπράκη αποδομεί τον Αθανάσιο Διάκο.
Συμμετέχει στη γερμανική πλατφόρμα MOG που επιχορηγείται από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών προσδοκώντας να μπει στα σχολεία για να μας διδάξουν την ιστορία της Κατοχής.  Με πτυχίο παιδαγωγικής Ακαδημίας και διδακτορικό στην Ιστορία της Εκπαίδευσης είναι υπεύθυνος για την ιστορία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και καθηγητής Πανεπιστημίου στα Γιάννενα, ελέω ΣΥΡΙΖΑ και των εθνομηδενιστών. 
Αυτά, για τον Αθανάσιο Διάκο, τα λέει προσκεκλημένος πολλών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης σε όλη την χώρα αυτές τις ημέρες. Φιλοξενήθηκε στο σαλόνι της εφημερίδας "Βήμα της Κυριακή" με το ίδιο θέμα. 

Θαυμάστε τον από τη 1 ώρα και 30' και μετά”

Επίσης, είναι συνεργάτης του Γερμανικού “M.O.G” ( για τα ελληνικά σχολεία ), ο κ. Χάρης Αθανασιάδης, ήταν πρόσφατα καλεσμένος του ας πούμε...αντικαπιταλιστικού “ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ” για να μιλήσει, όπως μιλάνε οι ας πούμε οι ...New Age “αντικαπιταλιστές – διεθνιστές με τον άνθρωπο στο επίκεντρο” για το 1821 !

Αντιγράφουμε σχετικά από τον Spyros Koutroulis :
 
“Το Ίδρυμα Μποδοσάκη συζητά για το 1821 με τον Χάρη Αθανασιάδη και την Χριστίνα Κουλούρη. Ο πρώτος υποστήριξε ότι το ελληνικός έθνος δημιουργήθηκε το 1821 χωρίς πουθενά να αναφέρει ότι ο Νίκος Σβορώνος, ο Δημήτρης Χατζής, ο Έρνεστ Γκέλλνερ κατέληξαν ότι το ελληνικό έθνος είχε δημιουργηθεί πολλούς αιώνες νωρίτερα και οπωσδήποτε είχε αποκρυσταλλωθεί ήδη απότο 1204. Ανάμεσα στα νόστιμα που έχει πει είναι ότι η Συμφωνία των Πρεσπών υπήρξε μια εποποιία. Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι οι μεγαλύτερες εφημερίδες, μεγάλα οικονομικά ιδρύματα υποστηρίζουν μια αναληθή, ερμηνεία της ελληνικής ιστορίας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί αποσιωπούνται συγγραφείς με σημαντικό ιστορικό έργο όπως ο Γιώργος Δερτιλής και ο Γιώργος Καραμπελιάς που τεκμηριωμένα υποστηρίζουν την ιστορική διάρκεια του ελληνισμού; Τι είδους πολιτικά αποτελέσματα επιδιώκονται από την προνομιακή μεταχείριση της εθνοαποδομητικής σχολής ;”
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ( δικός μας ) :

"Οι 40...κατασκευαστές πλυντηρίων του ελληνικού έθνους"
Ποιος άλλος..., μα το "Ίδρυμα Μποδοσάκη", το οποίο μαζί με τ΄άλλα "Ευαγή Ιδρύματα" στο όνομα των "μεγάλων πατριωτών", "Νιάρχου, Ωνάση & Λαμπράκη", αποτελούν τους "προπομπούς" του παγκοσμιοποιημένου - ήδη από την περίοδο της ελληνικής "διασποράς" επί Τουρκοκρατίας στα "μητροπολιτικά ευρωπαϊκά ιμπεριαλιστικά κέντρα” - Ελληνικού Μεταπρατικού Κεφαλαίου "εμπορο-μεσιτικής ιδεολογίας". Αακολουθώντας πιστά τα εκάστοτε "ιδεολογικά πρότυπα" και τις "Οδηγίες" των "μητρικών τους" Ιδρυμάτων, όπως των "Ροκφέλερ, Σόρος, Φρήντριχ Έμπερτ &...Ρόζας Λούξεμπουργκ", ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ – ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ “ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟ” ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ “M.O.G - ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ”.
Προτάσσοντας, κατά την κρίση μας, την..."Κιμαδοποίηση Λαών & Πολιτισμών" για να διασφαλίζουν απρόσκοπτα τα κέρδη τους και τα "μικροαστικά τους - αχταρμά - ατομικά όνειρα, συμφέροντα κ΄ ιδεολογήματα". Και βέβαια η κεφαλαιοκρατία ( μεταπρατική η μη ) - διαθέτει πάντα για την "εκλαΐκευση των στόχων της" και τους "οργανικούς της διανοούμενους & επιστήμονες". Σε καιρούς "οικονομικής κρίσης , απειλής...ακαδημαϊκής ανεργίας και ανασφάλειας" θα λέγαμε πως το έργο & αυτού του τύπου οι "Αποστολές" ( Mission) "καθίστανται πιο εύκολες", πάντως όχι για όλους, υπάρχουν και πολλοί "πεπεισμένοι ιδεολόγοι με υστεροφημία", οι ας πούμε "μουτζαχεντίν του συστήματος και κάθε νέας τάξης πραγμάτων".
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Άλλες παραπομπές : εδώ το επίσημο “πλήρες βιογραφικό” του κ. Χάρη Αθανασιάδη
https://www.blod.gr/speakers/athanasiadis-haris/...
Και εδώ οι άλλοι...”Collaborate” ( συνεργαζόμενοι ) Έλληνες ακαδημαϊκοί με το Πρόγραμμα M.O.G του “Βερολίνου υπό τας Φυλύρας” ( “Berlin unter der Linden”), σύμφωνα με την δημόσια ιστοσελίδα τους. Λείπουν κάποιοι, ίσως με μια άλλη ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε, επειδή...”η δημοσίευση είναι η ψυχή της δημοκρατίας” :
https://www.occupation-memories.org/.../bildung/index.html

ΠΗΓΗ:
Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.