Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο


Με έκπληξη διαβάζω ότι ο πρώην υπουργός εθνικής οικονομίας, οικονομικών και αμύνης Γιάννος Παπαντωνίου, έγραψε βιβλίο το οποίο μας φέρνει αντιμέτωπους με το δυσοίωνο μέλλον που ο ίδιος επιφύλαξε για τους πολίτες αυτής της χώρας.


Ναι είναι αλήθεια, αυτός ο Παπαντωνίου που έχει καταδικασθεί δύο φορές από 4 χρόνια φυλάκιση την κάθε φορά (αλλά την εξαγόρασε), που του επιβλήθηκαν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα και του δημεύθηκαν περιουσιακά στοιχεία, για χρήματα που βρέθηκαν σε λογαριασμούς εκτός της χώρας χωρίς να έχουν δηλωθεί και να δικαιολογούνται, για αδικήματα που συνέβησαν επί σειρά ετών, και για τον οποίο εκκρεμούν ακόμη δίκες κακουργηματικού χαρακτήρα για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Το τραγικότερο δεν είναι το θράσος του που δίνει διαλέξεις (...ναι τον καλούν να μιλήσει), γράφει βιβλία επιχειρώντας να μας νουθετήσει και εξακολουθεί να θέλει να επηρεάζει την δημόσια ζωή του τόπου, αλλά ότι πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα και καθηγητές θα προβάλουν και θα υποστηρίξουν το βιβλίο και τα έργα του κ. Παπαντωνίου.

Και να δείτε ότι η αίθουσα θα είναι γεμάτη (ΕΒΕΑ!!!), όπου θα εμφανιστούν όχι μόνο τα ζόμπι της πολιτικής που συμμετείχαν στο πάρτυ, αλλά και πολλοί άλλοι νεότεροι επίδοξοι οι οποίοι φιλοδοξούν να διαδεχθούν επάξια αυτούς τους τιτάνες της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Η κρατικοδίαιτη ελίτ της χώρας όχι μόνο γνώριζε, έκλεινε τα μάτια και συμπορευόταν λόγω συμφέροντος με τους διεφθαρμένους πολιτικούς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά συνεχίζει να τους συμπαρίσταται, ζει και βασιλεύει και μας χλευάζει κιόλας.




ΠΗΓΗ:Stelios Fenekos

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.