Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Το ΛΥΚόσκυλο έβγαζε Το λαγό και ο κυνηγόςΟΣ ψήφιζε υπέρ των πλειστηριασμών.




Το ΛΥΚόσκυλο έβγαζε Το λαγό και ο κυνηγόςΟΣ ψήφιζε υπέρ των πλειστηριασμών.

Ο Πάτσης Ανδρέας ήταν γνωστός στην πιάτσα ως ιδιοκτήτης εισπρακτικών εταιριών. Τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν αντιπρόεδρος, στην «ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» στην οποία με το  μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ, είχε αγοράσει από την Τράπεζα Πειραιώς χαρτοφυλάκιο απαιτήσεων ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ…

Στη ΝΔ άλλοι (Κουμουτσάκος) λένε πως δεν ήξεραν τις ασχολίες του Πάτση Ανδρέα και άλλοι (Μπακογιάννη) λένε πως άργησαν να τον σταματήσουν.

Ο υιός Πάτσης Πάρης, ήταν Συντονιστής της θεματικής ενότητας Μη εξυπηρετουμένων Επιχειρηματικών Δανείων της Ν.Δ.
Οι Πιερρακάκης, Λιβάνιος και Γεωργαντάς, κατηγορούνται από άλλους βουλευτές, ως υπεύθυνοι για απιστία κατά του δημοσίου που επι ημερών τους και εποπτείας τους τα ΕΛΤΑ υπέγραψαν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συμβάσεις με την Δικηγορική Εταιρεια «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ και Συνεργάτες».

Λέγεται πως η σύζυγος του Υπ. Δικαιοσύνης Τσιάρα Κ., είναι συνεταίρος σε αδήλωτη εταιρεία του Πάτση. Ο Τσιάρας Κ. δηλώνει ... άγνοια.

-Iannis Golias ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης, το 2018 πριν γίνει βουλευτής της ΝΔ, δήλωσε εισόδημα 34.700 ευρώ μαζί με τη σύζυγό. Από επιχειρηματική δραστηριότητα είχε εισόδημα 12,94 ευρώ. είχε μετοχές αξίας 94,04 ευρώ, καταθέσεις 3.339,73 και μηδενικό δανεισμό. Συμμετείχε σε 7 εταιρείες με συνολικό μετοχικό κεφάλαιο 161.600 ευρώ.

Μετά ο Ανδρέας Πάτσης έγινε βουλευτής της ΝΔ και στο πόθεν έσχες του 2019 ξαφνικά εμφανίζεται να λαμβάνει δάνειο 1.000.000 ευρώ από ελβετική τράπεζα και να συμμετέχει με 1.000.000 ευρώ στο κεφάλαιο της εταιρείας LYKTOS PARTICIPATIONS. Την ιδια ωρα οι καταθέσεις του αυξάνονται σε 2,299.969,53 ευρώ από εισοδήματα προηγούμενων ετών, τα οποία όμως δεν έχουν δηλωθεί στο προηγούμενο πόθεν έσχες.

 Επιπλέον, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο σε επιχειρήσεις φθάνει το 1.325.100 ευρώ. Ο αριθμός τους φθάνει τις 16 εταιρείες.
Mε εξαίρεση την εταιρεία ALL4SEA στην οποία συμμετείχε το 2018 οι υπόλοιπες «ξεχάστηκαν» στο πόθεν έσχες του 2018 και ανάμεσά τους η LYKTOS αφού συμμετέχει σε αυτήν από το 2017. 

Το οικογενειακό εισόδημα υπερτριπλασιάστηκε σε 91.000 ευρώ.

Το 2020 τα εισοδήματά του φθάνουν τα 242.000 ευρώ, οι καταθέσεις τα 2,3 εκ. ευρώ, δανεισμός 1,37 εκ. ευρώ και οι συμμετοχές σε επιχειρήσεις τα 1,33 εκ. ευρώ.

Απ το 2019 και μετά, ως βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης, 
ειχε 3 οφσορ εταιρίες (απαγορεύεται βάσει νόμου βουλευτής να εχει οφσορ) και με αυτες αγόραζε κόκκινα δάνεια με 4,3 εκ ευρω, 
στο 1/15 της αξία τους (Συνολική αξία 62.000.000€)
και στη συνέχεια «κυνηγούσε» τους πολίτες οι οποίοι δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν το δάνειο τους για να εισπράξει τα οφειλόμενα. 

