Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

γτε το βίντεο για την Smart Card που φτιάχτηκε το 2005

Πόσο λογικό και προπαντός “δημοκρατικό” είναι αυτό που σου ετοιμάζουν;
Σε ωμή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οδηγεί το σχέδιο πλαστικό χρήμα που προωθεί κατεπειγόντως η κυβέρνηση ώστε να παταχθεί η φοροδιαφυγή, λένε! Για να επιτευχθεί ο ευγενής αυτός στόχος, πρέπει να παταχθούν μαζί και οι ζωές των υπηκόων. Οι συναλλαγές πάνω από 70 ευρώ θα γίνονται υποχρεωτικά με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες! Η χώρα η οποία ήδη το εφαρμόζει είναι η Σουηδία. Σημειώνεται ότι είναι η ίδια χώρα όπου εργαζόμενοι σε εταιρεία δέχτηκαν να τσιπαριστούν σαν κοτόπουλα, στο δεξί χέρι. Πέραν των γνωστών ζητημάτων περί κερδών των τραπεζών και άλλα τέτοια, το σημαντικότερο δεν το έθιξε κανείς. Το πλαστικό χρήμα διεισδύει στην ιδιωτική ζωή των υπηκόων και κοινοποιεί σε τρίτους, τα προσωπικά δεδομένα όλων, όπως και τις “αδυναμίες” που οποιοσδήποτε μπορεί να έχει. Δηλ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Έτσι υπάλληλοι, τραπεζών, εταιρειών και του κράτους θα γνωρίζουν τα πάντα για όλους και θα διαθέτουν τεράστιες βάσεις δεδομένων για κάθε υπήκοο, βάση του οποίου θα μπορούν να προσδιορίζουν το ψυχολογικό του προφίλ. Αυτό σημαίνει ότι, όποιος καταστεί ενοχλητικός για το Σύστημα, θα εντοπίζεται σε πραγματικό χρόνο και θα εξολοθρεύεται με πολλαπλούς τρόπους. Επίσης, ό ίδιος άνθρωπος μπορεί να πέφτει θύμα εκβιασμού από τρίτους που θα γνωρίζουν τα προσωπικά δεδομένα του. Κάποιος μπορεί να έχει ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, δεν είναι υποχρεωμένος να το αποκαλύπτει σε όλον τον πλανήτη, εάν αγόρασε πενήντα κιλά προφυλακτικά, ή πλαστικά … Άλλος μπορεί να έχει εξωσυζυγική σχέση, το κράτος θα γνωρίζει όλα τα παράνομα ζευγάρια στα ξενοδοχεία, δηλαδή θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκβιάσει οποιονδήποτε έχει συζυγικά προβλήματα (θυμήσου τον Ζαχόπουλο).
Όλοι με βάση την ιδιοσυγκρασία τους αγοράζουν τα καταναλωτικά είδη τα οποία τους ικανοποιούν: Συγκεκριμένες εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία, ρούχα, παιχνίδια κ.τ.λ Από αυτές τις αγορές το ΠΑΝΟΠΤΙΚΟΝ κράτος θα γνωρίζει τα πάντα για οποιονδήποτε πολίτη. Δεν θα τα γνωρίζουν οι οικείοι του και θα τον έχουν καρατσεκάρει οι κρατικοί υπάλληλοι. Θα γνωρίζει το κράτος και τις διατροφικές συνήθειες όλων. Κάποιος μπορεί να θέλει να τρώει σουβλάκια κάθε μέρα. Το κράτος αυτό θα το γνωρίζει πλέον και στο μέλλον θα του πει. «Πλήρωσε φόρο γιατί είσαι παχύς, έχεις χοληστερίνη και μας στοιχίζεις ή ΘΑ μας στοιχίζεις πολλά χρήματα στο σύστημα υγείας» Άλλος μπορεί να θέλει να ταΐζει τα αδέσποτα. Θα του πουν ότι έχει, κατοικίδια, άρα τεκμήριο, άρα να πληρώσει περισσότερο φόρο.  Τα χρήματα φτιάχτηκαν για ένα μόνο λόγο. Για να προσφέρουν μια (ψευδή έστω) ανεξαρτησία στο ανθρώπινο πολιτισμένο ζώο, να μπορεί να προσδιορίζει την καθημερινή του ζωή όπως αυτό νομίζει, χωρίς εξωτερική παρέμβαση.
Αυτή τη στιγμή πάει να φτιαχτεί μια ηλεκτρονική φυλακή στην οποία όμως δεν θα μπουν οι μαφιόζοι, που έτσι και αλλιώς δεν κουβαλάνε πάνω τους μετρητά, αλλά τα μικρά ψάρια-μαρίδες, οι απλοί μαζάνθρωποι. Όλα αυτά στο όνομα δήθεν της πάταξης της φοροδιαφυγής. Καταφέρνουν με λογικοφανείς δικαιολογίες να επιβάλλουν στον μαζάνθρωπο ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν τον μαζάνθρωπο ν’ αγανακτήσει.
Ο μαζάνθρωπος καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει. Τότε θα του λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος κι αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν, για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.
Με όλα αυτά σας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν, όχι στην τσέπη σας, αλλά στο μυαλό σας. Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους.Το πολύ χρήμα των απατεώνων βρίσκεται αν θέλεις να το βρεις, έτσι και αλλιώς οι συναλλαγές τους δεν είναι σχεδόν ποτέ σε μετρητά. Αλλά καταδικάζουν τον μαζάνθρωπο σε μια αιώνια φυλακή που θα κάνει το “1984” του George Orwell να φαντάζει με παιδική χαρά. Ήδη οι ανθρώπινοι επιστήμονες έχουν κατορθώσει να διαβάσουν την ανθρώπινη σκέψη, το τελευταίο προπύργιο της (όποιας) ανθρώπινης ανεξαρτησίας. Αυτό που δεν λένε -αλλά είναι πασίγνωστο- είναι πως αν δεν υπάρχει παραοικονομία η οικονομία είναι ανύπαρκτη!
Τι μπορείς να κάνεις;
ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! Μάθε να ζεις με ελάχιστα και στην συνέχεια ελαχιστοποιήσε τα!
@ Irini Krino
Διαβάστε το pdf πολύ προσεκτικά: ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.