Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΝΕΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

ΝΕΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

...
Δεν είστε οφειλέτες ;
Θα γίνετε.
Με ανεργία 30%, συνεχόμενη αύξηση φόρων, τεράστια ακρίβεια παντού, σύντομα, αν δεν έχετε, ήδη, θα αποκτήσετε ληξιπρόθεσμα χρέη.
Μέχρις στιγμής, κάτι η προστασία της πρώτης κατοικίας, κάτι οι δόσεις, κάτι το ένα, κάτι το άλλο, υπήρχε μία ελπίδα.
Σύντομα…αυτά όλα τελειώνουν, ανεξάρτητα, το τι ψηφίζετε, και το τι δεν ψηφίζετε.

Ήδη, στους δρόμους, κυκλοφορούν 24.000 άστεγοι, με εξάμηνη λειτουργία των νέων μέτρων, που προβλέπονται να ψηφιστούν, πολύ σύντομα, θα διπλασιαστούν, αλλά και δεκάδες χιλιάδες οικογένειες εντίμων ανθρώπων, θα αναγκαστούν, να συγκατοικήσουν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, θα μείνουν χωρίς ρεύμα, και θέρμανση, χωρίς μαθήματα για τα παιδιά τους, κλπ.
Και όλα αυτά, μέσα από "Βουβές, και πολύ σύντομες δίκες", στις οποίες δεν θα υπάρχουν μάρτυρες, αλλά ούτε και εσείς θα έχετε τα λεφτά, να πληρώσετε έναν δικηγόρο,...

Δεν μας ενδιαφέρει το τι ψηφίζετε.
μας ενδιαφέρει, να αντιδράσετε, καταδικάζοντας, κάθε έναν και κάθε μία βουλευτή, που θα ψηφίσει αυτήν την τροποποίηση, όταν θα έρθει από τον Σεπτέμβριο στην Βουλή..
Η ψήφος τους, θα έχει ονοματεπώνυμο, και για κάθε έξωση, που θα αρχίσει, με καταιγιστικό μάλιστα ρυθμό, και θα είναι συνυπεύθυνοι, χωρίς καμία δικαιολογία όλοι τους .
Καμία δικαιολογία, για τρόικα, και ξε - τρόικα.
Εδώ, μιλάμε, για την επιβίωση του ελληνικού λαού.

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου αυτού, έρχονται σε συνέχεια σειράς βαρύτατα δυσμενών μέτρων κατά της μικρής και μεσαίας τάξης & της μικρής ιδιοκτησίας.
Ο προτεινόμενος επανακαθορισμός, ευνοεί αποκλειστικά τις Τράπεζες, σε βάρος κάθε άλλου δανειστή, συμπεριλαμβανομένου του Δημοσίου και των φορέων κοινωνικής ασφάλισης.
Οι δε Τράπεζες αποκτούν συμμετοχή στη διανομή του πλειστηριάσματος ακόμα και με την προσημείωση υποθήκης, χωρίς να είναι αναγκασμένες να την έχουν τρέψει σε υποθήκη.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ , Ή, ΟΧΙ;;;

Δηλ. δίνουν προνόμια στις Τράπεζες και στη συνέχεια αναζητείται η κάλυψη αυτής της συνειδητής δημοσιονομικής απώλειας πάλι μέσω προδήλως νέων φορολογικών ρυθμίσεων σε βάρος του πολίτη αυτής της χώρας!

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ :

Περιορίζονται ασφυκτικά οι χρόνοι προσβολής των πράξεων της διαδικασίας της αναγκαστικής εκτέλεσης, αφού όλες οι πράξεις της προδικασίας και κύριας διαδικασίας της αναγκαστικής εκτέλεσης μέχρι και την κατάσχεση προσβάλλονται μέσα σε προθεσμία 45 ημερών.

Στερείται ο οφειλέτης του δικαιώματος να ασκήσει αναίρεση κατά της απόφασης της ανακοπής του με την οποία προσβάλλει αναγγελία δανειστή. Τούτο έχει ως συνέπεια τη διανομή του πλειστηριάσματος, συντομότερα, διάταξη που ευνοεί κυρίως τις τράπεζες, οι οποίες αναγγέλλονται σε πλειστηριασμούς που επισπεύδουν άλλες τράπεζες.

ΜΙΛΑΜΕ για κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ...
Ουσιαστική στόχευση των ρυθμίσεων δεν είναι η ορθή και ταχεία απονομή της δικαιοσύνης , αλλά η εξυπηρέτηση συμφερόντων των Τραπεζών.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ , ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ …. ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Η μή- αντίδραση σας, είναι συνενοχή, στα βάσανα της κοινωνίας μας, και στην παραγωγή, δεκάδων χιλιάδων νέων αστέγων...

ΟΜΑΔΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ
20-7-2019

7,5 χρόνια αφιλοκερδείς αγώνες, μακριά από τα κόμματα, και τα λαμόγια των δήθεν Μ.Κ.Ο.,…



Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.