Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη εναλλακτικό κίνημα νεολαίας


ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΈΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΛΕΡΤ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ



Γερομοριάς



Ο Αλέξης Τσίπρας το Δεκέμβρη του 2009 αποκάλυπτε το βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού καταγγέλοντάς τον:

"Ο κ. Παπανδρέου, όπως το Δεκέμβρη του 2009, ερήμην του ελληνικού λαού, ενώ άλλα έλεγε δημοσίως, είχε πάει στον κ. Στρος-Καν και ζήτησε από το ΔΝΤ να έρθει στη χώρα, έτσι και τώρα, ερήμην του ελληνικού λαού ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνίες με την κα Μέρκελ κάτω από το τραπέζι.
 
Συμφωνίες όμως που υποθηκεύουν το μέλλον των δύο επόμενων γενεών.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αυτή η τακτική, εκτός από βαθιά αντιδημοκρατική, είναι και επικίνδυνη για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Κάποιος πρέπει να πει στον πρωθυπουργό ότι δεν έχει κληρονομικό δικαίωμα δικαίωμα να διαχειρίζεται τις τύχες του ελληνικού λαού.

Σε αυτή τη χώρα υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει Κοινοβούλιο, οι Έλληνες πολίτες πρέπει να είναι ενήμεροι και σε τελική ανάλυση, αν δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά μας συμφέροντα και τα συμφέροντα του λαού, ας προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία".

Προσυπογράφουμε την τότε σκληρή καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ζήτημα όμως είναι αν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Αλέξης Τσίπρας την θυμούνται και εμμένουν στις τότε καταγγελίες τους ή η προσχώρησή τους στο μνημονικό στρατόπεδο και η ανάγκη για την επιστροφή τους στην εξουσία κάνει ασθενή τη μνήμη τους και στο πρόσωπο του ΓΑΠ βρήκαν τον ιδανικό σύμμαχο που θα τους βγάλει από το πολιτικό τους αδιέξοδο.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταθέσει αίτημα για να ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλιστική Διεθνή όπου προεδρεύει ο Γιώργος Παπανδρέου!
Έχει προηγηθεί η είσοδος στο ΣΥΡΙΖΑ σειρά στελεχών που είχαν βρεθεί κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου.

Με πιο εμβληματική την παρουσία της Ρεγγίνας Βάρτζελη, πρώην διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου του Γ. Παπανδρέου.
Όπως και οι Μυρσίνη Ζορμπά, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μουζέλης, Νίκος Μπίστης, Παναγιώτης Παναγιώτου, Μαρία Ρεπούση, Αχιλλέας Μητσός πανεπιστημιακοί και πρώην υποστηρικτές της εκσυγχρονιστικής περιόδου του Κώστα Σημίτη.
Οι πρώην υπουργοί και πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Θόδωρος Παραστατίδης κ.α.

Ας ελπίσουμε ότι η επάνοδος του ΓΑΠ δεν θα ευοδωθεί, όχι γιατί θα αποτελειώσει το εναπομείναν ΚΙΝΑΛ, αλλά κυρίως για το καλό της χώρας.

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.