Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΝΤ. για τη νέα χρονιά

Posted on 04/01/2021 by Νίκο Ιγγλέση


Ο καινούργιος χρόνος βρίσκει τον Ελληνισμό αντιμέτωπο μ’ ένα συνδυασμό θανάσιμων κινδύνων και διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξή του.

Η πατρίδα μας, την προηγούμενη δεκαετία,  καταστράφηκε οικονομικά και αποσαθρώθηκε κοινωνικά από τα μνημόνια, που επιβλήθηκαν για να εξυπηρετείται το δυσθεώρητο συναλλαγματικό χρέος που, από το 2002, δημιούργησε το ευρώ.

Η έλευση της πανδημίας, στις αρχές του προηγούμενου χρόνου, επιτείνει την καταστροφή και αυξάνει την ξένη εξάρτηση. Η κυβέρνηση χρειάζεται χρήματα προκειμένου να καλύψει τις τεράστιες δαπάνες που απαιτούνται από την αναστολή λειτουργίας πολλών τομέων της οικονομίας και τη μείωση των εισπράξεων από φόρους. Μη μπορώντας όμως, μέσα στο Ευρωσύστημα, να εκδώσει νέο χρήμα, εκδίδει νέο χρέος.

Η χώρα βρίσκεται μπροστά σ’ ένα δραματικό τρίπτυχο: Μεγάλη ύφεση, τεράστιο δημοσιονομικό έλλειμμα και εκτίναξη του δημόσιου χρέους.

Όλοι οι συντελεστές ισχύος της Ελλάδας καταρρέουν και η πατρίδα μας έχει χάσει και τα τελευταία ίχνη εθνικής κυριαρχίας. Έχει καταστεί αποικία χρέους που ελέγχεται, σε όλα τα επίπεδα, από το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη.

Από την πλευρά της, η αναθεωρητική Τουρκία, διαπιστώνοντας την ελληνική αδυναμία και εξάρτηση, ξεδιπλώνει τις επεκτατικές προθέσεις της στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην Α. Μεσόγειο και την Κύπρο. Πρόκειται για μια «απέραντη απειλή» που επιδιώκει να καταστήσει και τις δύο κρατικές οντότητες του ελληνικού έθνους δορυφόρους της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο ελληνικός πληθυσμός μειώνεται, οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους, ενώ περίπου 500.000 Έλληνες μετανάστευσαν την περίοδο των μνημονίων. Ταυτόχρονα αλλοεθνείς πληθυσμοί, στη συντριπτική πλειονότητά τους μουσουλμανικοί, εγκαθίστανται στην ελληνική επικράτεια. Πρόκειται για υβριδική επιχείρηση που συντονίζεται από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Στόχος είναι η προοδευτική και συστηματική αντικατάσταση του πληθυσμού ώστε η ελληνική κοινωνία να γίνει πολυπολιτισμική, να αποτελείται, δηλαδή, από διάφορες μειονότητες μία εκ των οποίων θα είναι η ελληνική.

Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα στην Αθήνα είναι ανίκανο να υπερασπίσει τα ύψιστα συμφέροντα του έθνους. Δειλό, φοβικό και εξαρτημένο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μητροπολιτικών κέντρων που ελέγχουν τη χώρα. «Δεξιά» και «Αριστερά» ταυτίζονται σ’ όλες τις βασικές επιλογές. Από την παραμονή στο Ευρωσύστημα μέχρι την κατευναστική – ενδοτική πολιτική απέναντι στην τουρκική απειλή.

Καμιά εθνοκεντρική πολιτική ούτε νομισματική, ούτε οικονομική, ούτε παραγωγική, ούτε κοινωνική, ούτε διπλωματική, ούτε καν αμυντική δεν μπορεί να εφαρμοστεί αν δεν εξυπηρετεί τα γεωπολιτικά συμφέροντα των επικυρίαρχων δανειστών.

Η «αφανής κατοχή» που έχει επιβληθεί από το συναλλαγματικό χρέος έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε «αναλώσιμο κράτος» σύμφωνα προς τις εκάστοτε επιδιώξεις των μητροπολιτικών κέντρων που την ελέγχουν.

Περισσότερο από μια δεκαετία οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις υποχρηματοδοτούνται και οι αμυντικές βιομηχανίες συρρικνώνονται και εκποιούνται, ακόμη και σήμερα, σε ξένα συμφέροντα, προκειμένου να εξυπηρετείται το ευρω-χρέος, όπως απαιτούν οι δανειστές. Από την άλλη πλευρά η Τουρκία υλοποιεί, εδώ και πολλά χρόνια, ένα πρόγραμμα υπερεξοπλισμών ώστε να εκβιάζει και, τη δεδομένη στιγμή, να υποτάξει τον Ελληνισμό.

