Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022



Τασιόπουλος Γιώργος 


Ο ΟΛΑΦ ΣΟΛΤΣ να γνωρίζει:

Ο Ελληνικός Λαός  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

Π Ο Τ Ε   Ξ Α Ν Α!


Στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Σολτς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, 27 Οκτωβρίου, ελπίζουμε να τεθεί το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων για τα  εγκλήματα της ναζιστικής θηριωδίας κατά της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.




Η επιμονή της κ. Μέρκελ στο παρελθόν και του Σολτς φέτος, μία ημέρα πριν από την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, δεν είναι τυχαία. 

-Α Ξ Ι Ω Ν Ο Υ Μ Ε   άμεσα ως  Ελλάδα τις επανορθώσεις τόσο ως προς το κατοχικό δάνειο, όπως και τις εν γένει αποζημιώσεις για τα θύματα και τις υλικές καταστροφές της ναζιστικής θηριωδίας.  

 - Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε  από τους θύτες να ολοκληρώσουν την «συγγνώμη» τους, αποδίδοντας στην Ελλάδα αυτό που δικαιωματικώς της ανήκει.  
- Α Ν  η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας εννοεί και αναγνωρίζει, στο ακέραιο, τις ευθύνες της για το ναζιστικό παρελθόν της
 - Ο Φ Ε Ι Λ Ε Ι, αμέσως, να πράξει έναντι της Ελλάδας εκείνο, το οποίο επιβάλλει ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός.

Άλλως, οι επίσκεψεις ανήμερα της 28ης, έχουν ως σκοπό να αμβλύνουν την ιστορική μνήμη και είναι ύποπτες τη στιγμή μάλιστα που η Γερμανία εξοπλίζει με υποβρύχια την Τουρκία. 

Η επιλογή της ημέρας βαρύνει και καθιστά υπόλογο και τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!




ΠΗΓΗ-Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.