Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Αναίτια και απαράδεκτη επίθεση διαδηλωτή σε στρατιώτη: Επεισόδια στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας


Σώμα με σώμα ήρθαν σήμερα στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας ομάδα διαμαρτυρομένων για το προσωρινό κλείσιμο, αστυνομικοί, αλλά και εθνοφρουροί, αναφέρει η εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.


Μάταια προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα, που τοποθετήθηκαν από τις 06:00 το πρωί, οι λιγοστοί αστυνομικοί και οι ελάχιστοι στρατιώτες που μετέβησαν κατ’ εντολή από παρακείμενο φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς. Σωρεία αντιδράσεων, πάντως, προκαλεί στιγμιότυπο που δείχνει μανιασμένο διαδηλωτή να έρχεται στα χέρια με 18χρονο εθνοφρουρό, τον οποίο μάλιστα φαίνεται να πιάνει από τον λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό διέταξε αυτεπάγγελτα έρευνα ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ενώ ενημερώθηκε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης. Για το συμβάν, δόθηκαν οδηγίες όπως εντοπιστεί ο διαδηλωτής που φαίνεται να κτυπά στρατιώτη.


Όμως προκαλούν θλίψη οι κραυγές της νεαρής διαδηλώτριας στο βίντεο που είναι και το βασικό κίνητρο των διαμαρτυριών τους.  Κατάγγειλαν το επισόδιο όλα τα κόμματα πλην ΑΚΕΛ!



Η νεοΚύπρια μες στο παραλήρημά της κραυγάζει: " ... μιλούν για κορωνοϊούς, η μητέρα τους η Ελλάδα έχει κορωνοϊούς..."

Η αιτία είναι ότι δεν τους άφησαν λόγω κορωνοϊού να επισκεφτούν τα κατεχόμενα!


 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.