Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Άνεργα, χαμηλόμισθα "γίδια" κάνουν πορεία υπέρ του Μαρινάκη....Δεν έχει πάτο το χάλι μας!

Επειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης

Περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 7, του Συνδέσμου Βετεράνων και της ΠΕΦΟ, βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Δευτέρας και διαδήλωσαν ειρηνικά, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης.

Με συνθήματα και πανό στα χέρια οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ζητώντας να μπει ένα τέλος στη στοχοποίηση του προέδρου της ομάδας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.



«Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή. Από εδώ και πέρα καμία ανοχή», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν στη συγκέντρωση, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τις πορείες διαμαρτυρίας υπέρ του κ. Μαρινάκη.


Σημειώνεται ότι στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και οι Σύνδεσμοι της ΠΕΦΟ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το «σχέδιο δολοφονίας» σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη και κάλεσαν τους φίλους του Ολυμπιακού να «θωρακίσουν» ακόμη περισσότερο την αγαπημένη τους ομάδα.

Από το "Πρώτο θέμα".....

Αναδημοσίευση από: http://blogvirona.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.