Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ο βρώμικος πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας: Πως χρησιμοποιεί (δυστυχώς) τους ξένους δημοσιογράφους;

Ας μη βρεθούν βαποράκια χαλκευμένων ειδήσεων και στη χώρα μας...
Πάντως, στο όνομα του "διεθνισμού" οι αμετανόητα εχθροί των πατρίδων στη χώρα μας δεν έδειξαν καμία αλληλεγγύη στους χιλιάδες Τούρκους πολίτες που διώχτηκαν και είναι ακόμη και σήμερα φυλακισμένοι.
Αφού πρέπει "να πεθάνει η πατρίδα για να ζήσουμε εμείς" οι εχθροί της δική μας πατρίδας είναι δικοί μας σύμμαχοί!!!
Ασυλία λοιπόν, στα εγκλήματα των ισλαμοφασιστών από τη μεταμοντέρνα αριστερά και χαρά μεγάλη για κάθε ψευδή είδηση που ενοχοποιεί τη δική του πατρίδα.
Αλήθεια, τι μπορεί να οδηγήσει ένα πρώην σύμβουλο του Υπ. Εξωτερικών ώστε με μίσος στη πατρίδα του, τη δύσκολη γι'αυτήν ώρα, να βγει στους δρόμους του Λονδίνου και να φωνάζει "και οι Έλληνες φονιάδες των λαών";

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ 




Η αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας (ΕΔΩ) ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή για να αντιμετωπίσει μπαράζ δημοσιευμάτων εναντίον της Ελλάδας, εκπορευόμενα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ), είναι εξαιρετικά σημαντική.
Οι πληροφορίες μας είναι ακριβείς στο 100%, απλά ελπίζουμε ότι δεν θα επιβεβαιωθούν και οι ξένοι συνάδελφοι ΔΕΝ θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν μέσα από τα γραφόμενά τους τα “fake news” της τουρκικής ΜΙΤ. Το δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, το οποίο αμφισβητείται πλέον με στοιχεία, προκάλεσε μεγάλη ζημία, όπως έγραφα και χθες και είναι ευτύχημα ότι η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να δράσει και να προειδοποιήσει τους λίγους ξένους δημοσιογράφους που έχουν «τσακωθεί» με την αλήθεια.

ΠΗΓΗ:https://hellasjournal.com/2020/03/o-vromikos-polemos-tis-tourkias-enantion-tis-elladas-pos-chrisimopii-distichos-tous-xenous-dimosiografous/?fbclid=IwAR1QhPKhXDxbA3qqxDwDWEnChFV0zlzx69yzh3lcbNpXWlnydtl9CHHXPT4#.XmxhHhGaZuw.facebook
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.