Η εξάρτηση, η αδυναμία και η αναξιοπιστία της εγχώριας πολιτικής ηγεσίας καθιστά αδύνατη την ύπαρξη ουσιαστικών συμμάχων. Κανείς δεν πρόκειται να πολεμήσει στο πλευρό μας αν εμείς δεν έχουμε τα μέσα και την αποφασιστικότητα να υπερασπιστούμε τα εθνικά συμφέροντά μας. Οι σύμμαχοι αξίζουν όσο αξίζουμε εμείς για τους συμμάχους.

Σήμερα, 200 χρόνια μετά την Παλιγγενεσία του 1821, η αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας είναι το μέγα ζητούμενο. Όρος ύπαρξης του έθνους των Ελλήνων.

Η Μεγάλη Ελληνική Επανάσταση όμως προετοιμάστηκε, με όραμα και σχέδιο, από μια μικρή ομάδα άσημων πατριωτών (Φιλική Εταιρεία) χωρίς την οποία δε θα είχε υπάρξει το Αθάνατο ’21.

Δυστυχώς το 2021 οι γνήσιες δυνάμεις της εθνικής αντίστασης βρίσκονται διασπασμένες και σε απόλυτη σύγχυση. Εγκλωβισμένες σε ιδεολογήματα άλλων εποχών και χωρισμένες σε «δεξιούς» και «αριστερούς» αδυνατούν να κατανοήσουν τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί συμβαίνει.

Οι δυνάμεις αυτές αδυνατούν να καταθέσουν μια εναλλακτική προοπτική. Δεν κατανοούν την παγκοσμιοποίηση, ως το ανώτερο, σήμερα, στάδιο εξέλιξης του καπιταλιστικού συστήματος. Δεν κατανοούν τον καθοριστικό ρόλο του ξένου νομίσματος, του ευρώ, στην απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας. Δεν κατανοούν ότι είναι το συναλλαγματικό χρέος που έχει σκλαβώσει τη χώρα. Δεν κατανοούν ότι η λαθρομετανάστευση είναι συστατικό της παγκοσμιοποίησης και ο εθνομηδενισμός το ιδεολογικό όπλο της για τη διάλυση των κρατών-εθνών. Δεν κατανοούν ότι η καταστροφή της ελληνικής γεωργικής και βιομηχανικής παραγωγής είναι αποτέλεσμα των ανοικτών συνόρων (ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, αγαθών και υπηρεσιών) που επιβάλλει η ΕΕ καθώς και πολλά άλλα.

Οι διάφοροι αριστεροδεξιοί γνωμηγήτορες δεν μπορούν να είναι αντίθετοι στις μνημονιακές δεσμεύσεις αλλά να θέλουν το ευρώ. Δεν μπορούν να ζητούν εθνική κυριαρχία και να μην αμφισβητούν την αποπληρωμή του συναλλαγματικού χρέους. Δεν μπορούν να είναι αντίθετοι στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά να θέλουν την παραμονή στη Γερμανική Ευρώπη. Δεν μπορούν να ζητούν ανάπτυξη και επενδύσεις αλλά να μη λένε πού θα βρουν τα απαραίτητα χρήματα. Δεν μπορούν να είναι αντίθετοι στη λαθρομετανάστευση αλλά να αποδέχονται τους κανονισμούς της ΕΕ. Δεν μπορούν να λένε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την τουρκική επιθετικότητα και παράλληλα να θεωρούν ότι τα σύνορά μας είναι σύνορα της Ευρώπης. Σε τελική ανάλυση δεν μπορούν να έχουν «την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο».

Ο Ελληνισμός για να επιβιώσει χρειάζεται ένα αξιόπιστο και ολιστικό σχέδιο σε πολιτικό, νομισματικό, οικονομικό, παραγωγικό, δημογραφικό, πολιτιστικό, εθνικό και αμυντικό επίπεδο. Χρειάζεται να ενισχύσει όλους τους συντελεστές ισχύος του. Χρειάζεται ένα νέο εθνικό όραμα.

Η Ελληνική Αντίσταση (ΕΛ.ΑΝΤ.), από την ίδρυσή της, επιδιώκει την ενότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που τα συμφέροντά τους, για ανεξαρτησία, οικονομική ανάπτυξη και εθνική αξιοπρέπεια, είναι κοινά. Η ΕΛ.ΑΝΤ. επιδιώκει την ενότητα όλων των γνήσιων πατριωτικών κομμάτων και οργανώσεων, όχι στη βάση επί μέρους συμβιβασμών που θα καταστήσουν την όποια συνεργασία αναξιόπιστη, αλλά στη βάση ενός ρεαλιστικού σχεδίου για την υλοποίηση μιας υψηλής εθνικής στρατηγικής.

Καλή Χρονιά Έλληνες. Το πόσο καλή θα είναι, εξαρτάται από το πόσο αποφασιστικά θα δράσουμε όλοι εμείς.

Η Επιτελική Ομάδα της ΕΛ.ΑΝΤ.
2 Ιανουαρίου 2021

Πηγή : www.ellinikiantistasi.gr

 ΠΗΓΗ:

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.