Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ναζί περιγελούν κι αποθανατίζουν μικροκαμωμένο Ελληνα φαντάρο

Ναζί περιγελούν κι αποθανατίζουν μικροκαμωμένο Ελληνα φαντάρο, που γυρνάει ρακένδυτος κ σε άθλια κατάσταση απο το μέτωπο,μετά την συνθηκολόγηση.Οι απόγονοί τους πωλούν σήμερα τις φωτο στο ebay... http://www.ebay.de/…/Orig-Foto-Offiziere-mit-…/391884302745… [από Dennis Pierros]


Συγκλονιστικό κ΄ αποκαλυπτικό, Γερμανοί ( "ναζί άριοι") περιγελούν κ΄φωτογραφίζονται στο Λαύριο μ΄ ένα δυστυχή Έλληνα φαντάρο που επέστρεψε "ηττημένος" και περιφέρεται περιδεής από το Μέτωπο Πολέμου - με δύο Ευρωπαϊκέ;ς Αυτοκρατορίες ( Ιταλία & Γερμανία).

Τη φωτογραφία την πουλάνε σήμερα τα παλαιοπωλεία τους για 15 ευρώ! (βλ. Foto-Offiziere-mit-griechische-Gefangene-b-LAVRION-Lavrio-Griechenland-41-/391884302745?hash=item5b3e1fe999%3Ag%3Am8YAAOSw1uRZs%7E [από Dennis Pierros).

Το ντοκουμέντο διαψεύδει κατά κάποιο τρόπο τον περίφημο λόγο του Χίτλερ στις 4 Μαΐου 1941΄στο Ράιχσταγκ - με τον οποίο "αναγνώρισε" όπως είπε για "λόγους ιστορικής δικαιοσύνης" - πως "απ΄όλους τους στρατούς - με τους οποίους βρέθηκε αντιμέτωπος - μόνο στους Έλληνες την γενναιότητα και εντιμότητα" και γι΄αυτό δεν τους συνέλαβε αιχμαλώτους μετά την παράδοση τους - όπως για παράδειγμα τους Σέρβους.

Ανεξάρτητα από την γενναιότητα των Ελλήνων - άλλοι λόγοι επέβαλλαν τότε - τη συγκεκριμένη "διπλωματική του τακτική", να κερδίσει και να στρέψει τους Έλληνες κατά των Εγγλέζων και τίποτα άλλο. (με παραλλαγές αυτή η "γεωστρατηγική πολιτική" της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα - συνεχίζεται και σήμερα).

Ο κατ΄ άλλα "γερμανικός στρατιωτικός ιπποτισμός" στον Β΄ Γερμανικό Πόλεμο στην Ευρώπη - για τον οποίο επιχαίρουν ο Χάιντς Ρίχτερ και η "νέα" μεταπολεμική δυτική & ενιαία Γερμανία των "δημοκρατικών αξιών", φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία και στα Ολοκαυτώματα της Ελλάδας που ακολούθησαν λίγο αργότερα - όταν οι ...Γενναίοι Έλληνες "μετεξελίχθηκαν" σε "μπάσταρδο εκφυλισμένο έθνος της αρχαιοελληνικής...Α -. συνέχειας". όπως το είχε περιγράψει και "ανακαλύψει" ο "προ - ναζιστής" - φυλετιστής Γερμανός "εθνολόγος" του ανερχόμενου γερμανικού ιμπεριαλισμού στα μέσα του 1800΄, Φίλιπ - Γιάκομπ Φαλμεράγιερ.

Από τότε, τα μέσα του 1800 , ο "γερμανικός χώρος" ο οποίος από το 1872΄ενώθηκε σε "2ο Γερμανικό Ράιχ", αποφάσισε να εγκαταλείψει τον "ανώφελο" όπως είπαν Γερμανικό "Φιλελληνισμό" που αναπτύχθηκε στη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης και να υποστηρίξει - τους Αλυτρωτισμούς όλων των άλλων υπαρκτών και μη υπαρκτών εθνών και λαοτήτων στα Βαλκάνια, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - και να εντάξει την σε κατάρρευση Οθωμανική Αυτοκρατορία και τους Μουσουλμάνους - στα σχέδια του, σαν αναγκαίο βήμα - για το άνοιγμα της καθόδου και των "διαδρόμων" προς τη Μέση Ανατολή & τη Β. Αφρική.

Αυτή η στρατηγική του ιδιόμορφου - κρατικο . κατευθυνόμενου - καπιταλιστικού "γερμανικού μερκαντιλισμού" - δεν έχει αλλάξει, είτε με Μοναρχία , είτε με Εθνικοσοσιαλισμό , είτε με "δημοκρατία". Θα λέγαμε πως είναι ο..."τρόπος παραγωγής και πολιτικής τους διοίκησης" και τα επιδιωκόμενα προνόμια και οφέλη από την λεγόμενη "ελεύθερη" και πάντα άνιση καπιταλιστική παγκόσμια... 
"Αγία / Santa...AGORA"

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.