Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΜΕ...



Ο Γιώργος Σαχίνης και η εκπομπή «Αντιθέσεις», που προβάλλεται κάθε βδομάδα στην «ΚΡΗΤΗ TV», έχει κερδίσει με τη συνέπεια και συνέχειά της την αγάπη των τηλεθεατών. Και είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και στα κοινωνικά δίκτυα - λ.χ. πολύ πρόσφατα ξεπέρασε τους 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες στο Youtube, μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή επίδοση.

Την περασμένη βδομάδα, η εκπομπή ασχολήθηκε με ένα ιστορικό θέμα που λόγω της χρονικής εγγύτητας συνεχίζει να «καίει»: τα Ίμια! Οι καλεσμένοι ήταν, ο καθένας τους, πρόσωπα εγνωσμένου κύρους, ανεξαρτήτως αν συμφωνεί κανείς ή όχι με τις απόψεις που εκφράζουν.

Και ενώ η εκπομπή είχε πετύχει ήδη στα πρώτα δύο 24ωρα στο Youtube εξαιρετικά εντυπωσιακές επιδόσεις (πάνω από 60.000 θεάσεις, νούμερο εξωπραγματικό για εκπομπή λόγου και μάλιστα πολύωρη!), ξαφνικά όσοι προσπαθούσαν να μπουν και να τη δουν στο γνωστό ιντερνετικό κανάλι, έβλεπαν μια μαύρη οθόνη και ένα μήνυμα να... επαληθεύσουν την ηλικία τους. Γιατί; Διότι η εκπομπή είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη για ανήλικους”!!!!! Για την ακρίβεια, είδαν το μήνυμα:

«Επιβεβαιώστε την ηλικία σας - Ολοκληρώστε έναν σύντομο έλεγχο για να δείξετε ότι είστε αρκετά μεγάλοι για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο». Επίσης στην περιγραφή αναφέρεται: «Βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους (βάσει των Οδηγιών κοινότητας)».

     Διαβάστε ....


ΠΗΓΗ:neakriti.gr
Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.