Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Αντώνης Λιάκος:"...οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του Ναζισμού."

Αποτέλεσμα εικόνας για αντωνησ λιακοσ 
Αντώνης Λιάκος:
"Στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί ένα καθεστώς έναντι των προσφύγων, πολιτικό και νοοτροπιακό (sic), για το οποίο οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του Ναζισμού." 


Τάσος Χατζηαναστασίου


Η εξοργιστική αυτή δήλωση, όχι βέβαια για την ανοησία του "νοοτροπιακού καθεστώτος", εξισώνει τη στάση του ελληνικού λαού με αυτήν των Ναζί, αποτελεί μνημείο μίσους και δεν μπορεί να αποκρύψει την πραγματική επιθυμία να ενοχοποιηθούν οι Έλληνες και να αποδεχθούν μοιρολατρικά την εξαφάνισή τους ως διακριτού έθνους. 

Η εχθρική αντιμετώπιση του συλλογικού μας εαυτού (με βάση σύγχρονους στοχαστές που επιτέλους λένε και γι' αυτό μια κουβέντα) χαρακτηρίζεται κατ' αναλογίαν προς τα "ομοφοβία" και "ισλαμοφοβία" ως "οικοφοβία". 

Στο ίδιο σημείωμα του πανεπιστημιακού δασκάλου (και δικού μου πριν από πολλά χρόνια) και η "τεχνοκρατική" πρόταση να δεχτεί η Ελλάδα άλλο 1.000.000 μετανάστες για να επιλυθεί το... δημογραφικό πρόβλημα. Γιατί με βάση την εθνομηδενιστική αντίληψη οι άνθρωποι προφανώς δεν είναι φορείς πολιτισμού με συγκεκριμένη ταυτότητα αλλά απλώς βιολογικά όντα.

Παρακαλώ θερμά όσους στηρίζουν την τοποθέτηση του ομότιμου καθηγητή και με θεωρούν κι εμένα ναζιστή, να με διαγράψουν άνετα μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Για μένα όσοι διατυπώνουν και υιοθετούν τέτοιες απόψεις είναι απλά και ξεκάθαρα φασίστες. 

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι εάν επικρατήσουν τέτοιες αντιλήψεις, οι Έλληνες δε θα μπορούν να απολογηθούν, γιατί δεν θα υπάρχουν.

Η ανάρτηση του κ. Λιάκου στο fb:




Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.