Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ επιβάλλει το "δίκαιο" του 21ου αιώνα


Γερομοριάς

Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ επιβάλλει το "δίκαιο" του 21ου αιώνα

ΝΤΡΟΠΗ για τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΥΝΙΣΜΟ της ΔΥΣΗΣ!

ΣΟΥΗΔΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ και οι χώρες του ΝΑΤΟ, θυσιάζουν το μαρτυρικό λαό των Κούρδων του YPG για χάρη αυτών που εξόπλισαν και προστατεύουν τον ISIS

Οι Κούρδοι των YPG δεν έχυσαν μόνο ποταμούς αίματος για να νικήσουν τον ISIS στη Συρία, είναι αυτοί που δίδαξαν τον άλλο τρόπο συνύπαρξης διαφορετικών λαών, θρησκειών, ανδρών και γυναικών απέναντι στη βαρβαρότητα του ισλαμοφασισμού!
Φαίνεται οι ΝΑΤΟϊκοί "σύμμαχοι" δεν άκουσαν για τις Γενοκτονίες Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων
Η απόφαση του ΝΑΤΟ στρέφεται ενάντια στο πολιτισμό και τις αρχές δικαίου, "κλείνει το μάτι" και εξοπλίζει με f-16 τον Τούρκο εισβολέα σε Συρία, Ιράν, Αρτσάχ, Λιβύη, Κύπρο.
Δεν μπορεί να επικαλεστεί ξανά καμία χώρα της Δύσης αρχές διεθνούς δικαίου, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, όταν οπλίζουν το χέρι αυτού που τα καταπατά τόσο βάναυσα μέσα και έξω από τη χώρα του, αφήνοντας ανυπεράσπιστο τον ηρωικό κουρδικό λαό να υποστεί γενοκτονία.
Αλήθεια, οι διαπραγματευτές του ΝΑΤΟ πώς τιμούν τη μνήμη των Ευρωπαίων που πολέμησαν μαζί με τους μαχητές της ελευθερίας του YPG και θυσιάστηκαν, δίνοντας τη ζωή τους;
Το Τζιοβάνι Φραντσέσκο Ασπέρτι, το πρώτο Ιταλό που πέθανε στη Συρία στο πλευρό των Κούρδων.
Το Nazzareno Antonio Tassone, Καναδό ιταλικής καταγωγής, που σκοτώθηκε στη Ράκα, ενάντια στο προπύργιο του αυτοαποκαλούμενου χαλιφάτου.
Το Γάλλο υπήκοο από τη Βρετάνη Olivier Le Clainche, τη διάσημη μαχήτρια Άννα Κάμπε και τον Ισπανό Samuel Prada Leon, που σκοτώθηκαν στο Αφρίν από πολιτοφυλακές που υποστηρίζονταν από την Τουρκία.
Τον Ολλανδό Sjoerd Heeger, που πέθανε σε μάχη με το Daesh κοντά στο Deir ez Zor.

ΠΗΓΗ- Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.