Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Οι Τούρκοι στρατιώτες πυροβολούν αιχμαλωτισμένες κούρδισες γυναίκες και κόβουν τα κεφάλια των αιχμαλώτων ανδρών. VIDEO 18+ 10/23/2019

Για όποιον αντέχει να δει τις ιδιαίτερα σκληρές σκηνές.

Όπως έλεγε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης από το 1985, "δεν υπάρχει Κυπριακό πρόβλημα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο Αιγαίο, δεν υπάρχει πρόβλημα στη Θράκη. Ένα είναι το πρόβλημα στην περιοχή μας, το τουρκικό πρόβλημα..."
Αιώνες τώρα οι βάρβαροι ισλαμοφασίστες γενοκτονούν στην ιερή γη της Μικράς Ασίας...
Δυστυχώς, κάποιοι ανιστόρητοι ονειρεύονται συμφωνίες σε διεθνή δικαστήρια και άλλοι αναπαράγουν την προπαγάνδα τους εξυπηρετώντας τα σχέδιά τους.
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Ο τουρκικός στρατός κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Συρία το 2017 πυροβόλησε κορίτσια, μαχήτριες από το Κουτδιστάν και έκοψε τα κεφάλια νεκρών Κούρδων. 

Προσοχή! Το βίντεο δεν συνιστάται για προβολή ιδιαίτερα ασταθή ψυχικά άτομα!

Συγκεκριμένα, σε μία από αυτές, μια ομάδα Τούρκων μαχητών πυροβόλησε δύο κορίτσια. Οι στρατιώτες πυροβόλησαν ένα από τα κορίτσια αφού έπεσε από την πέτρα και σκότωσε το δεύτερο γονατίζοντας και πυροβολώντας το με αρκετές σφαίρες στο κεφάλι.




Στο δεύτερο βίντεο, οι Τούρκοι στρατιώτες έκοψαν το κεφάλι τους σε νεκρούς Κούρδους και έβαζαν μπροστά στην κάμερα το "τρόπαιο" τους.






ΠΗΓΗ:Σόλων Αντάρτης
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.