Επίσης, επειδή προφανώς δεν του φτάνανε ολα αυτά τα λεφτά του βουλευτή Πατση, πηρε με απευθείας ανάθεση, 820.000€ απ τα ΕΛΤΑ για 2 χρόνια για νομικές συμβουλές (μολις έσκασε η είδηση παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ)
Ακομα, ειχε πάρει στο σύνολο 24.460,27 ευρώ από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, αλλά και από της 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, για την παροχή νομικών υπηρεσιών.

ΥΓ.. να μην ξεχάσω να πω οτι την ίδια ώρα που ο βουλευτής της ΝΔ έκανε μπίζνες με τα κόκκινα δάνεια του κοσμάκη, ο γιος του,
στέλεχος της ΝΔ, ηταν υπεύθυνος για τη θεματική ενότητα των κόκκινων δανείων...!!!
Δεν κρίνω, απλά παραθέτω τα γεγονότα.

-Anna Sfetkou: "Πάτσης σε φραγκοδίφραγκα.
Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης ερευνά τον τραπεζίτη Σάλλα και πέφτει απάνω σε αποδείξεις ότι ο τραπεζίτης κάνει μπίζνες με κόκκινα δάνεια με τον βουλευτή Πάτση. Η μπίζνα είναι «Πάτσης ψηφίζει, Σάλλας δανείζει, Πάτσης Σάλλας τρώνε τα σπίτια στο πέντε με επτά τοις εκατό της αξίας τους.
Ο δημοσιογράφος υποβάλει αναφορά στη βουλή για τις μπίζνες του βουλευτή και για το πόθεν έσχες.
Με το που υποβάλει την αναφορά η ΕΥΠ αρχίζει να παρακολουθεί τον δημοσιογράφο.
Συνεδριάζει η επιτροπή πόθεν έσχες και βγάζει λάδι τον βουλευτή Πάτση.

Όταν ο δημοσιογράφος διαμαρτύρεται γιατί τον παρακολουθούν η κυβέρνηση ψηφίζει νόμο με τον οποίο ο δημοσιογράφος απαγορεύεται να μάθει γιατί τον παρακολουθούσαν.

Η κυβέρνηση ξέροντας πόσο ωραία πάει η μπίζνα τραπεζίτη - βουλευτή λέει «δεν γαμιέται δώστου μερικά μύρια ακόμη απευθείας αναθέσεις, δικός μας είναι και τον καθαρίζουμε αν το μάθουν. Και οι επιτροπές δικές μας είναι»

Την ίδια ώρα ξεσπά σκάνδαλο παρακολούθησης του Ανδρουλάκη που δεν μπορούν να καλύψουν και ξαναβγαίνει στην επιφάνεια το σκάνδαλο της παρακολούθησης Κουκάκη που ερευνούσε τους τραπεζίτες και τους βουλευτές της κυβέρνησης που κάνανε μπίζνες μαζί.

Ο Πάτσης πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη να έχει τσεπώσει δικαιώματα είσπραξης δανείων 65 μυρίων πληρώνοντας (με δάνειο από τον τραπεζίτη) μόνο 4 μύρια. Στην ουσία δεν πλήρωσε δεκαράκι τσακιστό.

Η κυβέρνηση κάνει «αχ τι πάθαμε τον κακούργο τι μας έκανε» και διαγράφει τον Πάτση.

Ο Πάτσης, και δικαίως, βγαίνει τώρα και λέει «τι πάθατε ρε; εδώ και χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά και το ξέρατε και με καθαρίζατε και με καλύπτατε, τι σκούζετε τώρα;»

Η Ελλάδα είναι μια χωματερη που τον κυβερνά μια μαφία παιδεραστων πρεζεμπορων και τοκογλυφων, μπροστά στην οποία, η μαφία της Κολομβίας είναι ένα μάτσο γατάκια."















ΠΗΓΗ:Μπούτρης Γιώργος fb

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.