Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΣΩ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ" ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΠΡΙΝ

Φωτογραφία του Κώστας Ντουντουλάκης.

Το ευρωσχέδιο δημιουργίας πλωτής οδού από την Θεσσαλονίκη μέχρι το... Βερολίνο, η "ευρω-καλλικρατική" περιφερειοποίηση της Ελλάδας,και ο επιφυλασσόμενος από το 4ο Ράιχ ρόλος του σκοπιανού προτεκτοράτου Γερμανίας/ΗΠΑ.

Το Βερολίνο θέλει (και αυτό) την πρόσβαση στο Αιγαίο και αυτό μπορεί να συμβεί με έναν μελλοντικό ακρωτηριασμό της χώρας μας με δημιουργία μια ελεγχόμενης ανεξάρτητης περιφέρειας Μακεδονίας εντός ΕΕ.
Έχουμε ξεχάσει ότι το σύστημα των περιφερειών το δημιούργησαν στην Ευρώπη οι Γερμανοί οι οποίοι επεδίωκαν έτσι να χαλαρώσουν οι κεντρικές κρατικές εξουσίες και να είναι πιο εύκολες οι αποσχίσεις όπου αυτές τους βόλευαν.
Κλασικό παράδειγμα η Καταλονία στην Ισπανία, ο διαμελισμός Τσεχοσλοβακίας, Γιουγκοσλαβίας (παλια ναζιστική επιδίωξη που υλοποίησαν το οικονομικοπολιτικό 4ο Ράιχ και το ΝΑΤΟ...) με τα προτεκτοράτα τους Κροατίας,Σλοβενίας, Βοσνίας, Κόσοβου και Σκοπίων...
Δημιούργησαν το ανυπόστατο σκοπιανό αφήγημα και γαλούχησαν γενιές Σκοπιανών με ψεύτικες μνήμες ώστε κάποια στιγμή να είναι εφικτή η κλοπή Ιστορίας και εδαφών.
Ο Δούναβης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός της Ευρώπης (μετά τον Βόλγα). Πηγάζει από τον Μέλανα Δρυμό στη Γερμανία, ακολουθεί πορεία κυρίως ανατολική για 2850 χλμ., διασχίζει αρκετές πρωτεύουσες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και καταλήγει στη Μαύρη Θάλασσα μέσα από τη Ρουμανία. Δηλαδή, είναι μία ποτάμια οδός τεράστιας οικονομικής και εμπορικής σημασίας.
Δεν είναι καθόλου το τυχαίο το σχέδιο δημιουργίας πλωτής οδού από την Θεσσαλονίκη μέχρι το... Βερολίνο. Στην ουσία θα καταστήσει την Γερμανία παγκόσμιο εμπορικό κόμβο. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζονται αδύναμα και μικρά κράτη τα οποία θα πρέπει να εξαρτώνται απόλυτα από την Γερμανία.
Έχοντας μάθει μετά από δύο Παγκόσμιους Πολέμους οι Γερμανοί έχουν αποκτήσει την γεωπολιτική υπομονή για να επιβληθούν μετά από δεκαετίες.
-Και για να ξέρουμε τι λέμε, πολύ πριν την παρακάτω ιταλική προκήρυξη, που κατατέθηκε στην δίκη των Ελλήνων δοσιλόγων, ο Μουσολίνι δημιούργησε τον μύθο της «μακεδονικής εθνότητας». Για να στρέψει τους σλαβόφωνους Έλληνες στο πλευρό του κατά την εισβολή!


Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.