Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ



Σε ένα σύντομο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρέμβαση του εκπροσώπου του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα Αριστομένη Συγγελάκη καθώς και τη δευτερολογία-απάντηση στα ερωτήματα που τέθηκαν από τους Βουλευτές στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για την κύρωση της Συμφωνίας ίδρυσης του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (Δευτέρα 14.12.2020).
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, καθώς και όσους μας επέμειναν για να κληθούμε, αλλά θα έπρεπε να έχει κληθεί και το Δίκτυο Μαρτυρικών Δήμων και άλλοι φορείς του κινήματος διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών (Αντιστασιακές Οργανώσεις, Ενώσεις Θυμάτων, Πανελλήνια Ένωση Δικηγόρων για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις).
Η τοποθέτησή μας έθεσε υπόψη των βουλευτών τις θέσεις του κινήματος διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, τεκμηρίωσε πώς πλήττονται τα εθνικά δίκαια από αυτή την πρωτοβουλία και είχε θετική ανταπόκριση.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη διαφωτιστική συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής (ακρόαση φορέων) στην εξής ηλ/κή διεύθυνση:
Σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής με μία διαδικασία ευθέως αντίθετη με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής κυρώθηκε η επαίσχυντη συμφωνία.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.