Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Σκούζουν οι ορθοπολιτικοί προοδευτικούληδες...

Αποτέλεσμα εικόνας για πολιτικα ορθο

Μου κάνει εντύπωση για το πάθος που καταδικάστηκε από θρησκευόμενους και άθρησκους η ακραία άποψη του επισκόπου. Δεν διάβασα ανάρτηση από κάποιο υποστηρικτή του. Το πάθος όμως ορισμένων εναντίον του μου έδωσε την εντύπωση ότι λιγότερο τους ενδιέφερε η άποψη του μητροπολίτη και περισσότερο η ανάγκη τους να δηλώσουν υποταγή στην "πολιτική ορθότητα" χάριν προοδευτικότητας!

(Αναδημοσιεύω την ανάρτηση του διαδικτυακού φίλου)


Είπε μια σαχλαμάρα ο Μητροπολίτης Μόρφου και άρχισαν οι προοδευτικούληδες τις κραυγές και τους θρήνους : "Iράν!", "Σκοταδισμός!", "Φασισμός!"

Προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο τα παραληρήματα του Νεόφυτου γιατί πολύ απλά , εδώ και χρόνια, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κρατική εξουσία για να τα επιβάλλει. Ευτυχώς, στις δυτικές χώρες, ούτε την ομοφυλοφιλία, ούτε το...πρωκτικό σεξ μπορεί να απαγορεύσει πια ο Μητροπολίτης και οι όμοιοί του. Έτσι τα λεγόμενά του απλά κινούνται στη σφαίρα της γραφικότητας, κατάλληλα για αστειάκια στα social media, και τίποτε παραπάνω.

Αντίθετα, η πραγματική απειλή για τις ελευθερίες μας είναι σήμερα οι ορθοπολιτικοί προοδευτικούληδες, που σκούζουν με τις ανοησίες του Μητροπολίτη, όμως οι ίδιοι όχι μόνο λένε ακόμη μεγαλύτερες αντι-επιστημονικές παπαριές ("είσαι ό,τι φύλο δηλώσεις", "τα φύλα είναι 63"), αλλά -και αυτό είναι το ανησυχητικό- έχουν πια τη δύναμη να τις κάνουν νόμο του κράτους και να τις επιβάλλουν σε όλους τους πολίτες.

Ελπίζω σε κάποια χρόνια να μπορούμε να γελάμε με τα ορθοπολιτικά ζόμπι, όπως γελάμε σήμερα με τον Μητροπολίτη, χωρίς να κινδυνεύουμε να μας σύρουνε στα δικαστήρια.



Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.