Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο Γεώργιος Δαυίδ τιμήθηκε το 2009 με OBE από τη Βασίλισσα!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 28, 2013

Για τις υπηρεσίες του στιςβρετανο-ελληνικές σχέσεις στο τομέα της Εκπαίδευσης!!!
Appointed Member of the Order of the British Empire for his services to UK-Greek relations in the field of education.
(Το ΟΒΕ σημαίνει – Order of the British Empire)
Και διερωτάται ένας ποίες υπηρεσίες προς τις «βρετανο-ελληνικές σχέσεις στο τομέα της Εκπαίδευσης», τις πλαστογραφίες του επιτήδειου και κακόφημου ξενοκίνητου κέντρου CDRSEE στην Θεσσαλονίκη;
Αφορμή το πρόσφατο άρθρο του Παναγιώτη Αποστόλου « Η Παγκόσμια Εξωπολιτική Εξουσία» που αναφέρεται στην τελευταία διάσκεψη της γνωστής Λέσχης Bilderberg. Ολόκληρο το άρθρο που αναδημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Λονδίνου www.tanea-london.net ο αρθρογράφος αναφέρει τα ονόματα όσων Ελλήνων παρευρέθηκαν σε τέτοιες συνεδρίες.
«…Γιώργος Παπανδρέου (4), Θεόδωρος Πάγκαλος (3), Άννα Διαμαντοπούλου (3), Γιώργος Αλογοσκούφης (3), Κώστας Καραμανλής, Ντόρα Μπακογιάννη, Ευάγγελος Βενιζέλος, Θάνος Βερέμης, Ευθύμιος Χριστοδούλου, Γεράσιμος Αρσένης, Στέφανος Μάνος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος κ.α.

Από πλευράς επιχειρηματικού κόσμου αξιοπρόσεκτες οι παρουσίες των κ.κ.Γεώργιου Δαυίδ (Coca Cola ) και Λουκά Τσούκαλη (ΕΛΙΑΜΕΠ) που μετέχουν ανελλιπώς σε όλες τις συνεδριάσεις των τελευταίων χρόνων, Γιάννη Κωστόπουλου( creditbank ) κ.α.
Επίσης, αξιοπρόσεκτη η συμμετοχή του μόνου ‘Έλληνα δημοσιογράφου, ΑλέξηΠαπαχελά, σε συνεδριάσεις της Λέσχης το 2002 και το 2008.
Αυτές τις ημέρες ( 9-12 Ιουνίου) στο ξενοδοχείο Suvrettahouse στο St. Moritzτης Ελβετίας πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο της λέσχης Bilderberg με την παρουσία από Ελληνικής πλευράς των μόνιμων πια Τσούκαλη και Δαυίδτου κ. Χαρδουβέλη (Δ/ντής Οικονομικών και επικεφαλής έρευνας της Eurobank EFG ) και βεβαίως του Τσάρου της Οικονομίας μας, του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Είναι τυχαία η πρόσκληση της συμμετοχής του κ. Παπακωνσταντίνουετούτη τη στιγμή στην λέσχη Bilderberg;
O κ. Παπακωνσταντίνου έχει ιερή υποχρέωση, που απορρέει από το Σύνταγμα της χώρας στην οποία είναι Υπουργός, να ενημερώσει την Βουλή των Ελλήνων και τον Ελληνικό λαό για όλες τις συνομιλίες που έγιναν στο παρόν συνέδριο και αφορούν την πατρίδα μας…»
Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει άμεσα η συμμετοχή του Γεώργιου Α. Δαυίδ γιατί ο άνθρωπος αυτός συν άλλων θέσεων είναι μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ (Ελλάδος), μέλος του Δ.Σ της Τράπεζας Κύπρου, μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη, του τουρκόφιλου και ανανικού ΕΛΙΑΜΕΠ με τους διάφορους «Βερέμηδες» και του εξίσου τουρκόφιλου λεγόμενου Κέντρου για την Δημοκρατία στα Βαλκάνια κακοφήμως γνωστό ως CDRSEE. Το οποίο ανέλαβε από ξένα κέντρα να πλαστογραφήσει αγρίως την ιστορία χωρών των Βαλκανίων περιλαμβανομένων Ελλάδας και Κύπρου όπως θέλει και βολεύει την Τουρκία και το χρηματοδοτείται από το βρετανικό Φόρειν ΄Οφις και το αμερικανικό Στέιτ Ντεπάρτμεντ και πολλούς άλλους, με κύριους επίσης χρηματοδότες την ΚΟΚΑ ΚΟΛA…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.