Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΤΩΡΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΜΕΝΔΩΝΗ

ΤΩΡΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΜΕ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΜΕΝΔΩΝΗ

«Μαγνήτης» το Τατόι για επενδύσεις – To σχέδιο ανάπλασης | tovima.gr

ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ της KPMG καθώς και της ομάδας «ΑΣΠΑ design» του αρχιτέκτονα-πολεοδόμου Σπύρου Τσαγκαράτου των "Τhe Mall Athens, το Golden Hall του Ελληνικού κ.λ.π."

"...Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί… μνηστήρες «σκανάρουν» τις γύρω εκτάσεις και διερευνούν τις δυνατότητες αξιοποίησής τους.
Ωστόσο, μ ε γ ά λ ο  τ μ ή μ α  τ ο υ ς  ε ί ν α ι  δ α σ ι κ ό, ενώ η διαθέσιμη «καθαρή» γ η  ε ί ν α ι ε λ ά χ ι σ τ η  κ α ι  μ ε π ε ρ ι ο ω ρ ι σ μ ο ύ ς  σ τ ι ς  χ ρ ή σ ε ι ς   γ η ς.(...)
Δεν είναι τυχαίο ότι η νέα μελέτη φέρει την υπογραφή της KPMG καθώς και της ομάδας «ΑΣΠΑ design» του αρχιτέκτονα-πολεοδόμου Σπύρου Τσαγκαράτου, η οποία έχει στο ενεργητικό της επιβλητικά έργα, όπως το Τhe Mall Athens, το Golden Hall, το σχέδιο αξιοποίησης του Αστέρα Βουλιαγμένης, το σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης του Ελληνικού κ.ά..."


ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ

"...Ενας από τους πρώτους στόχους που έθεσε ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές του δηλώσεις, η αξιοποίηση του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου δεν έχει απλώς δρομολογηθεί αλλά τρέχει ήδη ολοταχώς. Σήμερα η υπουργός Πολιτισμού παρουσίασε αναλυτικά τη μελέτη βιωσιμότητας, τη νέα μορφή του κτήματος, τα χρονοδιαγράμματα.
Η έκθεση βιωσιμότητας της ΚPMG (χρηματοδοτήθηκε με δωρεά του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη) έφτασε στο τέλος του 2020 στα χέρια του πρωθυπουργού και της υπουργού Πολιτισμού. Η Λίνα Μενδώνη έχει αναλάβει τον κεντρικό ρόλο στην επίβλεψη, τον συντονισμό και την υλοποίηση του πρότζεκτ, στο οποίο επίσης συμμετέχουν το υπουργείο Περιβάλλοντος και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η υπουργός παρουσίασε στους δημοσιογράφους την έκθεση αυτή, που καταγράφει τις ανάγκες, τις δυνατότητες, τη νέα φυσιογνωμία του κτήματος..."

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/.../tatoi-lina-mendoni-meleti...

ΠΗΓΗ-Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.