Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΟΧΙ στον φασισμό του δικομματισμού.


αγανακτισμένοι Ιούνιος 20112
Αποσπάται τεχνηέντως η προσοχή των πολιτών από στρατηγικά ζητήματα που εξελίσσονται, παρασιωπούμενα από τα ΜΜΕ. Στρέφεται η προσοχή στα φορομπηχτικά του Στουρνάρα και στους σκυλοκαβγάδες Μπουτάρη-Τζιτζικώστα ή στη ” μικρή Μαρία ” ενώ:
Από την ελληνική πλευρά ουδεμία επ’ αυτών ανακοίνωση ή διαμαρτυρία έχει υπάρξει. Αντιθέτως, ο ΥΠΕΞ Ε. Βενιζέλος, δεν έχει απορρίψει την αναγνώριση από ελληνικής πλευράς του Κοσόβου ως κράτους, δέχθηκε την έναρξη διαπραγματεύσεων για το κυπριακό με ισότιμη συμμετοχή ( και αυτό, ιστορικά πρώτη φορά ) του τουρκοκυπριακού προτεκτοράτου ( ” De facto αναγνώριση του ψευδοκράτους; “ , ” Οδηγούμαστε σε παγίδα στην Αμμόχωστο “ ). Αναφέρεται πλέον με τον όρο ” θαλάσσιες ζώνες ” αναφορικά με ζητήματα της ελληνικής Α.Ο.Ζ. ( ” Το σχέδιο Β για την ΑΟΖ “ ).Και βέβαια ο Ε. Βενιζέλος δεν πράττει αυτοκέφαλα αλλά με την σύμφωνη γνώμη Α.Σαμαρά, με επικυρωμένη μάλιστα σε ” 43 σημεία ” τη μεταξύ τους συμφωνία για ” εξάντληση της 4ετίας”.

Είναι προφανές πως επιβάλλεται μία νέα στρατηγική στην χώρα μας. Σταδιακά, αφιστάμεθα των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, αυτοπεριορίζουμε την εθνική κυριαρχία μας. Υπαγόμενοι ταυτόχρονα σε μακροχρόνιο έλεγχο των δημοσιονομικών μας από την Γερμανία. H στρατηγική αυτή είναι η μοναδική που εξασφαλίζει σε εγκληματίες της δημόσιας κοινωνικής πολιτικής ζωής στην Ελλάδα, την ατιμωρησία και τη συνέχειά τους. Είναι αυτοί οι εγκληματίες της δικομματικής διαπλοκής που επιλέγουν να παραδίδουν την περιουσία ( ΚΑΙ ) την Ιστορία της Ελλάδας, να εξωθούν στην ταπείνωση και την εξαθλίωση τον ελληνικό λαό από το να χάσουν τα δικά τους προνόμια. Επιχειρούν να διαιωνίσουν την αντισυνταγματική δικτατορία τους, ακόμη και υπό την τουρκική δεσποτεία ή τις εντεινόμενες απειλές διαμελισμού της πατρίδας μας. Εγκαταλείπουν όχι μόνο τις όποιες διαπραγματεύσεις αλλά παραδίδουν και τα πολιτικά όπλα της Ελλάδας όπως είναι η Α.Ο.Ζ., η άρρηκτη σχέση του ελληνισμού στα δύο κράτη μέλη της Ε.Ε. στην ανατολική Μεσόγειο. Επαληθεύεται ο Χρήστος Γιανναράς που υπέδειξε τον Α. Σαμαρά ως ” μοιραίο έκγονο των Μπενάκηδων ” ( ” Η Καθημερινή ” 4/8/2013 ). Δεν είναι υποταγμένοι, δεν υπακούν πρωτίστως σε ξένες δυνάμεις. Αγωνίζονται για τη διάσωσή τους και μόνον και αχρηστεύουν τα όπλα του έθνους μας, διαλύουν την κοινωνία μας. Είναι εχθροί του λαού, εχθροί του ελληνισμού. Είναι τα πολιτικά ενεργούμενα της μεταπολιτευτικής σαπίλας.
Φανερώνεται πιά πως ο χιτλερίσκος Μιχαλολιάκος δεν είναι παρά ένας ” χρήσιμος ηλίθιος ” για τη δικομματική συμμορία. Πως η συσκότιση της ΕΡΤ απέβλεπε ( ως δοκιμή ) στην αφαίρεση ζωτικών συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων, επικυρώνοντας τον καθηγητή κ. Γ. Κασιμάτη που καταγγέλλει την ” επιβολή δικτατορίας στην πατρίδα μας είτε μας αρέσει είτε όχι “.
Φυσικά αποσβολωμένη η κοινωνία μας, παραλύει στην απελπισία, οδηγείται σε αυτοκτονίες, εγκλωβίζεται από τυχοδιώκτες και δημαγωγούς. Ενώ διαθέτει δυνάμεις αντίστασης υπολογίσιμες και αριθμητικές όπως επέδειξε στην πλατεία Συντάγματος και ποιοτικές όπως οι κατά καιρούς ομαδικές παρεμβάσεις προσωπικοτήτων ( βλ. και τελευταία ” Βαρυσήμαντη επιστολή πρώην πρέσβεων στον Σαμαρά “ ).
Τι λείπει; Ο συνεκτικός συντονισμός. Χωρίς μεμψιμοιρίες, χωρίς ιδιοτέλειες και εγωισμούς, χωρίς ιδεοληψίες. Με μία προϋπόθεση: πατριωτισμός. Αγάπη και πίστη για την σωτηρία της πατρίδας μας, προϋπόθεση για την σωτηρία των πάντων. ” Η απελευθέρωσις του Έθνους μας από τον σημερινόν ξένον ζυγόν και η απόκτησις της πλήρους ανεξαρτησίας της χώρας μας. ” ( Το ιδρυτικό κείμενο του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ) ).
Και με ένα σκοπό: διεξαγωγή Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. Ώστε να επανέλθει η Δημοκρατία στην κοιτίδα της. Προϋπόθεση για κάθε υγιή εξέλιξη στην Ελλάδα μας.
Νίκος Καραβαζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.