Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


PDF
---000_mmiliarakiss
Του ΜΑΝ. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ, Προέδρου της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Το Κίνημα της Χριστιανικής Δημοκρατίας, από την περίοδο της σύνδεσης της Χώρας μας με την τότε Ε.Ο.Κ (1961), με αρθρογραφία του ιδρυτού της, του αειμνήστου Νικ. Ψαρουδάκη και, στη συνέχεια, με αποφάσεις Συνεδρίων της διακήρυξε ότι:
Η Ε.Ο.Κ. αρχικά και η Ε.Ε. με την ΟΝΕ στη συνέχεια ιδρύθηκαν και λειτουργούν με αποκλειστικό στόχο τη στήριξη του Δυτικοευρωπαϊκού Κεφαλαίου και ιδιαίτερα, σήμερα, του γερμανικού σε βάρος των εθνικών οικονομιών και των λαών των αδύναμων οικονομικά Χωρών – Μελών τους.
Γι' αυτό και η θέση των Συνεδρίων μας ήταν και παραμένει ηχάραξη εθνικής στρατηγικής εξόδου από την Ε.Ε.
Η θέση αυτή, ενισχύεται καθημερινά από τα γεγονότα που βοούν ότι η τραπεζοκρατία των Βρυξελλών και του Δ.Ν.Τ απαιτούν την πλήρη και σε όλα τα επίπεδα κυριαρχία τους επί της Ελλάδας και του λαού της.
Δεν αρκούνται και δεν θα αρκεστούν στον έλεγχο της οικονομίας μας, αυτό τον έχουν ήδη προ πολλού. Επιδιώκουν και απαιτούν τον εξευτελισμό και την εξουθένωση μας, ως προσώπων και ως κοινωνίας πολιτών και πολιτισμού. Απαιτούν την ολοκληρωτική υποταγή μας στα κελεύσματά τους.
Θέλουν την Ελλάδα να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους λαούς του ευρωπαϊκού Νότου.
Να δουν οι λαοί αυτοί τι παθαίνει η Ελλάδα, που τόλμησε να ζητήσει ανατροπή της ληστρικής πολιτικής των Μνημονίων.
Να δουν ότι δεν υπάρχει έλεος για όποιον λαό θελήσει να εκλέξει Κυβέρνηση, έστω και κατ' όνομα αριστερή.

Να συνειδητοποιήσουν οι πάντες ότι Ε.Ε, Ε.Κ.Τ. και Δ.Ν.Τ το μόνο για το οποίο νοιάζονται, το μόνο το οποίο υπερασπίζονται ανυποχώρητα, είναι οι τράπεζες τους, είναι τα κέρδη τους, είναι η ηγεμονία τους πάνω στους αδύνατους.
Η πλήρης χρεωκοπία των υπερχρεωμένων χωρών είναι στις επιδιώξεις τους και όχι φυσικά η σωτηρία τους! Γιατί έτσι μόνο προωθούν το στόχο τους για ολοκληρωτική κατοχή των χωρών αυτών.
Τις εκτιμήσεις αυτές η Χ.Δ. τις έχει κάνει από την αρχή των Μνημονίων. Τότε που κυκλοφορήσαμε το κείμενο του Α΄ Μνημονίου με τίτλο “Μνημόνιο, η υποθήκευση της Ελλάδας”. Οι υπογραφές των Γ.Α. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου σε εκείνο το Μνημόνιο, αυτόν τον χαρακτήρα είχαν και έχουν. Υποθήκευσαν την Ελλάδα. “Άξιοι” συνεχιστές τους υπήρξαν οι Σαμαράς – Βενιζέλος και τώρα Τσίπρας .
Ένα ερώτημα:
Καλά, υποθηκεύτηκε η Ελλάδα με τα Μνημόνια, χαράκτηκε τουλάχιστον μια πορεία εξόδου της Χώρας από την κρίση; Μία πορεία ανάτασης;
Το ερώτημα αυτό, μόνο ως απορία αφελούς μπορεί να εκληφθεί. Το είπαμε εξάλλου επανειλημμένως.
Οι Δανειστές μας, για ένα μόνο νοιάζονται. Για τις τράπεζες τους και τα κέρδη τους.
Την αλήθεια αυτή επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τεκμηριωμένα και επίσημα μεγάλη έρευνα της “Ευρωπαϊκής Σχολής Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας “ (ESMT) του Βερολίνου.
Ναι, Γερμανοί οικονομολόγοι, όχι Έλληνες, αποκαλύπτουν με την έρευνα τους ότι από τα 220 δισ ευρώ των μνημονιακών δανείων, τα οποία υποτίθεται ότι τα “ πήραμε” για να σωθούμε από τη χρεωκοπία, κάτι λιγότερο από 5% (9,7 δισ ευρώ) μπήκαν στον κουμπαρά του κρατικού μας προϋπολογισμού και το 95% πήγαν κατευθείαν για να σωθούν οι ευρωπαϊκές Τράπεζες κυρίως οι γερμανικές και γαλλικές! Ο δε διευθυντής του ESMT Γιοργκ Ρόχολ, με δήλωση του προβλέπει “ότι δεν μπορεί ούτε μελλοντικά να σωθεί η Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο”. Τόνισε μάλιστα και “την υποκρισία που επικρατούσε όλα αυτά τα έξι χρόνια Μνημονίων, που ενώ μιλούσαν όλοι για σχέδια σωτηρίας της Ελλάδας, γνώριζαν αυτό που επιβεβαιώνει η έρευνα της ESMT.
Προκειμένου, επομένως, για έγκλημα εκ προμελέτης, σύμφωνα με τα συμπεράσματα Γερμανών, επαναλαμβάνουμε, επιστημόνων. (Σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Δημοκρατία” 5.5.2016.)
Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ανάρτηση από: geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.