Κυριακή 29 Μαΐου 2022

MATRIX (Βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους) - Yuval Noah Harari Η επόμενη Βιομηχανική Επανάσταση θα δημιουργεί σώματα και μυαλά

Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε Τ Ο Ν και κοιμηθείτε ήσυχα...

* Η επόμενη Βιομηχανική Επανάσταση θα δημιουργεί σώματα και μυαλά
* Θέτει το ερώτημα, τι θα κάνουμε με όλους αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ανθρώπους, και προτείνει ναρκωτικά και ηλεκτρονικά παιχνίδια
Ο Γιουβαλ, Νοά Χαράρι φίλος του Κλάους Σβαμπ(το συγγραφικό πόνημά του κοσμεί το γραφείο του πρωθυπουργού), εμπνευστή και εκτελεστή της "μεγάλης επανεκκίνησης", ιδρυτή του φόρουμ του Νταβός αλλά και κολλητός των Γκέιτς, Ομπάμα!

 

Ακολουθεί η ανάρτηση της δημοσιογράφου Maria Denaxa από το φβ

MATRIX (Βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους)


🔴
Πλέον η διαστροφή έχει πάει πέρα απο το αδιανόητο και ετοιμάζεται να κυριαρχήσει.
🔴
Το πρόσφατο μακελειό στο Τέξας, συνδέεται έμμεσα με το όραμα για τις κοινωνίες του αύριο που έχουν οι παγκοσμιοποιητές, που σπεύδουν να πάνε στο Νταβός, για να προσκυνήσουν τους γκουρού Κλαους Σβάμπ, Μπιλ Γκέιτς, Σόρος, Μπουρλά και λοιπούς.
🔴
Με δεδομένο ότι για αυτούς, οι άνθρωποι που απαρτίζουν τις σύγχρονες κοινωνίες είναι άχρηστοι (βλέπε βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους), η καλύτερη αντιμετώπιση τους είναι ένας συνδυασμός απο ναρκωτικά και ηλεκτρονικά παιχνίδια για να βρίσκονται σε... διαρκή νιρβάνα, στην περίπτωση που καταφέρουν να γλυτώσουν απο τους εμβολιασμούς μέχρι να δύσει ο ήλιος, απο την επισιτιστική, ενεργειακή και όποια άλλη κρίση προετοιμάζουν.
🔴
Βασικά μεταξύ των άλλων δεινών, θέλουν κοινωνίες βάση του πρόσφατου ιαπωνικού κοινωνικού μοντέλου, που ανέδειξε τις λεγόμενες δυστυχισμένες γενιές “no life”.
Mε ανθρώπους δηλαδή που δεν βγαίνουν ποτέ έξω από το σπίτι κι όλη τους η ζωή είναι η εικονική πραγματικότητα του υπολογιστή. Για αυτό άλλωστε προετοιμάζουν το "META”.
🔴
Αλλά και στο κεφάλαιο της υποταγής, έxουν μελετήσει και αντιγράψει το παράδειγμα της Ιαπωνίας και των Ιαπώνων, που είναι ένας από τους πιο υπάκουους και υποταγμένους λαούς. Η αρχή έγινε με τη μάσκα, για την (αποτυχημένη) αντιμετώπιση του κορωνοιού. Εδώ και τουλάχιστον δυο δεκαετίες, οι Ιάπωνες φορούν μάσκα στους εξωτερικούς χώρους, για προστασία από την ατμοσφαιρική μόλυνση. Στις Δυτικές κοινωνίες την επέβαλλαν και καλά για την αντιμετώπιση του covid, όπως και το εμβολιαστικό πάσο, ένα εργαλείο διαρκούς ελέγχου, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με πρόληψη ή θεραπεία ασθενειών.
🔴
Επίσης όπως λέει και πιστεύει ο Χαράρι*, οι παγκοσμιοποιητές, θεωρούν πως η πλειοψηφία - οι μάζες, δεν έχουν ισχύ – δύναμη. Ένα δίκιο το έχει, γιατί η κάστα του στηρίζεται στην καταστολή με τη βοήθεια της τεχνολογίας για την υποταγή και τον μετανθρωπισμό που έχει ξεκινήσει.
🔴
Στην Κίνα άνοιξαν ήδη τον δρόμο για τον μετανθρωπισμό, με τις δοκιμές για την παραγωγή ανθρώπων -δηλαδή σωμάτων και μυαλών- σε τεχνητές μήτρες, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης=> https://europepmc.org/article/med/34970897
Οπότε, όλοι οι υπόλοιποι που είτε είναι υγιείς, είτε σκεπτόμενοι είναι τουλάχιστον άχρηστοι, αν μη επικίνδυνοι.
ΥΓ.
📌
1. Είναι ξεκάθαρος αντιπερισπασμός, οι κατηγορίες για θεωρίες συνομωσίας, καθώς η ίδια η παγκόσμια ελίτ ενεργεί συνωμοτικά εναντίον της ανθρωπότητας.
📌
2.Ο Γιουβάλ, Νοά Χαράρι, είναι ο κύριος σύμβουλος του Κλαους Σαβμπ, που είναι ένας από τους εμπνευστές και ο εκτελεστής της μεγάλης επανεκκίνησης, όπως επίσης και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός. Ο Χαράρι είναι πολύ κοντά επίσης με τον Μπιλ Γκέιτς, τον ιδρυτή του Facebook, τον Μπάρακ Ομπάμα και όσους ανήκουν στην ίδια συνομοταξία

Yuval Noah Harari Η επόμενη Βιομηχανική Επανάσταση θα δημιουργεί σώματα και μυαλά

Yuval Noah Harari: Οι μάζες είναι περιττές και γι' αυτό είναι ανίσχυρες. θα ζήσουν μόνο οι πλούσιοι!



Το μέλλον της ανθρωπότητας (μέρος 1ο - ομιλία) - Yuval Noah Harari (ελληνικοί υπότιτλοι) 


Το μέλλον της ανθρωπότητας (μέρος 2ο - ερωτήσεις) - Yuval Noah Harari (ελληνικοί υπότιτλοι)



Δρ. Yuval Noah Harari, o κορυφαίος σύμβουλος του Klaus Schwab, ξεδιπλώνει την ατζέντα του WEF!







ΠΗΓΗ:Maria Denaxa
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.