Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ





Επειδή οι καταδίκες των γενοκτονιων τείνουν να αποκτήσουν ιδεολογικό και εθνικό πρόσημο, καταθέτω αυτό εδω.
ΔΕΝ ηταν οι πρώτη γενοκτονία αυτή του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, ούτε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν Γερμανικό προνόμιο.
Προηγήθηκαν άλλα έργα και ημέρες του "Διαφωτισμού" ΕΝΑ μόνο εκ των οποίων ήταν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.


1915. Τα ταγματα "εργασίας" -εξόντωσης στην ουσία- (Amele Taburları / Աշխատանքային բատալիոն) όπου το χριστιανικό στοιχείο εξοντώθηκε ως τετοιο από τους Νεότουρκους που αναδείχθηκαν από το Σιωνιστικό λόμπι της Μακεδονίας και εποπτευθηκε από τον Γερμανοεβραίο επιτετραμμένο της Γερμανιας Otto Liman von Sanders. Τα θύματα εργάζονταν πάνω στην σιδηροδρομική γραμμή προς Βαγδάτη και τα πετρέλαια του Κουρδιστάν.

1919 H γενοκτονία των Ποντίων από τους Νεότουρκους οχι μονο με σφαγες αλλά και με τον Λευκό Θάνατο, την σκόπιμη εκδίωξη τους στα βουνά του Πόντου μέσα στον βαρύ χειμώνα όπου πέθαναν δεκάδες χιλιάδες.

1917 Τα Στρατόπεδα εργασίας / συγκέντρωσης των Βουλγάρων (συμμάχων των Γερμανών) στην νυν Βόρεια Μακεδονία όπου αποδεκατίστηκαν από τον Τύφο και τις κακουχίες επί της σιδηροδρομικής γραμμής Σόφια- Κίτσεβο.

1915 Η γενοκτονία των Αρμενίων

1915 H γενοκτονία των Ασσυρίων

1918 Η Συμφωνια Χααβαρα הסכם העברה / heskem haavara για την εκδιωξη των Εβραίων της Γερμανικής επικυριαρχίας στην Παλαιστίνη, με στοχο την μετατροπή της Χάιφα σε λιμανι ελεγχου και διακινησης των πετρελαίων της Αραβίας.
Η συμφωνία μεθοδευτηκε μεταξυ του Οικονομικού επιτελείου του Χιτλερ και στελεχων του Διεθνους Σιωνισμου, όπως ο Ze'ev Jabotinsky, εκπροσωπος του World Zionist Organisation στην Τουρκία και εκδοτης της εφημεριδας Νέος Τουρκος (Jeune Turc) στην οποία έγραφε και ο Κομμουνιστης και φιλος της Ροζας Λουξεμπουργκ Alexander Parvus, χρηματοδότης και συμβουλατορας των Νεότουρκων.

ΠΗΓΗ: Karolos Nikolaou

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.