Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Ο AYTAÇ ÜNSAL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊ ΑΜΕΣΑ! Τα βασανιστήρια είναι ένα έγκλημα κατα της ανθρωπότητας!

Ο Δικηγόρος Λαου, συντροφός μας, Aytaç Ünsal συνελήφθη και βασανίστηκε, από τους δολοφόνους αστυνομικούς του AKP, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία του, από την απεργία πείνας μεχρι θανάτου.

Τα βασανιστήρια αποτελούν επίθεση στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο Aytaç Ünsal είναι η τιμή μας! Στεκόμαστε στο πλευρό του δείχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη μας..υποσχόμενοι πως ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ AYTAÇ ÜNSAL

Λαϊκο Μέτωπο


Ο δικηγόρος Aytaç Ünsal πρέπει να απελευθερωθεί αμέσως! 


Ο δικηγόρος μας, Aytaç ÜNSAL, τέθηκε υπό κράτηση στα κεντρικά γραφεία της Ανδριαπολης με το επιχείρημα ότι «προσπαθούσε να πάει στο εξωτερικό».Ο συντροφος βασανίστηκε κατα την κράτηση του και στοχοποίηθηκε απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της κυβέρνησης. Ο Aytaç Ünsal, ο οποίος υποβάλλονταν σε θεραπεία μετά την απεργία πείνας μεχρι θανάτου που πραγματοποιήσε.Ο σύντροφος τέθηκε υπό κράτηση στο κέντρο της Ανδιαναπολης χωρίς να υπάρξει καμία αναφορά για το αν υπήρξε καποια παραβίαση δικαστικής απόφασης,ενω παραλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Τα νέα της κράτησης γνωστοποιήθηκαν απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της κυβέρνησης προτού καν ενημερωθεί η οικογένειά του. Μετα την σύλληψη του, αναγκάστηκε να βγει από το όχημα,να ξαπλώσει στο έδαφος και να υποστει βασανιστήρια.Έχει πληγές στο πρόσωπό του,ενω τα χέρια και τα πόδια του είναι γεμάτα μώλωπες. Αναφέρθηκε ότι ξεκίνησε μια νέα έρευνα λόγω της κράτησης του Aytaç, η οποία δεν συμπεριλαμβάνεται στο νόμο, και παρόλο που υπήρχε εντολή εμπιστευτικότητας, δεν μας δόθηκε δείγμα αρχείου. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, κρεβατοκάμαρα και εσωτερικός χώρος
Τα φάρμακα που χρησιμοποίησε η Aytaç κατά τη διάρκεια της θεραπείας και είναι απαραίτητα δεν έχουν δοθεί ακόμη. 

Ο AYTAÇ ÜNSAL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊ ΑΜΕΣΑ! 

Τα βασανιστήρια είναι ένα έγκλημα κατα της ανθρωπότητας!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΠΗΓΗ: 

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.