Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Οι επαναστάσεις (δεν) έχουν λογότυπο;

   
στην κατηγορία Main SliderΆποψη
 

Ντάξει, όταν άκουσα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη προετοιμάστηκα για τα χειρότερα. Λίγο τα χαΐρια της με τους Ολυμπιακούς που ακόμα τους πληρώνουμε, λίγο το κιτς που αποπνέει αβίαστα και απέριττα με είχαν σκιάξει.

Το λογότυπο που μας φόρεσε η επιτροπή των σύγχρονων Φαναριωτών περισσότερο θυμίζει κουτί από τσιγάρα, σέρτικα, ράθυμα και θεριακλίδικα. Δηλαδή, άνετα τα κάπνιζε ο Καραϊσκάκης ατενίζοντας τους Οθωμανούς (sic) στην απέναντι ραχούλα. Ευτυχώς, δεν έχει λαμπάκια να αναβοσβήνουν, φέσια που  να θυμίζουν Κω(σ)τέτσι, γιρλάντες φραγκολεβαντίνικες από αυτές που φορά η Ιωάννα ενίοτε και κοσμεί τα γκαλά και τας δεξιώσεις.
Θυμίζει το σήμα ΥΕΝΕΔ, την κανονική ΥΕΝΕΔ-όχι την Ιμιτασιόν της Ακριβοπούλου. Αυτήν που μας έδειξε το Λούφα και Παραλλαγή. Μπαλούρδος και άγιος ο θεός. Τις μακέτες τις έβγαζε ένας πανέξυπνος φαντάρος που τρόλαρε τους στρατιωτικούς. Μήπως έχουμε να κάνουμε με κάτι τέτοιο και εδώ; Μάλλον όχι… Το σήμα της Ιωάννας είναι τόσο άτεχνο, τόσο βαριεστημένο, τόσο προβλέψιμο. Όπως μάλλον και τα όσα θα ακολουθήσουν. Φοβούμαι… Φοβούμαι πως θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλου(ς). Θα έχουμε την επίσημη επιτροπή να μας ραντίζει με καρακιτσαριό, τους εθνομηδενιστές να τρολάρουν τον ‘’εθνικισμό’’ και να καταγγέλλουν την εθνοκάθαρση της Τροπολιτσάς, τους πατριδοκάπηλους να φοράνε φουστανέλα και να βολτάρουν στα Εξάρχεια για να επιβάλλουν την τάξη.
Το τι κλωτσοπατινάδα έχει να πέσει και ειδικά στον ιντερνετικό στίβο μάχης, το φου μπου δηλαδή, δεν λέγεται. Ήδη με λύσσα καμιά δεκαριά χιλιάδες ούγκανοι όλων των χρωμάτων και των δογμάτων γκουγκλάρουν ακαταπαύστως και προετοιμάζονται για την σφαγή του… Δράμαλη.
Κάπου ψηλά, ο Θοδωράκης στρίβει το μουστάκι, καπνίζει σκέτο τσιγαράκι από το πακέτο με το σήμα της Ιωάννας και αναφωνεί “ντισλάικ και μπλοκ στους προσκυνημένους”!

Κερδάμε, αδέλφια; Κερδάμε!

υ.γ. Οι αγαπημένοι σύντροφοι της αριστεράς, εάν δεν έχουν να πουν κάτι ας σωπάσουν καλύτερα. Ας μην τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα.
υ.γ. 2. Οι Επαναστάσεις γίνονταν και θα γίνονται αδιαφορώντας για κανονικότητες και Ιερές συμμαχίες.
υ.γ. 3 Αφιερωμένο αυτό!

ΠΗΓΗ: https://ipolizei.gr/oi-epanastaseis-den-exoun-logotypo/?fbclid=IwAR1z_MBIjy7Cwdh9iP_oJtZbh7g-dFpOUVVDb6deB5TWo7V_APF0ArwAKqs
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.